Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 691
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Благоевград
Игра на Мол Варна -

# 1 426
Лео Експрес доставят кутията от Кауфланд в плик на Транспрес. Вероятно работят заедно, не разбрах защото имам съобщение и от двете фирми, но важното е, че дойде така чаканата кутия.
Куриерът на Лео още ми е сърдит от предния път, защото твърдеше, че ми е звънял няколко пъти и ми бил изключен телефона, аз спорех. Оказа се, че не съм имала обхват, а умниците от Виваком ми пратиха съобщение след 3 часа, че някой ме е търсил. Но го отнесе заради всички куриери преди него, които са ме лъгали безобразно. Grinning

# 1 427
Има печеливши на Своге.

# 1 428
Видях си мейла, че и аз съм със значка от Куинс Simple Smile
А в тази игра с бисквитите с масло ще се включа, ако намеря промоционални опаковки, защото така или иначе ги купувам. Но до момента не да зареждали промоционални опаковки.

# 1 429
Реших да участва в Нестле Lion
След като въведох всичко и изпратих, не ми изписа, че участвам или нещо такова. Какво трябва да видя на екрана, за да знам участвам ли и мога ли да проверя някъде дали участвам?

# 1 430
  • София
Аз пък си купих от Била 4 бр. за 2, 01 и си изхвърлих бележката след касата. Сетих се в работата. 😂

# 1 431
Нито Куинс, нито Своге Sad

# 1 432
Отваря се нова страница - с малки букви пише, че бележката е регистрирана и линк за нова регистрация.

Ето две игри от каталога на Метро (не са за мен):

Боровец е от 31.10 до 13.11.2019г., а тази на Дюрекс - от 01.10, до 17.11.2019г.

# 1 433
От 28.10. до 1.12. ще теглят всяка седмица ваучери за пазаруване в Лидл - 1000 ваучера по 150 лв. Условието е да се регистрира касова бележка за над 20 лв.
Миналата година спечелих такъв ваучер и мъжът ми беше много щастлив, че все ме бъзика за игрите. Много удобно е направен този ваучер, че е като дебитна карта и може да се харчи на части.

# 1 434
Снощи си взех ваучера за Офис 1 и ми поискаха да напиша ЕГН, което умишлено написах нечетливо. Касова бележка и лична карта не ми поискаха, макар че и това пише на декларацията, която попълних. Момичето каза, че преди мен са минали още 3 жени и също са си попълнили ЕГН.
.  Ами ако си казала на някой егн то и после му искат данък???

# 1 435
Направо ще му го удържат от заплатата този данък на въпросния някой ...Smile

# 1 436
Момичета, току що си използвах ваучера на офис 1 без никакъв проблем.

# 1 437
  • Телиш/Плевен
Линкът за ДМ посланик не ми се отваря и във фейсбук няма нищо.
От мобилно устройство не работи линка на dm мисля.
Да, така е, написали са го. Hug

# 1 438
  • София
Какво правят скаутите на Нивеа, ако спечелят? Имат ли някакви ангажименти към Нивеа?

# 1 439
Какво правят скаутите на Нивеа, ако спечелят? Имат ли някакви ангажименти към Нивеа?
Скаутите са на dm. Нивея имаха едни кутии, но вече не можеш да се запишеш за тях. Та dm ти пращат след месец анкета да попълниш впечатленията си. Освен това ако си кандидатствал единия месец, дори да не са те избрали, на следващия месец не можеш да кандидатстваш.

Общи условия

Активация на акаунт