Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 693
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 410
И аз ще пробва днес Tic tac. Има ли определена сума за покупка на продукт или е важно да са просто 2 броя?

# 1 411
Фирма Transpress някой знае ли какво разнасят
И аз се чудя, защото вчера ми пратиха съобщение за доставка. Ако работят с БГ Пощи, значи са значките от Куинс.
Линкът за ДМ посланик не ми се отваря и във фейсбук няма нищо.

# 1 412
  • Вестерос
Здравейте, може ли линк за тиктак, видях, че има четци, а нали това искам да спечеля от две години Grinning

# 1 413
# 1 414
Момичета, приложението на теленор дава 1000мб за 24 часа, незнам за колко време ще е, никъде не видях да пише.

Не го намирам. Да не би да е само за тези на сметка?

# 1 415
И аз получих смс преди малко,единствено очаквам от Кауфланд и тяхната игра Добре дошло слънчице

# 1 416
И аз се чудя, защото вчера ми пратиха съобщение за доставка. Ако работят с БГ Пощи, значи са значките от Куинс.
Линкът за ДМ посланик не ми се отваря и във фейсбук няма нищо.
От мобилно устройство не работи линка на dm мисля.

# 1 417
Момичета, приложението на теленор дава 1000мб за 24 часа, незнам за колко време ще е, никъде не видях да пише.

Не го намирам. Да не би да е само за тези на сметка?
Трябва да имате изтеглено приложението My Telenor и от там.

# 1 418
От фейсбук страницата на Golia Bulgaria:

Време е за освежаване! Умножаваме свежите моменти по 2, защото сега можеш да спечелиш страхотна термочаша за кафе. ☕✌️ Грабни две опаковки Golia, вземи скреч карта на касата и разбери веднага дали печелиш. 😄😄😄

# 1 419
Току-що ми донесоха подаръка от една игра в Инстаграм. Изключително бързи и коректни. Спечелих във вторник, а днес вече е тук.

Прави ми впечатление, че имаме по-голям шанс за печелене от игри на конкретни страници, продукти, отколкото на т.нар. "блогъри", "влогъри", "инфлуенсъри". Три пъти съм печелила от игри в Инстаграм и нито един от тези пъти не е бил от игра на някоя "модна икона", "бюти влогър" и т.н.
Харесва ми наградата много, харесвам тази козметика, а и оценявам факта, че са го опаковали красиво, както и че са сложили няколко мостри на други техни продукти. ☺️

# 1 420
Здравейте!
Transpress ми бяха доставили награда от ДМ скаут.

# 1 421
Мъжът ми е получил смс, че "нещо печели". С неговия телефонен номер играя само в Своге, влязох преди малко и го открих в списъка. Като не ми върви на мен, ще печеля чрез него. Joy

# 1 422
Аз пък учудващо вече няколко пъти печеля и от "инфлуенсърките". Laughing
Чак не мога да повярвам, защото все участвам с максимум 1-2 коментара, а виждам, че има такива с по 20. Smile

# 1 423
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз печеля от Своге

# 1 424
Аз пък учудващо вече няколко пъти печеля и от "инфлуенсърките". Laughing
Чак не мога да повярвам, защото все участвам с максимум 1-2 коментара, а виждам, че има такива с по 20. Smile

И аз участвам винаги с 1-2 коментара, но нямам късмет с блогърите и т.н. Simple Smile
Важното е, че все нещо печелим, здраве да е 😄 И много късмет! 🍀

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 11:42 от White Peony

Общи условия

Активация на акаунт