Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 614
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Уф да се наканя да пиша и аз най-после!
Ама като прочетох постинга на Бон Тони и така ми стана мъчно Sad Направо и мен сълзите ми бяха на очите. Не знам дали бих издържала аз така да не ме пускат при детенце, а то да ме търси Sad Важното е, че всичко е минало вече и сега само търпение още месец и всичко ще се оправи! Стискам палци да е така! Целувки на малкия герой и мама героиня, дано не ви се налага никога повече да преживявате такива неща! Hug
Бодливата с теб сме! Дано всичко е минало добре и дано Дари слушка тати, мама да не се притеснява! Чакаме те тук с нетърпение!  Hug
Деси дано и при вас мине бързо разтройството! Да се оправяте бързо, че то доста сте се озорили Sad Тук върлува някакъв летен вирус с повръщане и разтройство, но не знам при вас как е, може наистина да е от захранването..
Des29 безпроблемно пътуване и на вас!
Ние сме добре, с изключение на това че още пием лекарство заради бактериите. Close Разхождаме се много, дивеем много, хилим се много, абе с една дума лудеем! Само на мама дупе да и е яко Wink Цицината намазах с олио и още на другия ден всичко беше минало.  Wink
Ядем месо, захраних и с глутена (дадох една млечна каша Лека нощ на Хип, а тя съдържа грис и глутен..) Купихме неразливаща се чашка на Авент, обаче май Мони повече я гризе отколкото да пие от нея  Mr. Green
За колата и ние ползваме столче и много си го харесва Wink
Хайде лека нощ, че нашите като ме видят на компа и направо змии и гущери бълват  Close

# 181
Честита половин годинка на Александър !!!!Нека малкия сладур да расте здрав и много да слушка! newsm51
BON_TONI,съжалявам много че не са те пуснали с детето,но както и момичетата казаха преди мен,може да е било за добро,за да не се разстройваш още повече,а сега ви пожелаваме бързо възстановяване и като махнете гипса ще има един спринт running
Des29 весело изкарване и да разказвате после
[desi] дано да не е алергия,ние изкарахме един летен вирус-разстройство и повръщане,но без кръв и бяхме на милупа против диария,разминаха ни се системите ,дано се оправи бързо малката душица newsm17
Бодливата с теб сме! Peace

# 182
Ето ме и мен!
Ама много сте изписали за два дни!
Едва днес на обяд ме изписаха..Операцията мина добре,гледах на монитора и доки ми обясняваше какво прави. Simple SmileДобрата новина е,че не ми отстрани минискуса-2/3 се е възстановил,а за 1/3 се борим сега,заши я и дано зарастне. Praynig Цяла нощ не съм спала въпреки инжекцията,сега съм с шина и патерици за един месец.Дари много е слушкала,а и аз сумати телефони навъртях да се информирам и за цвета на акото даже.. Mr. GreenЗасега няма да мога да излизам,с татко и ще се разхождат.

BON TONI лошите емоций са вече зад вас,вие с Ванюшката наистина сте герои!Дано по-бързо се възстанови от травмата и все повече да се смее,че и ти да си по-спокойна. Hug

Поздрави и целувки на вас и бебоците,и да се пазите!Сега куцук-куцук отивам да подремна,че едва гледам. Tired

# 183
  • Варна
БОДЛИВАТА, добре дошла отново, мила!  newsm51 Липсваше  ни! Много се радвам, че всичко е минало и съм убедена, че резултатът ще е повече от добър!  newsm10

Дари много е слушкала,а и аз сумати телефони навъртях да се информирам и за цвета на акото даже..

