Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 125
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 060
тая кво е навирила брадичката /сексуална песничка рр

И гледай какво пуска Агента след мене - старци!

# 6 061
  • Агент под прикритие
тая кво е навирила брадичката /сексуална песничка рр

И гледай какво пуска Агента след мене - старци!
Старци, ама класици. Sunglasses
Новите банди, като ги гледам, повечето са трагедия: един свири на бас, другите му пречат! Joy

# 6 062
  • над кукувичето гнездо
Аре гледайте днеска да не е твърде студено, че имам излизане и съм си приготвила фуста.

Ей туй си слушках допреди малко.

Вероятно единствената жена, която може да изпее убийствено нежно "их либе дих", на този така звучен немски език...

Отивам да къртя лед.

# 6 063
  • Тра-ла-ла
По повод на новите банди....не възприемам нефелни джендърчета с тънки кръстчета и оскубани вежди да свирят метъл и рок. Няма никаква логика в това Trollface

# 6 064
Никак не ме интересува как изглеждат, стига музиката да ми харесва. Но, аз и не си представям 30 години да слушам едни и същи "класици". Постоянно излиза нова музика и никак не е задължително да няма ни една песен, която да не става. Simple Smile

# 6 065
  • Агент под прикритие
Нори, никой не те кара 30 години да слушаш едно и също. Проблема е, че тия новоизлюпените, все повече и повече започват да бият на комерсиализъм. Почти не останаха групи, които да направят нещо собствено и да си го свирят за кеф на тяхната си отбрана аудитория. Пресния пример, за който се сещам, са Dream Theater. Въпреки, че не са нова група, а не са и от сравнително старите, първите им, да кажем 3-4 албума звучат по коренно различен начин от последните им четири, да речем. Няма спор, че са големи професионалисти, но и те започнаха да комерсиализират нещата. Металика също: след черния албум кривнаха в тотално различна посока.
Между другото, Manowar смея да твърдя, че 30 години грам не са мръднали в стила си. Sunglasses
Новите банди правят нещо, което много трудно може да бъде определено как да се нарече. И не, не всичко им е такова да не става, но времената, където да изкараш един албум, в който от, да речем, 10 песни, да има една или две по-слаби, мина отдавна. Сякаш музата им се изчерпва със всяко следващо поколение...
Аз лично не се ограничавам с музиката, случам всичко, което ми харесва като звучене. Е, блек метъла ми идва малко множко, ама какво да е, не може всеки да му харесва. Simple Smile

# 6 066
...
Реа, вторите са много яки, ама... въпрос на вкус! Wink
Ти сигурно ако хапнеш от подсладения джинджифил, ще гасиш след това пожар бая време. Joy
ДД! Ама мноу точно - лукчета с джинджифил са супер, тия с грейпфрута не ги харесвам. Grinning Но наистина въпрос на вкус явно. Grinning Аз лееекинко се подобрявам. Нема ви казвам колко хапове пия обаче. Само не и антибиотик, де. Grinning И верно от фчера имам мускулна - на д-то. Начи тва да скубеш треви нема замяна - по 1 час на ден скубане и клечене и никъф фитнес ми не требе. Обаче по по-малко ми се пада, та ... затва само го спрягам тоз фитнес. Grinning
Неска, повече от доволна - канелена питка и вечеря направени. 2 перални. Почистване на 2 етажа сравнително подробно. Закачих и малко от Домашен арест и Гала. На последното говореха за фантазиите и някаква гостенка пообясни нейни сексуални фантазии така отдалече и колкото повече го мисля, толкова по ми се струва, че ако земат да й коментират изказването ... ше я разкостят отвсякъде. Или това може да се случи само тук - в БГ мамата? Joy
И съ връщам да ви чета. Grinning

# 6 067
  • Тра-ла-ла
Има и групи, които не са толкова комерс. Но не са известни или са пресни и се иска ровене в ютуб например.

# 6 068
  • Агент под прикритие
Е, те повечето са гаражен тип. Нормално. Някой трябва да ги забележи най-напред. Simple Smile

EDIT: сещам се на първо четене за наша местна група - John Steele. Намериха някаква връзка, правиха съвместни проекти с Дъги Уайт (бивш вокал на Рейнбоу), Блейз Бейли (бивш вокал на Мейдън) и така...

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 15:26 от Phoenix Wright

# 6 069
Въпрос на аудитория, Агенте. Сега този тип музика, който ти търсиш, не се слуша, съответно не се и прави. Други неща са на дневен ред - смесени стилове между алтърнатив, рап, трап, едм и прочие. Депресии, агресии, драма, дуота, триота, приятни гласове, актьорски гласове, етно мотиви, възбуждаща музика.
Сменят се модите като при всяко нещо. Аз съм расла на нео/ню метъл, после бяха по-тежки неща, после дойдоха коровете - пост-хардкор, металкор и т.н. (и много банди си имахме), после беше бритиш рок и инди рок, сега са смесици и те така.

# 6 070
  • Агент под прикритие
Да, въпрос на аудитория. Не помня да съм споменавал какво точно търся. Слушам всичко, което ми допадне като цяло: музика, текст и цялостно звучене.

# 6 071
и аз така,слушам абсолютно всичко зависи от настроение, компания,обстановка и от самата музика естествено Simple Smile

# 6 072
  • Агент под прикритие
Само фолк енд рол не слушам, както и хард чалга! Joy

# 6 073
  • На Марс
Миле Китич какъв рок е ? за един преател питам Simple Smile

# 6 074
хахахах баси тъкмо щях да те поздравя с песента "О,тигре тигре" Simple Smile

Пънчи, бат Миле май е към хард рока Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт