Дано до сряда всичко е така или по-добре.Да кажеш после. Аз пък се притеснявам, че малкият малко е хремав. Хубаво, че баби го гледаха, ама...
Желая им само усмивки и слънчеви дни.
Тоя глас откъде го извади идея нямам. Пищи до изнемощяване, дави се, кашля и наново, без почивка.Като е в мен удря по плота на клавиатурата като зашеметена.
Майка ми бяха очудени на лакомията на малката принцеса-все била гладна.И ми се похвалиха,че й дали половин кайсия-с лъжичка само вътрешното,но сега я следя за обриви,защото е мъхест плод и се притеснявам.Иначе тя е захранена с други храни и няма проблем.
-как мислите? 

/ и доктора каза да отидем пак на навършени 6. Така че точно сега ни е момента. 

Лика, няма да се притесняваш щомго кърмиш толкова често няма да ти намалее кърмата 

и в крайна сметка достига целта 
Получихте ли хемороиди след раждането ,и ако, по какъв начин ги лекувате ?Аз получих
Благодаря предварително.
А уж имах дата,беше планувано всичко.Е поне съм си с бебка още някой и друг ден.
Честит мини рожден ден на Али и Вики!Да растът здравички двете сладуранки пухкавелки!
Получихте ли хемороиди след раждането ,и ако, по какъв начин ги лекувате ?Аз получих
Благодаря предварително.

Или аз трябва да го знам?
Сега в сряда, като отидем на конс., ще питам.

)
, та си я заведох сама.
Оправих се с мазане с Прокто-Гливенол.
Пък от друга страна - нека да идва и да минава таз операция! 

Дано си изкарате страхотно! 

Ние няма да стигнем до там тази година.