Е, ама това си е много важно даже! Как така!  smile3521 Сега няма да се натоварваш много, по-полека, бейби!
BON TONI, много се радвам, че и вашите галимации са минали! Мога да си представя ,макар и бегло, какво е било и какво си искала да сториш на докторята. Когато Светлин се разболя от пневмония и лежахме в болница, същите те не успяха 20 минути да му намерят вена на детето. Бяха го налегнали 5 души, а той пищеше горкия, та се късаше. Набодоха го навсякъде, накрая искаха в петичката да му слагат, но аз не издържах, не разреших повече да го мъчат и беше на мускулни инжекции. Гадно е по болниците. Мисли сега само, че детето ще се оправи и ви предстоят само ХУБАВИ И ВЕСЕЛИ моменти!!! Кураж!  smile3525

Благодаря на всички мами, които вчера ни поздравиха! Пожеланията са чудесни, ще гледаме да ги изпълним!  smile3501

# 184
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
БОДЛИВАТА - ДОБРЕ СИ НИ СЕ ЗАВЪРНАЛА, МИЛА! Страшно се радвам, че всичко е минало и че минискусът си е на мястото и се възстановява добре! Сега ще стискаме палци да дозарасте и всичко да си дойде на мястото! Браво на татито и на Дари, че е било послушно детето! А, след този един месец куцук-куцук, какво следва? дано не съм нахална с въпросите си Целувки!
sea woman - как е моренцето?! Sunglasses
Вили - къде се изгубихте с Али?

# 185
добре дошла и от нас на Бодливата -сега си почивай и бързо възстановяване  bouquet

# 186
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мами със сладури!!!!
sea woman, lika ,Des29, благодаря за пожеланията.Почти сме ги уморили гадините ,но още си кашляме (вярвам ,че скоро ще ни мине).
BON_TONI,радвам се, че всичко вече е зад гърба ви .Дано Ванюшката бързо се възстанови и палавите ръчички и бързите крачета да радват мама с белички. Hug
БОДЛИВАТА,чаках да драснеш някой ред ,че да спра да стискам палци!Радвам се ,че всичко е минало ОК и вярвам ,че и борбата ще е с успешен край! Praynig
lika, дано бързо да ви мине обрива и никога да не ви напада отново Praynig
Des29, весело и безпроблемно  пътешествие! Hug

# 187
  • София/Овча купел 2
БОДЛИВКЕ добре дошла.Радвам се,че и твоите перипетии са минали благополучно.Ти се притесняваше за Дари а я виж как добре са се гледкали с тати.Сега поне ще те поглезят ; ).

# 188
Zdraveite, mili4ki!

Mnogo se izviniavam, 4e pi6a na latinica, no muja mi e instaliral na compa samo UNIX i neznam kak da si pusna latinicata i izob6to ujaaas.

4estito na vsi4ki mini rojdennici, rojdennici i vlubeni! Da ste ni jivi i zdravi i mnogo 6tastlivi momenti   bouquet

Bodlivka, mnogo se radvam za teb, mila! Burzo da se opravia6 i posle - na kafence v parka, a!? Hug

BON_TONI, nastruhnah dokato 4etiah! Pojelavam vi burzo da se opraviate i nikoga pove4e da ne se nalaga da prejiviavate takuv ujas Praynig

[desi], i na vas burzo da vi minava .  Praynig A ti sigurna li si 4e e ot ka6ata (az malko se sumniavam, ama ti znae6 nai-dobre de)  newsm78

Nie ina4e sme dobre.Niama6e ni poradi preinstalirane na compa, a i sega s toia UNIX vse edno ne sum vijdala nikoga computer-  taka sum bosaaa ujaaas.

Da vi se pohvalia - sled 2 bezsunni i tejki no6ti dnes zabeliazah, 4e Ali ima ZUB4EEEE !!!  Mr. Green Mamino kuklence sladko, tolkova mi e kef! Dano sledva6tite da probivat po-leko!

Gu6ki na vsi4ki i leka ve4er!

# 189
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета помните ли VJ? Беше една от нас в първата ни темичка, но по стечение на обстоятелствата отпадна от редиците ни! Както и да е! Току-що разбрах че си има малка принцеска - Александра! Родила се е на 20.07.06
Извинете ме, но толкова мило ми стана, че неможах да се сдържа и да не споделя с вас тази прекрасна новина!

