Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 123
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 075
и аз така,слушам абсолютно всичко зависи от настроение, компания,обстановка и от самата музика естествено Simple Smile
"слушам абсолютно всичко" е обратното на "зависи от самата музика", без да се заяждам. Ясно ми е какво искаш да кажеш, ама съм убедена, че не слушаш абсолютно всичко Grinning

# 6 076
  • Агент под прикритие
Милето трябва хард фолк да е по-скоро. Joy

# 6 077
  • На Марс
Милето трябва хард фолк да е по-скоро. Joy

Требе да е СКА ... много хора като го чуят и палят ските Simple Smile

# 6 078
Норче радвам се, че си ме разбрала и ако трябва да съм честна наистина нямам определен любим стил,ако нещо ми хареса слушам го.Не мога да кажа,че не слушам това или онова Simple Smile

# 6 079
  • Агент под прикритие

Ей, в днешно време и дъвки да не дъвчиш. Ха си се престарал, ха.... пращявица ! LaughingLaughingLaughing

# 6 080
Божеее и на ментовите бонбони, дето цял ден ги смуча така пише 😂
Аз изсмуках 3 пакета...
Агента,казвай ги по-рано тия неща 😄

# 6 081
И с моите дъвки е така... ще спамим от тоалетната Grinning

# 6 082
  • София
Неска сме на телефони и музика, а? Simple Smile

Телефон не съм си купувал от ....май повече от 10 години. Stuck Out Tongue

Слушам си старите банди повече от 30 години. Simple Smile  Послушвам и ново, но рядко нещо ме грабва. За пример - имам почти цялата дискография на 30-40, че и 50 групи. Това са над 1000 диска. Ако приемем, че ги почна от А, карам до Я и после пак отначало, трудно ще ми писнат. Има някакво насищане, да, ма зависи от много фактори и е доста относително. Което не ми пречи да оценя хубавото, естествено. Simple Smile

Спицялну за Агента. Май съм ви го пускал, ма не помня скоро ли е било.
Joy
Скрит текст:

# 6 083
За малко да се убия днеска. Обикалях да дооправям документите и не успях нито да закуся, нито да обядвам. В 12:30-12:40 се озовах на стадиона и почнах да си правя интервалната тренировка. Ма то няма енергия, няма сили... след 6 км мъки с подвита опашка се отказах и си викам "Айде сега, поне да не те е яд, бягай до вкъщи" ... бягането по улици не е лесно, между другото, особено когато минаваш през НДК, Руски паметник и къде ли още не. Стигнах до Западен парк на 13тия км и още сравнително свежа си викам: "Айде сега, поне да не те е яд, качи баира и закръгли на 20 км". Такава криза нагоре няма друга. Grinning Едвам издрапах баира и се осъзнах, че то убаво, ама требе и да сляза. Grinning Тръгвам да бягам надолу с мисълта "Поне е надолу". Срещу мен 2 пуснати немски овчарки. С тежка въздишка обръщам и пак качвам баира, за да стигна до другата пътека. Едвам се пуснах до изхода и след още 500 м зор (ся не може да остана на 19.5км) се разплух в тролея за 1 спирка.
Сега още съм гладна, ама нямам сили да ида до магазина. Grinning

# 6 084
  • Агент под прикритие
Онзи, като сме на тема фолк и сръбско:

Vodka... You're feeling stronger!
Vodka... No more feeling bad!
Vodka... Your eyes are shining!
Vodka... You are the real man!

LaughingLaughingLaughing

# 6 085
  • На Марс
Ейй кви работи правех на младини Simple Smile