Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 638
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Гърне мисля да купя на Вики скоро, но за да я къпем вече с душа и тя да седи в него. Иначе за ученето - смятам да се възползвам от голямото откритие на 20ти век - ПАМПЕРСА!  smile3501 Като тръгне на ясла на 1,9 год. може и да я научат там. Иначе, докато не се научи Съзнателно да казва 'ако' и 'пиш'  Преди да го свърши - не мисля, че ще настоявам. Живот и здраве, пари за памперси дано ни стигнат.  Grinning
sea woman, ама вие добре сте си поспали 1 час, знаеш ли Вики като спи по 30 мин. на ден или на 2 пъти по 15 мин. какво ми е smile3514  #Crazy. Слава Богу тези дни се представя добре и спи на 2 пъти по час. Като стана приказака за спане, я кажете, мами, и вашите бебоци по колко спят денем средно (аз пак да си питам)?
След захранването в събота Вики почна да ака по 1 на ден, преди това правеше този номер по 3 пъти минимум, днес даже сме 0 и  все пръцка нещо.
За кашите -  на Хумана съм чула, че била най-хубава банановата (ама то нали си е до вкус).  Ще я пробваме тази на Фризокрем тогава.
Да ви се оплача - от близо 2 месеца на гушката (там дето се трие в брадичката) беше подсечена, после засъхна, зачерви се и не минава. Нали все лиги й текат и мокри за 0 време лигавниците. Мазахме 1. с Мустела за подсичане, 2. Дефламол, от който се подобри, после спряхме да мажем и тъкмо  поизчезне и Вики се разчесе здравата и си направи драскотини. Страх ме е да не стане нещо като екзема или гъбички ... Някой имал ли е подобен проблем и с какво го е морил?

# 166
  • София/Овча купел 2
... Като стана приказака за спане, я кажете, мами, и вашите бебоци по колко спят денем средно (аз пак да си питам)?

Мария спи на 2-3 пъти по максимум 30 мин,в повечето случаи 15 мин.

# 167
Честит 7ми месец на Дари и Честита половин годинка на малката Вяра!
Ани Джи,честита годишнина и честито кръщене, много щастие и здраве на цялото ти семейство!
 newsm51
за бисквитки и хляб-давам от обикновените,защото са по-твърди и не се ронят и малката е много щастлива от факта,че се храни(по-скоро маца се)сама Mr. Green
за гърнето и аз знам,че на 40 ден като издържиш детето по-лесно ще се научи да си казва,но макар и двамата да съм ги издържала от 40 ден съм го правила в случаи,когато не са свършили голямата работа при смяна на пампа,за да не го свършат веднага на новия Laughing Със Стаси успявам по-рядко да я хвана,защото е много бърза Mr. Green
Като стана приказака за спане, я кажете, мами, и вашите бебоци по колко спят денем средно (аз пак да си питам)?
Да ви се оплача - от близо 2 месеца на гушката (там дето се трие в брадичката) беше подсечена, после засъхна, зачерви се и не минава. Нали все лиги й текат и мокри за 0 време лигавниците. Мазахме 1. с Мустела за подсичане, 2. Дефламол, от който се подобри, после спряхме да мажем и тъкмо  поизчезне и Вики се разчесе здравата и си направи драскотини. Страх ме е да не стане нещо като екзема или гъбички ... Някой имал ли е подобен проблем и с какво го е морил?
ами ние ставаме на обяд към 12 и към 2часа си ляга до към 4-5,вечер към 7 и половина прави една дрямка преди баня и към 10 вече е в леглото и до сутринта до към 8 не се буди изобщо Peace
А за подсичането-ние се оправихме с универтан

# 168
  • Варна
ДНЕС МОЯТ ПРИНЦ СТАВА НА ПОЛОВИН ГОДИНКА! ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ДА СЕ РАЗХЛАДИМ! НАЗДРАВЕ И ДА ВИ Е СЛАДКО!

# 169
  • София/Овча купел 2

Честит празник sea woman!
     Малкия сладур да расте силен и хубав за радост на цялото семейство  love001.

