Звездни компромати - Октомври'19

• 260 154
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 355
По добре да не беше писал нищо, хората извадиха реклами за тоя ивент, знаело се е. Написах му, че ако знаехме че е толкова на зор с колегите фенове дето бачкаме за 1200 и ни осмива понякога щяхме да му съберем парите, да не се излага.
Има вече създаден ивент във фейбук "Капачки за Ицо".

# 2 356
  • софия
Всъщност, Хазарта е пророк:
"Тряя намерите по най-добрия начин да се продадете ве,
вий книга ли четете е,
вий сте мноо зле."
"Хип-хоп"

Егати! Много отдавна не се бях разочаровала така. Точно като ритник в стомаха е. Колос с глинени крака.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 12:43 от zvаnchе

# 2 357
Ама какъв революционер - само те ли имат чест, гордост и достойнство, принципи? Разбира се, че още го харесвам, най-вече заради творчеството му, нооо нещо в мен се пречупи завинаги по отношение на тоя образ (дори да е само образ).
Тоя Макрон е мега зле, добър пример.

# 2 358
Много жалко. И то точно сега, когато извади силна продукция и се възроди. Но хората са го казали - "Никога не е късно да станеш за кашмер".

# 2 359
Почвам да си мисля, че най-разочаровани от Хазарта са истинските му фенове, онези, които се вълнуват от текстовете, приемат посланията. Аз го приемам повърхностно, не ме докосва и съответно изявата му е просто пореден ангажимент, не виждам разлика да пее по покана на някой МОЛ, клуб, общински празник и т.н. Хората на концерта са се накефили, но надали ще гласуват повлияни от точно тази емоция.

# 2 360
  • ВАРНА
Около,колко пари вземат изпълнителите в тези прояви?Толкова ли са крупни,че да си заслужава?

И стана тя Ицо Маринов и Веселин Хазарта.

# 2 361
Ама вие сте много чувствителни нещо?!?!?
Просто прави парчета, които много добре знае че ще се харесат на народа и кИнти ще се изкарат.
Ицо е пич като човек, според мен, от това, което съм видяла. И дори да подкрепя някоя партия, не разбирам вас какво ви бърка? Отишъл , пял, изкарал пари и кой от къде е! Дали подкрепя тази или онази партия какво значение има? Ще гласувате или не спрямо това ли? Абсурдно!
А и най-вероятно използвал и момента( така мисля) да ги провокира и осмее публично с някоя песен. Не знам, не съм била , може и да греша...

# 2 362
  • софия
Има едно дума, в която винаги се опитвам да има съдържание - морал/принципи. Не може да си пял срещу нещо и после за пари да отидеш и да го подкрепиш. Въобще не ми дреме кой за какво ще гласува и не това е моят фокус.

# 2 363
Да кажеш в интервю, че ще пееш на пеевски само ако е част от менюто и после да переш мутренски пари по концерти, моля ама е несериозно. Пей си там песничките, не дрънкай по медиите и всичко ще е ок. Ама едното с другото не се връзва.

# 2 364
Хазарта сигурно трябва да убие човек за да спра да го харесам. Все пак го харесам като изпълнител и как си изкарва хляба не ми влиза в работата. Песните му няма да станат по-малко велики!

# 2 365
Аз съм от феновете на Хазарта, но...Направо се закопа с това участие и то точно след последния си хит. И няма да е всяко чудо за три дни. Феновете не забравят такива неща.

# 2 366
И най големите звезди се закопават като се забъркат неправилно в политиката. Аз не знаех например, че Ани Ленъкс, която обожавам, вече е недолюбвана в Шотландия (тя е шотландка) защото много дрънка неща, от които не разбира.

# 2 367
Аре ся, момчето много отдавна изкарваше кинти от тая пазарна ниша на рап бунтара и осмиващия родната действителност. Той е умен и беше схванал, че всяка друга ниша е заета. Но тази си беше чиста и празна, неупотребена. И те така. А наивниците да вярват колкото и в каквото си искат. Но очевидно или е много на зор, или е изглупял яко. Нишата рязко намаля като обем.

Примерно нишата на чалга бунтара е заета отдавна от Дълия.

# 2 368
Много съм чувствителна, да! Към хора, които се правят на принципни, а после се продават съм адски чувствителна.
За мен Ъпсурт никога не са били "едни хора, дето пеят едни неща".
Как така не ви влиза в работата, как си изкарва хляба човек, който постоянно прокламира ценности и осмива липсата на такива?!
Ако е така, значи просто никога не сте му вярвали и за вас си е бил "един рапър от множеството".
Песните са велики тогава, когато имат покритие.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:34 от Tess d`Urberville

# 2 369
Само аз ли знам какво е направил този Ицо Sad

Общи условия

Активация на акаунт