Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!
За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:
Програма за ССК 01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч. МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч. АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч. АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом - Женска консултация и посещение на родилките.
05.08. - 11.00ч. Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина
Разходете се с нас и ни подкрепете
Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

?

Преди това й дадох да посуче. После баща й й направи кашата и той и даваше с лъжичката. Голям мерак.
Беше много смешно.
Нито знае да дъвчи, нито да прегълта 

Пробвай да даваш каша само веднъж, за да компенсираш другото с кърма... да не се отбие бързо.
Постоянно за това мисля и немога да спя.Но нека не Ви ангажирам с нашите неволи важното е, че е за доброто на Ваньо пък знам,че всичко ще мине,обаче като проходи ще умра от радост сигурна съм.
Много съм щастлива толкова се зарадвах и плаках от щастие
.Страхотно се вълнувам върнах се полвин година назад и ми стана толкова миличко.
Дано Ви растат много безпроблемно и останалите зъбки
.

Онзи ден, както и днес сутринта направо бях пред нервна криза.
Като му се доспи и не иска да спи, аз го приспивам в кошницата, той се опъва и като почна един рев сутринта, 2 часа ви казвам
Ние днес ядохме и сливи прибавени в кашата, нямаше възражения
.