Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 970
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 275
  • при късмета
Измама. В медиите даже беше

И аз имам СМС от Спиди, но още ги няма

# 1 276
  • Пловдив
Да питам тука, защото незнам къде точно, но аз съм една от спечелилите настолна лампа от една игра тук, но не ми пратиха награда, къде трябва да пиша?

# 1 277
  • София

Никой не се хвали с ваучер от Лайън?
Те пращаха мейл чак в четвъртък след 16:00 часа.
Да питам тука, защото незнам къде точно, но аз съм една от спечелилите настолна лампа от една игра тук, но не ми пратиха награда, къде трябва да пиша?
Пиши на Редактора, аз когато съм имала въпрос на тях съм писала.

# 1 278
Предната седмица ми изпратиха на 16-ти (сряда) към 12 без 20. Сигурно всеки път е различно... Надявах се на още някой - няколко пъти купувах Лайън...

# 1 279
Да споделя моя опит с играта на Кока Кола - стъклените бутилки. Спечелих ваучер за Оптикласа и вече си поръчах очила.
Още като се изберат очилата има място за попълване на ваучера и
цената им се намаля със 100 лв. Доставка не се заплаща и има опция за преглед преди плащане. Вчера ги поръчах, а днес вече са при мен със Спиди. Има протокол за попълване на личните данни.
Много съм доволна от организацията на играта.

Оптикласа имат промоция при закупуване на 1бр. очила, получаваш втори като подарък. Дали може да се използва заедно с ваучера или не си пробвала?

# 1 280
Току що пристигна дъската на UniCredit. Харесва ми и тамън на време идва, тъкмо мислех тези дни да си търся нова, защото моята е за смяна вече. Simple Smile

Сега чакам само една значка на Queens и колонката от тайгър.

# 1 281
Оптикласа имат промоция при закупуване на 1бр. очила, получаваш втори като подарък. Дали може да се използва заедно с ваучера или не си пробвала?
Не съм пробвала, защото се опитах да разбера условието на тази промоция и трябва да се вземат нормалните цени /преди намалението/ и сметката не ми се получи.
Предпочетох да си купя едни, но да съм сигурна. Доплатих 30 лв и дефакто взех очила от 230лв /ненамалена цена/

# 1 282
  • Пеликания
Лили Дрогерие отваря нов магазин в гр. Силистра, ул. Симеон Велики 29, на 24.10.2019 г.
Обявили са, че на 24, 25 и 26 октомври на всяка сметка в магазина ще се прави 15% отстъпка, и че ще има 50% намаление на определени артикули.

Благодаря, че сподели. Ще се възползвам.
От месец го подреждат тоя магазин и така не разбрах кога ще го откриват.

# 1 283
  • sofia
Получих мейл от тайгър за последната седмица.

# 1 284
  • Пловдив
http://www.igraskod.com/ игра на Мерилин,не знам дали е споделяна.

# 1 285
# 1 286
Със суитшърт съм,от последното теглене на TIGER.Детето е щастливо! Grinning

# 1 287
https://www.nestle.bg/bg/lionpromo Печелившите са обявени

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 18:18 от Жълтоклюно патенце

# 1 288
няма ме пак бях с 10 бележки  иначе Мирослав Пеев на всяко теглене и  др

# 1 289
Еха, печеля ваучер Simple Smile
Обаче нямам имейл...

Общи условия