Vili4ka - Честито първо зъбче, и наистина дано следващите да избиват по-леко!

# 190
ВИЛИЧКА  честито и от нас  много се радвам   bouquet

# 191
  • Варна
С пожелание за чудесен, слънчев, но леко прохладен и весел ден, здравейте от нас!
Vili4ka, честита придобивка на малката хубавица! Дано следващите да растат като гъбки, без да усещате! А пък за латиницата не се притеснявай, все някак ще го "преглътнем"!   smile3533 newsm62
lika , моренцето си е добре, тука е, само дето нас ни няма при него.  Weary Но чакам кръстниците от Враца на гости и тая надежди да се топна тази година. Като го направя, ще почерпя!  tooth  grinning039 ЧЕСТИТО на VJ, да и е здрава и много усмихната щерката! Това са хубави новини.
[desi], пиши, когато можеш, какво става с вас, мила?  newsm17

Ние какво. Продължава юнакът да си търси извънредното хранене в 01. Нерви се без компания, иска си забавления и съм казала, че му търся компаньонка.  smile3521 Joy Оооо, май не съм ви писала за консултацията във вторник! Тежим 9.700, 72 см. Ваксината я оставихме за утре, че бяхме на финала на хремата. Питах за ортопед. Педито каза, че "препоръчвала" такъв (на мен обаче защо не ми каза, а?), та може би скоро ще отидем, само дето не работи с касата, ама нищо. Предстоят ни и изследванията и утре ще се мъча с разните му колектори.
Това е засега!
Sunglasses

# 192
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте и от нас!!!
Vili4ka, честито ви първо зъбче !  bouquet
sea woman, с какво го храниш твоя сладур та така наддава (аз си мислих ,че моя със своите 9кг. е дебел).Да ти е жив и здрав и да го нацункаш по пухкавото дупе и крачета от нас! HugУспех в борбата с колекторите!
Ние си имаме нова придобивка- проходилка .Наложи се да разшетам всичко ,което може да достигне, защото вече успя да обърне една поставка със сухи цветя( как ли  ще опазя цветята на есен като ги прибера вътре????).Чудя се дали не го избива на нарцисизъм Joy, защото като застане пред огледалото  голяма радост-пее,приказва,милва ,смее се(показва всичко което може) сам на себе си и така може да стои 10 мин!
Весел ден на всички!

# 193
Привет и от нас...

Vili4ka, честито zъбче  bouquet...другите да иzляzат не zа 2 дни, а zа 2 часа Peace...Хуквай сега zа бели дрешки на мацката Party.
Бон Тони , стискам палци всичко да се оправи бърzо и повече да не ви се налагат подобни интервенции Hug.
БОДЛИВАТА, бърzо въzстановяване и всичко най_ Peace.
sea woman , каzвай рецептата zа пържолите дето му ги даваш на твоя Юнак Laughing.

Ние вчера ядохме ориzова каша...много беше сладка_първо учудена, после лЮбопитна и на последната лъжица направи Бррррр smile3534...та после мих латекса  smile3506...сега мисля днес да я паркирам на пода в кухнята и там да си брррррррръмчи колкото ще Mr. Green...хайде лек ден на всички, ние отиваме н раzходка преди да е станало нетърпимо горещо.

# 194

не съм newsm78 ама още дрискаме Close иначе е весел. Голяма отпуска изкарах и аз ooooh!
иначе на нас втория зъб така и не проби вече повече от 2о дена - почвам да си мисля, че е от зъбите newsm78 ама докторите нали отричат това newsm78 newsm78 newsm78
немога да продължа обаче захранването с такъв стомах, да не се появи пак кръв. незнам вече какво да правя... и суче почти постоянно и съм направо гроги Confused

Общи условия

Активация на акаунт