Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 695
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 395
# 1 396
# 1 397
Получих си добавката СайкълБаланс от форума. Остава ми наградата от играта на Никола Тесла и нищо не чакам друго.

# 1 398
Въпроса ми е свързан с този сайт onnovost звучи ми нереално измама ли е?

# 1 399
Аз пък не си дадох ЕГН-то за ваучера. Даже жената , която ми го донесе (след като ми каза по телефона, че ще иска ЕГН) ми каза ,че мога да си напиша само датата на раждане, били им разрешили.
Не са ми искали лична карта или касова бележка.

# 1 400
Много сте изписали. Честито на всички, аз пък ще мрънкам на мен не ми се обадиха от тик-так -МРЪН Cry . Получих си ваучера от офис1

# 1 401
  • София
Томбола за Ягуар Smiley
https://www.technomarket.bg/jaguar

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 02:53 от ImaLogika_

# 1 402
Божее, ще се бият за тоя Ягуар. Joy Далеч от такива игри.
Пак търсят дм скаути.

# 1 403
Момичета, приложението на теленор дава 1000мб за 24 часа, незнам за колко време ще е, никъде не видях да пише.

# 1 404
  • Бургас
Момичета, приложението на теленор дава 1000мб за 24 часа, незнам за колко време ще е, никъде не видях да пише.
Пише, че е всеки ден до края на ноември Simple Smile

# 1 405
  • оттам, откъдето започва България
Снощи си взех ваучера за Офис 1 и ми поискаха да напиша ЕГН, което умишлено написах нечетливо. Касова бележка и лична карта не ми поискаха, макар че и това пише на декларацията, която попълних. Момичето каза, че преди мен са минали още 3 жени и също са си попълнили ЕГН.

# 1 406
Може ли, линк за търсенето на DM скаути?

# 1 407
Съфорумката,  която отказа ваучера от Нестле...Да не съжалява, защото един срам по- малко е спечелила...Аз отидох с ваучера до магазина им...харесах си три дребни неща  и засечка на касата. Ваучер невалиден. .../А пише, че е до 30.11.2019/И се почна разпит откъде го имам. ..Да не съм го използвала вече? Снимаха го...Без малко да снимат и мен. Взеха ми номера на телефона. ..Само дето полиция не извикаха...Е, тръгнах си с  ваучера и без артикулите...
Опитах се да се свържа с Нестле по телефона...От централата ми казват свързвам Ви и после никой не вдига...
Писах им и на имейла. ...Ще видим ще се разрешат ли нещата без КЗП.
И като се замисля. ..Аз с 1 ваучер и то проблемен...А Пеневи  с N на брой...И навярно читави. ..Ей, тия хора и късмет си имат, освен тактики...
Ужас!Оставаше и да те снимат...
Много се изложиха от Нестле този път.Аз така и не разбрах,защо искат ЕГН за ваучер от 30 лв.
И аз се изтърчах вчера с ваучера, не можаха да го въведат и предположиха, че е валиден от 01.11 до 30.11 Не мрънках, защото нищо не си избрах, много са им скъпи несесерите и много празен магазина 😄 Освен това, новата им промоция почва от първи 😉

# 1 408
# 1 409
Фирма Transpress някой знае ли какво разнасят

Общи условия

Активация на акаунт