Звездни компромати - Октомври'19

• 260 145
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 370
Хазарта сигурно трябва да убие човек за да спра да го харесам. Все пак го харесам като изпълнител и как си изкарва хляба не ми влиза в работата. Песните му няма да станат по-малко велики!

И аз хич не се впечатлявам. Той няма да промени решението ми за кого да гласувам. Отделно, ясно ми е, че в случая си е "ден година храни"

# 2 371
Само аз ли знам какво е направил този Ицо Sad
Пял е на предизборен концерт.

# 2 372
  • Mediterraneo
То направо чудо голямо! И вашият патос идва повече, съжалявам. Продажник неден, да накърнява така чувствителните фенски души!

# 2 373
Само като се замисля Джако какви ги е извършвал и пак феновете му го защитаваха, ще си каже човек, че Хазарта е ял живи бебета за закуска, а той пял на предизборен концерт... Голям праз.

# 2 374
Да съберат електората с песните на Хазарта и отзад веещи лицата на възможни лирически герои, това е било голяма забава Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 375
Мислех, че  има достатъчно пари.

# 2 376
То пък да беше само Джако с мед да го намажеш.
Фенските души са толкоз ритнати, че след три месеца като изкара нова песен ще се споделя персонално във фейса.

# 2 377
Според публикация във фейбук, това са 'младите хора', които са го чакали в Самоков

а публикацията / обяснение много ми напомня прочуствения пост от сценариста на Слави след като Трифонов зададе тон удобни въпроси на ББ

# 2 378
  • Варна
Абе фен, не фен, нагарча... Пи от там където плюеше така обилно

# 2 379
Мишо Шамара най пич излезе. Като започнаха да пускат попфолк из класациите в нац. ефир си изтегли песните, после отиде да си кара камиончето в Щатите, ама доколкото знам не се е забърквал...или се забърка преди да тръгне?

# 2 380
Музиката е светоглед, естествено , че съм чувствителна.

# 2 381
  • Viena
Никога не е късно да станеш за кашмер е Ицовата работа. 😂

# 2 382
Ами има хора, които се заслушват в текстовете, следят си идолите в медиите и им вярват. Не просто да се поклащат под ритъма в бара. Има и такива които вярват че артист и лирически герой е едно и също. Което не винаги е добре. тези хора например носят Васил Михайлов на ръце след Капитан Петко войвода, но разбиват вилата на същия след Маргарит и Маргарита. Аз му следях изявите, хотех на концерти, от концерти печелят повече все пак, та нека имам право да си изкажа мъката. А то е било просто образ-продукт.

# 2 383
  • София
Мишо Шамара най пич излезе. Като започнаха да пускат попфолк из класациите в нац. ефир си изтегли песните, после отиде да си кара камиончето в Щатите, ама доколкото знам не се е забърквал...или се забърка преди да тръгне?
Забърка се, подкрепяше БСП, беше на всеки протест лицето.

# 2 384
Нещо ми се върти че в един Биг брадър политикантстваше, ама аз това издание не го следих много, с русата социоложка в един сезон бяха

Общи условия

Активация на акаунт