# 170
  • там където ме зове сърцето!!!
Честита половин годинка на Александър !!!! sea woman,нека малкия ти принц расте здрав ,умен и късметлия!

# 171

[/quote]
Дани,като лигавеше също се подсичаше на гушката и около устата мажех го с крем"Певизон"и "Бочко"-така му изчезнаха пъпчиците.Успех   bouquet

# 172
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Честит 7ми месец на Дари!
Честита половин годинка на малката Вяра!
малко на патерица, но все пак от сърце им желая най-щастливо детство!

Честит мини рожден ден на адашчето ни - Александър!
Да жив и здрав,
щастлив и обичлив
и на мама най-игрив!

Ммммммм..., ама какви почерпки сте ни спретнали само ... жалко, че съм на диета  Sick

Нас пак ни нападна обрива и вече ... #Cussing out
Уф, айде няма много-много да се оплаквам - все ще се оправим някак!

Бон-Тони - като имаш сили, кажи мила как е минало всичко!
Бодливата - на-дали ще прочетеш, но цял ден те мисля и съм сигурна, че всичко ще е наред!
деси - как е Ерик? Вчера прочетох нещо `дет хич не ме радва! Ходихте ли на лекар или се отказа?
ВИВКА - Успех, с гадините!
galita - ти това кремче дето ти бях дала линка със снимка на упътването му, ползвали го? И, само под брадичката ли имате проблем? При Алекс освен под брадичката, след като започнахме захранването имаше и много, много ситни пъпчици по челото и слепоочията. Бяха почти незабележими, освен като го погледна под ъгъл! След това ни изби силния обрив! Казвам ти го, не да те плаша, а да си нащрек! А, напълно вероятно е да е просто контактен дерматит- не допускай лигавника или дрехата, която е в контакт с проблемното място, да са мокри!
Вили - а вие как сте?
Ниуниа - питаше нещо за столчето. Ми ние изобщо не сме ползвали кошница, а направо столче! В момента си пътува почти изцяло седнал! Няма проблем и с двете!

За спането - Алекс спи около половин час преди 12ч, после от 14,00 до 16,00ч /но само, ако и мама спи с него Mr. Green/ и после още около половин час преди 19ч. Общо за деня му се събира около 3 или 4часа сън. Слагам го да спи към 21,30 но напоследък заспива доста по-късно!

Викат ме!
4ао за сега от мен!

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 16:29 от lika

# 173
Честита половинка на Александър...Да расте мноооого zдрав, палав и игрив бебок  bouquet ...

За спането нашата девойка спи около час(понякога 2) преди обяд и час_два следобяд...вечер преди 21.30 не е zаспивала, а сутрин се буди между 8 и 9.

# 174
lika, не сме ходили на доктор, Ерик още е подрискан Embarassed, ама вече няма кръв. Така, че ще изчам поне 3-4 дена да е само на кърма - предполагам ше се оправи дотогава. Сега я караме на често кърмене да наваксваме загубата на вода. И да ида на лекар няма да ми кажат нещо по-различно Thinking Остава ми само вярата, че не е било алергична реакция, ами някой вирус сме лепнали...  малко ме притеснява, това, че на 3тия ден от захранването се получи (точно като алергиите - те никога не са от първото-второто опитване), но да се надяваме, че ще го израстем..
немога да пиша вече с една ръка  Mr. Green с другата стискам палци и чакам вести от Бодливата  Mr. Green
---------------------------------
Дес, душицо -  Hug не се притеснявай за глупости, ми нагушкай бебочето  bouquet

# 175
Честита половин годинка на Александър!Много радост и усмивки да носи в къщи и да слушка мама и тати Hug
Лика, благодаря за поздравите мила.Както винаги отзивчива и всеотдайна  bouquet  bouquet  bouquet Да нагушкаш и нацелуваш Алекс от нас и бързо да минават гадните обриви #2gunfire
Ние ще полипсваме до неделя - утре ни отвеждат из страната.Кеф не кеф до неделя ще изкарам някак си.Само се моля с малката всичко да е наред,аз ще преживея каквото и да е Praynig
И сега да кажа много поздрави и целувки на предстоящите 6-месечковци,че няма да мога тия дни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека и спокойна вечер на всички Grinning

