Ама като прочетох постинга на Бон Тони и така ми стана мъчно
Направо и мен сълзите ми бяха на очите. Не знам дали бих издържала аз така да не ме пускат при детенце, а то да ме търси
Важното е, че всичко е минало вече и сега само търпение още месец и всичко ще се оправи! Стискам палци да е така! Целувки на малкия герой и мама героиня, дано не ви се налага никога повече да преживявате такива неща! 
Бодливата с теб сме! Дано всичко е минало добре и дано Дари слушка тати, мама да не се притеснява! Чакаме те тук с нетърпение!

Деси дано и при вас мине бързо разтройството! Да се оправяте бързо, че то доста сте се озорили
Тук върлува някакъв летен вирус с повръщане и разтройство, но не знам при вас как е, може наистина да е от захранването.. Des29 безпроблемно пътуване и на вас!
Ние сме добре, с изключение на това че още пием лекарство заради бактериите.
Разхождаме се много, дивеем много, хилим се много, абе с една дума лудеем! Само на мама дупе да и е яко
Цицината намазах с олио и още на другия ден всичко беше минало. 
Ядем месо, захраних и с глутена (дадох една млечна каша Лека нощ на Хип, а тя съдържа грис и глутен..) Купихме неразливаща се чашка на Авент, обаче май Мони повече я гризе отколкото да пие от нея
За колата и ние ползваме столче и много си го харесва

Хайде лека нощ, че нашите като ме видят на компа и направо змии и гущери бълват

Добрата новина е,че не ми отстрани минискуса-2/3 се е възстановил,а за 1/3 се борим сега,заши я и дано зарастне.
Цяла нощ не съм спала въпреки инжекцията,сега съм с шина и патерици за един месец.Дари много е слушкала,а и аз сумати телефони навъртях да се информирам и за цвета на акото даже.. 
Сега няма да се натоварваш много, по-полека, бейби!

Но чакам кръстниците от Враца на гости и тая надежди да се топна тази година. Като го направя, ще почерпя!
ЧЕСТИТО на VJ, да и е здрава и много усмихната щерката! Това са хубави новини.
Оооо, май не съм ви писала за консултацията във вторник! Тежим 9.700, 72 см. Ваксината я оставихме за утре, че бяхме на финала на хремата. Питах за ортопед. Педито каза, че "препоръчвала" такъв (на мен обаче защо не ми каза, а?), та може би скоро ще отидем, само дето не работи с касата, ама нищо. Предстоят ни и изследванията и утре ще се мъча с разните му колектори.
.
...та после мих латекса
...сега мисля днес да я паркирам на пода в кухнята и там да си брррррррръмчи колкото ще