Като тръгне на ясла на 1,9 год. може и да я научат там. Иначе, докато не се научи Съзнателно да казва 'ако' и 'пиш' Преди да го свърши - не мисля, че ще настоявам. Живот и здраве, пари за памперси дано ни стигнат. 
sea woman, ама вие добре сте си поспали 1 час, знаеш ли Вики като спи по 30 мин. на ден или на 2 пъти по 15 мин. какво ми е
. Слава Богу тези дни се представя добре и спи на 2 пъти по час. Като стана приказака за спане, я кажете, мами, и вашите бебоци по колко спят денем средно (аз пак да си питам)?След захранването в събота Вики почна да ака по 1 на ден, преди това правеше този номер по 3 пъти минимум, днес даже сме 0 и все пръцка нещо.
За кашите - на Хумана съм чула, че била най-хубава банановата (ама то нали си е до вкус). Ще я пробваме тази на Фризокрем тогава.
Да ви се оплача - от близо 2 месеца на гушката (там дето се трие в брадичката) беше подсечена, после засъхна, зачерви се и не минава. Нали все лиги й текат и мокри за 0 време лигавниците. Мазахме 1. с Мустела за подсичане, 2. Дефламол, от който се подобри, после спряхме да мажем и тъкмо поизчезне и Вики се разчесе здравата и си направи драскотини. Страх ме е да не стане нещо като екзема или гъбички ... Някой имал ли е подобен проблем и с какво го е морил?

.

Остава ми само вярата, че не е било алергична реакция, ами някой вирус сме лепнали... малко ме притеснява, това, че на 3тия ден от захранването се получи (точно като алергиите - те никога не са от първото-второто опитване), но да се надяваме, че ще го израстем..
не се притеснявай за глупости, ми нагушкай бебочето 

Лявото краче може пак да се наложи тенотомия,ама не е много сигурно ,а и кинезатерапевта каза ,че ще наблегнем на него с масажите,така,че стискайте палци

.Много