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 21:19 от Des29

# 176
  • София
Здравейте мили мамчета и от нас HugБЛАГОДАРЯ ВИ newsm51 smile3525 newsm51
Ние вече сме добре,но вчерашния ужас незнам как ще го преживеем.Дано това дето казват ,че децата  бързо забравят да  е истина.От 11ч.вчера та днес почти да следобяд сме неспокойни ,но слава богу вече сме по-добре и дано тази вечер не е като снощи.През цялата нощ не спря да пищи в съня си сигурно сънуваше гадните лекари #2gunfire.Представяте ли си взеха ми го и не ме пуснаха при детенце,а той милия като се стреснал ,а и те го държали ,а той много мрази....Идваше ми да вляза и да ги убия всички,ама нали го правят за негово добро... ThinkingРазрешиха ми да вляза когато го гипсирха,а той милия само като ме видя и се успокой,и докато му давах да пие водичка заспа,и приплакваше в съня си.Дано никога да не преживяваме този кошмар newsm17 newsm17.Сега 1 месец в типс и после ще видим... newsm78 NaughtyЛявото краче може пак да се наложи тенотомия,ама не е много сигурно ,а и кинезатерапевта каза ,че ще наблегнем на него с масажите,така,че стискайте палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Е това е засега от нас желая Ви много спокойна нощ и много целувки на бебоците smile3541
Бодливата мила дано при теб всичко да  енаред и мноо бързо възстановяване newsm10 newsm17  love001

# 177
Оххх Бон Тони миличка,какъв ужас си изживяла.Дано не се повтаря никога повече Praynig Praynig Praynig
От сърце желая Ваньо да се оправи и това да е последната лекарска намеса в живота му Peace
Много да го нагушкаш  Hug Душичката-  дано да се успокоил вече Heart Eyes

# 178
  • София/Овча купел 2
BON_TONI,съжалявам много че е трябвало да преживееш подобен ужас,но наистина всичко е заради доброто на Ванката.Важното е,че вече мина и всичко вече е зад вас.След време ще го гониш и само ще викаш "Не пипай тук,не пипай там",а той ще ти се смее и ще бяга в обратна посока Wink.Много   love001 Hug от нас.

# 179
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
БОН-ТОНИ - мила, докато ти четях постинга се разплаках. Даже и в момента очите ми са пълни със сълзи. Много силно ми подейства! Искренно и от цялото си сърце ви пожелавам съвсем скоро всичко да е наред и наистина в главата ти да е, само как да опазиш покъщнината от бързите крачета и палавите ръчички, а всички тези неприятни моменти да останат далечни и забутани в най-затънтената част на спомените. Наистина е много неприятно, че не са те пуснали, но мисля, че от една страна така е по добре! Не си видяла самата интервенция, което със сигурност щеше да ти подейства много по травмиращо и понеже на всеки психиката е различна, лекарите предпочитат майката и изобщо близките да са по-надалеч, за да може адекватно да дадат цялата си обич, топлина и нежност след случилото се, както се е получило и при теб! Бъди сигурна, че Ванюшката след време няма да помни абсолютно нищо, макар и  в момента да сънува и преживява на сън случилото се! Казвам ти го от опит - като малка именно в тази ортопедия съм преживяла много и все болезнени неща, но единствено от разказите на майка ми мога да говоря за това - просто аз не помня НИЩО! Така, че бъди спокойна - детенце нищо няма да помни! Целувки и силни гушки от нас!
Дес29 - мила, все ще изтърпиш няколко дни! Приеми го от добрата страна - Вяра ще глътне малко различен въздух и ще има малко разнообразие! Лек и безавариен път и да пишеш как сте изкарали! Благодаря за пожеланията, а Алекс е доволно нацелуван и нагушкан!
Деси - ох, стискам палци и на краката наистина да е просто някакъв вирус, а не гадна алергия! От душа ви го пожелавам!

Лека нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт