Звездни компромати - Октомври'19

• 259 893
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 655
И Плачков, и Вергов са на едно ниво. Руси, високи и синеоки лентяи, решили, че ще се правят на звезди, само заради качествата на външния си вид.
На Вергов в театъра и в телевизията изобщо не му се разбира какво говори. Има си той една роля за навсякъде и тя е на ужилен и припрян петел. Преди да стане актьор се снимаше в чалга клипове като жиголо. Много е далече от интелекта, който трябва да притежава един актьор. Стигнал е далеч, защото добре е усвоил изкуството да бъде мазен и лицемерен, каквото е жизнено нужно в театралните среди.

Плачков е провинциален актьор и дори като такъв отново нелеп. Трудно щеше да оцелее и в провинциалните театри, ако не използваше разни дамички като стълбичка към някакъв успех. Типичен Дюроа от "Бел Ами". Сега пък е ред на Попова да го закриля. Този тип мъже обичат да са винаги под егидата на доминиращи жени.

# 2 656
И Плачков, и Вергов са на едно ниво. Руси, високи и синеоки лентяи, решили, че ще се правят на звезди, само заради качествата на външния си вид.
На Вергов в театъра и в телевизията изобщо не му се разбира какво говори. Има си той една роля за навсякъде и тя е на ужилен и припрян петел. Преди да стане актьор се снимаше в чалга клипове като жиголо. Много е далече от интелекта, който трябва да притежава един актьор. Стигнал е далеч, защото добре е усвоил изкуството да бъде мазен и лицемерен, каквото е жизнено нужно в театралните среди.

Плачков е провинциален актьор и дори като такъв отново нелеп. Трудно щеше да оцелее и в провинциалните театри, ако не използваше разни дамички като стълбичка към някакъв успех. Типичен Дюроа от "Бел Ами". Сега пък е ред на Попова да го закриля. Този тип мъже обичат да са винаги под егидата на доминиращи жени.

Сега вече го загази 😀
Вергов и аз го харесвах дълго време, докато не започна да ми прави впечатление, че доста инфантилно се държи понякога, удобно скрито зад фразата - аз не съм за всеки, само хората с висок интелект се смеят на шегите ми.
Отделно доста често, самоиронизирайки се, си проси комплименти, което говори или за някакви комплекси, или за криза на средната възраст, знам ли.
Има едно такова изтъкване от негова страна, което започва да натежава в един момент.
Актьорските му качества не коментирам, добър е !

# 2 657
  • До сърцето...
На Вергов в театъра и в телевизията изобщо не му се разбира какво говори. Има си той една роля за навсякъде и тя е на ужилен и припрян петел.

Интересно ми е, в кои постановки си го гледала? Не се заяждам, наистина ми е интересно дали имаме различно виждане на нещата.

# 2 658
Плачков е великолепен актьор, чак се учудвам как до сега не съм забелязала този талант и го знам единствено като мъж на жена му.

# 2 659
  • софия
29 Октомври
Richard Dreyfuss , 72  Two Hearts
Скрит текст:
Dan Castellaneta , 62
Скрит текст:
Joely Fisher , 52
Скрит текст:
Rufus Sewell , 52
Скрит текст:
Edwin van der Sar , 49  Blue Heart
Скрит текст:
Winona Ryder , 48
Скрит текст:
Gabrielle Union , 47
Скрит текст:
Tracee Ellis Ross , 47  Heart Decoration
Скрит текст:
Brendan Fehr , 42
Скрит текст:
Jon Abrahams , 42
Скрит текст:
Ben Foster , 39
Скрит текст:
Janet Montgomery , 34
Скрит текст:
Italia Ricci , 33
Скрит текст:
Cleopatra Coleman , 32
Скрит текст:

# 2 660
  • София
Идвам за добро утро с eдна различна Никол Станкулова. Не я познах като ми излезе в ИГ. Може значи да промени малко визията, ако има желание.
П.П. Буклите не се пипат 😉
Скрит текст:

# 2 661
  • софия
Anderson Cooper, Joaquin Phoenix
Скрит текст:
Al Pacino, Val Kilmer
Скрит текст:
Geoffrey Rush
Скрит текст:
Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw
Скрит текст:
Juliette Lewis, Steve Berra
Скрит текст:
Emilia Clarke
Скрит текст:
Miley&Cody
Скрит текст:
Aniston
Скрит текст:

Kaia Gerber
Скрит текст:
Alicia Vikander
Скрит текст:

# 2 662
Mad_bunny, как можа това синьо сърце да лепнеш на Ван дер Сар 😁

# 2 663
  • София
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Джанет Джексън
Скрит текст:
Вог Уилямс
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Бекъмовите наследници
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Брадли Купър
Скрит текст:
Сиена Милър
Скрит текст:

# 2 664
Какво по- точно описание в две думи за Бланшет от Amazing Grace, както на тази корица е написано, точно това е тя! Sparkling Heart

# 2 665
Кайлито Дженър и Парис ми мязат на "магистрални пътеводителки".

# 2 666
# 2 667
И нека следващата порция хейт по Хазарта започне сега!

# 2 668
  • Пловдив
Кайли Дженър облече дъщеря си като себе си на Met Gala...
Скрит текст:

Тери Хачър от "Отчаяни съпруги" зашеметяваща на 54
Скрит текст:

# 2 669
  • sf
На Бекъм децата никак не са ми симпатични. Има нещо отблъскващо в тях.

Общи условия

Активация на акаунт