Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 018
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 345
звездите така искат

# 6 346
Онзи, ама ти още пари ли искаш? Нали кремове ще ти дадем. Безплатни. Grinning

# 6 347
Оправдавай се ти със звездите Laughing

# 6 348
# 6 349
Лаптопът ми ми се подиграва. Изкача ми съобщение с текст "Трудно ли ви е да прочетете този текст? Променете размерът на текста." Grinning

# 6 350
  • София
Бива. ма преди тва трба да минеш с косачката, после с машинка за подстригване и накрая със самобръсначка. За разкош мое и едно епилиране. Може и лазерно. Simple Smile

# 6 351
Лаптопът ми ми се подиграва. Изкача ми съобщение с текст "Трудно ли ви е да прочетете този текст? Променете размерът на текста." Grinning

Лаптоп от бъдещето, чрез камерата си сканира ретината, определя диоптъра, поръчва подходящи очила през интернет и предлага междувременно по-голям шрифт, да не се кьориш докато дойде цайса. 😜

# 6 352
# 6 353
Бива. ма преди тва трба да минеш с косачката, после с машинка за подстригване и накрая със самобръсначка. За разкош мое и едно епилиране. Може и лазерно. Simple Smile
Ехееее... май накрая ти ще трябва да си платиш да те продадем. Grinning

# 6 354

Лаптоп от бъдещето, чрез камерата си сканира ретината, определя диоптъра, поръчва подходящи очила през интернет и предлага междувременно по-голям шрифт, да не се кьориш докато дойде цайса. 😜

Не. Звездите са му проговорили, защото точно  днес като се прибирах си мислех, че понеже вече е тъмно трябва да си открия очилата къде са. Или ясновидец, знам ли.. Нямаме ли експерт по паранормалното?

# 6 355
Аз - д-р Гугилкина освен специалист по сексология, съм и експерт по паранормалното. Grinning Питай каквото ти душа сака, чадо, ше ти разгоним демоните един след друг. Grinning

# 6 356
Докторе, къде са ми очилата? Grinning

# 6 357
# 6 358
Маг СофиЯ също е на вашите услуги.

# 6 359
  • Euskal Herria
Еххх, това е то да си фатална жена!
(Холдън да не отваря, че пак ще се възмУти - и от фотката, и от пунктуацията Wink )
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт