Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 762
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 320
Имам смс за пратка 0.00лв от In Time за днес, без повече подробности. Единствено очаквам тениска от Класът на Queens.

# 1 321
От ТикТак са започнали да звънят на печелившите от второто теглене. Обадили са се на мъжа ми, че е спечелил.

# 1 322
От ТикТак са започнали да звънят на печелившите от второто теглене. Обадили са се на мъжа ми, че е спечелил.
Значи не им е съмнителна работата😀.Учуди ме това,че при първото теглене само едно момиче тук се похвали,че печели.При 50 награди на седмица,и при това,че 90%от тук пишещите участваме в повечето игри,ми се видя странно.

# 1 323
  • Бургас
В предното теглене ММ е с четец, от днес аз с очила.

# 1 324
Аз бях спечелила при първото теглене и много се учудих, че никой друг във форума не се похвали. Тази седмица участвах за друга награда, за да видя дали наистина един участник може да спечели повече от един път различни награди, но не са ми се обадили, може просто да не са ме изтеглили.

# 1 325
Според мен е редно Тик Так да публикуват печелишите,не само да звънят.

# 1 326
С конзола съм от тик так току що ми звъннаха Simple Smile

# 1 327
  • при късмета
От началото бях учудена, че няма секция "печеливши" в тик так. Изцяло отговаря агенцията за играта, организатора в чужбина, а те явно нямат кой знае какъв опит. Но щом има печеливши, поне правят нужното за коректна игра. И аз искам да ми се обадят пък, мрън

# 1 328
В правилата на Тик так също не пише дали бележките участват за всички тегления или само за периода, в които са регистрирани.

# 1 329
Нали когато стана това със защитата на личните данни, много спряха да публикуват имената на печелившите или изписваха само инициали, но намериха заобиколен начин и вече ги публикуват. Но при Тик Так се видя, че информацията им не е проверена и не са наясно с много неща. Не искам да им пиша, че напоследък съм станала лоша и директно ги застъпвам, без дипломация.
И за пореден път пратката ми е пратена в някакво село в Хасково, а бях написала дори пощенски код. Този път от Спиди, не от Тип Топ. Smirk

# 1 330
Обадиха ми се от Тик Так с конзола съм.Искат да се прати снимка на касовата бележка.

# 1 331
  • Бургас
В правилата на Тик так също не пише дали бележките участват за всички тегления или само за периода, в които са регистрирани.
Моя к.б е регистриран на 7.10 , значи участват за всички тегления.

# 1 332
Честито на всички Simple Smile
Аз не знам дали участвам, като бележките ми са от първата седмица. Сега ще ида да купя още.
Някой получи ли имейл от Лайън?

# 1 333
Някой ще ми каже ли имейла на тик так където да им пратим снимка на касовата бележка, че не им го намирам? Благодаря предварително!

# 1 334

Общи условия

Активация на акаунт