Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 054
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 225
  • Варна
Харесах две книги за майка ми и една за мен. Ако успея да ги взема на половин цена, ще се похваля тук Simple Smile

# 6 226
в хеликон са измислили да дават ваучер за отстъпка като купиш книга за ден в който нема клиенти. зимаш си немного скъпа книга и после ходиш с ваучера да си зимаш хари потър за сто кинта примерно

# 6 227

Крем Здраве по принцип не помага, ама си го обичат ората. Grinning

# 6 228
  • Euskal Herria
В Хеликон бяха въвели някакви чипове - един вид като карти за отстъпка. Ама само ако купуваш директно от книжарницата, не онлайн. Не знам дали все още е така.  Иначе при тях онлайн книжарницата им дава отстъпка, ако купиш над определена сума. Процентите са различни.
От тях купувам електронните книги. Хартиените в последно време поръчвам от Озон.
По-рано си взимах почти всички книги от една книжарница, обаче след едно озъбване от собственика не съм стъпила. Нищо, че е много добре заредена, почти всичко има. А което няма, поръчваш и доставя за ден. Но отношението тогава... Като не ми иска парите, има къде да ги дам, не е само той.

# 6 229
  • На Марс
Я се пребройте по зодии Simple Smile

# 6 230
На таз картинка много й се ядосвам, бях я публикувала и аз Simple Smile ама си е вярна де!

# 6 231
Тва, че моето е в устата кво значи? По-добре не ми отговаряйте Laughing

# 6 232
  • Варна
Моето сърце е дъщеря ми. Тая картинка не е вярна.

Янче, сега като зяпах сайта на Сиела, на някои книги пише "купи електронния вариант". Не бях мяркала досега.

# 6 233
  • Euskal Herria
Хай, и Хеликон и Библио предлагат електронни книги. Бард също, обаче техните са само за телефон, за четец не може.

# 6 234
  • над кукувичето гнездо
Еее, моето сърце като 94 са го направили. Поне си е точно на мястото.

# 6 235

много хубаво се връзва със скорпиона

# 6 236
Тя има няколко варианта тази картинка ето още един:

На всички обаче Водолей(аз) е без сърце.
 Simple Smile

# 6 237

много хубаво се връзва със скорпиона

Казах да не ми отговаряте! Laughing

Диди, тва на близнаците лед ли е? УАУ ако да

# 6 238
Най-гадната зодия е водолей Simple Smile и аз съм заобиколена с нея - мъж, дете, кръстница, кума, колежка, куче.....ад!

# 6 239
Аз съм близнак, гаджето е скорпион - добре.
Ходихме на обяд с бившата ни шефка и в кръчмата сипваха вино все едно е безплатно - една чаша към 350-400 мл. Сега ми едно топличкоооо.. само като да си дремна.

Общи условия

Активация на акаунт