Звездни компромати - Октомври'19

• 259 879
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 520
Нищо не ти пречи да имаш.

# 2 521
  • До сърцето...
Партито на Парис Хилтън като генерална репетиция на Хелоуин.

Хайди Клум и Том Каулиц - сияещи като младоженци Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

за да не съмняваме в любовта им Yum

Кели Озбърн
Скрит текст:

Деми Ловато
Скрит текст:

Дан Билзериан, страшен костюм, няма що Grinning
Скрит текст:

Дороти Уанг (Dorothy Wang), на труженичка ли се е максирала!?
Скрит текст:

Ларса Пипън (род. Larsa Younan), съпругата на Скоти Пипън с много откровен костюм
Скрит текст:

Ларса пак с компания
Скрит текст:

тук е с Шанина Шайк

# 2 522
  • Rock & Roll feeling ...
Гърди било, то си пишело ... Ех,че съм заплес Grinning

Аз харесвам и слаби жени и големи гърди. Но Николета не ми е секси, а  долнопробна - ниска, със задни части в атака, напръщели цици + джуките,които преди да ги пипа бяха много по добре.
Например съчетанието (гърди:тяло:стил) на Теа ( на Шопов ) -  много ми харесва. Тя също е с импланти и е слабичка, но при нея е секси.

Ето я снимката,която я търсех в по-голям размер :
Скрит текст:

Николета
Скрит текст:

Диляна
Скрит текст:

Александра
Скрит текст:

# 2 523
В момента Диляна Попова се снима във филми, а НЛО е гадже на вратар в един от най-слабите отбори, занимава се с ИГ, където си честити новите гърди и се снима разчекната по гол задник на чужди шезлонги.

Найлона винаги може да се уреди в някакъв треторазряден филм, в каквито снимат и Диляна. Просто не е решила, че иска това.

# 2 524
На Николета дясната ръка е удължена, пък лявата я пропуснали.

# 2 525
Тя пък Диляна една актриса, в Стъклен дом заради нея не гледах целия сезон
, тя се беше и оджукила тогава, ужас

# 2 526
Александра е най-хубава.

# 2 527
Аз установих, че съм се объркала и всъщност нищо не съм гледала с Диляна явно, мисля, че гледах нея, а то било онова объркано същество с 10- те деца, Миленкова.

# 2 528
На Милянкова много добре й се получи ролята в "Под прикритие". Сигурно, защото не й се налагаше да играе, а беше себе си. Много в свои води Simple Smile

# 2 529
Mилянкова, не Миленкова. Щото има разлика. Може само няколко родени деца да са, но има разлика.

# 2 530
Диляна едно време имаше връзка с Таки.

# 2 531
Милянкова беше добра в Под прикритие, Дииляна ужас в Стъклен дом и беше с уста като на жаба тогава, някак не толкова като ужилена ами разтегната тип Жокера

# 2 532
Предпочитам да гледам жени като Диляна Попова и Никол Станкулова, отколкото като Николета, Златка и Палуна. (Отварачката дори не я броя с таз' вагина на лицето)
Всичките може да са със сходен морал или липсата на такъв, но първите поне са красиви и не пръскат простотия на килограм. Разглеждам инста на Диляна сега. Ами в първите 100 снимки, никъде не видях снимка по г*з с гащи видно събрани и  завряни в него. Нито нещо разкикерчено и долнопробно. Сексапил,нежност,красота и фотоси с малкия.
Ама защо изборът се свежа до интелигентно изглеждаща бръмчалка или долнопробно изглеждаща бръмчалка?
Защо изобщо им се дава поле, за да се рекламират Rage

# 2 533
  • Viena
Четох, че СВетлето са я обрали у Виената... изчезнали са й 30-40 Евро от джоба.... е това ако е обир, аз съм палун!

# 2 534
Скрит текст:

Музикален "коментар" на президентшата за изборите.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 23:46 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт