Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 699
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Пловдив
+1

# 1 381
Току що се появи имейлът.

П.п. Нещо стана - написа ми, че доставката е безплатна и ми опрости 3 лв доплащане. Трябваше да пробвам с по-скъп артикул)))

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 14:49 от Petia Kageyama

# 1 382
Сега получих имейл от Тик Так и ми искат ЕГН.

# 1 383
И аз да помрънкам за четец, с 12 бележки съм и нищо....

# 1 384
Съфорумката,  която отказа ваучера от Нестле...Да не съжалява, защото един срам по- малко е спечелила...Аз отидох с ваучера до магазина им...харесах си три дребни неща  и засечка на касата. Ваучер невалиден. .../А пише, че е до 30.11.2019/И се почна разпит откъде го имам. ..Да не съм го използвала вече? Снимаха го...Без малко да снимат и мен. Взеха ми номера на телефона. ..Само дето полиция не извикаха...Е, тръгнах си с  ваучера и без артикулите...
Опитах се да се свържа с Нестле по телефона...От централата ми казват свързвам Ви и после никой не вдига...
Писах им и на имейла. ...Ще видим ще се разрешат ли нещата без КЗП.
И като се замисля. ..Аз с 1 ваучер и то проблемен...А Пеневи  с N на брой...И навярно читави. ..Ей, тия хора и късмет си имат, освен тактики...

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:09 от Pate6estveni4ka

# 1 385
С ваучер за очила от Opticlasa от Тик так ☘☺

# 1 386
Тик так данни искаха ли в мейла, че аз бях в движение и не разбрах какво точно да изпратя,освен КБ

# 1 387
  • София
Съфорумката,  която отказа ваучера от Нестле...Да не съжалява, защото един срам по- малко е спечелила...Аз отидох с ваучера до магазина им...харесах си три дребни неща  и засечка на касата. Ваучер невалиден. .../А пише, че е до 30.11.2019/И се почна разпит откъде го имам. ..Да не съм го използвала вече? Снимаха го...Без малко да снимат и мен. Взеха ми номера на телефона. ..Само дето полиция не извикаха...Е, тръгнах си с  ваучера и без артикулите...
Опитах се да се свържа с Нестле по телефона...От централата ми казват свързвам Ви и после никой не вдига...
Писах им и на имейла. ...Ще видим ще се разрешат ли нещата без КЗП.
И като се замисля. ..Аз с 1 ваучер и то проблемен...А Пеневи  с N на брой...И навярно читави. ..Ей, тия хора и късмет си имат, освен тактики...
Ужас!Оставаше и да те снимат...
Много се изложиха от Нестле този път.Аз така и не разбрах,защо искат ЕГН за ваучер от 30 лв.

# 1 388
И аз си получих ваучера от Office 1

# 1 389
Една игра от мен, не видях да е публикувана.https://samosmaslo.com/pagename

# 1 390
Нямаше да е лошо да има снимка на наградата.
Ако купичката е стъклена, можеше да се пробвам, за пластмасова - не бих.

# 1 391
Нямаше да е лошо да има снимка на наградата.
Ако купичката е стъклена, можеше да се пробвам, за пластмасова - не бих.
Нямам идея каква е, а организаторите не са писали.

# 1 392
Аз не бих пробвала за каквато и да е купичка. Докато се съберат пет различни букви, бая бисквити трябва да се изядат. И за сумата, която ще дам, само една купа. С Крава. Ще я гледам вместо огледало след изядените бисквитени торти. Joy

# 1 393
Тик так данни искаха ли в мейла, че аз бях в движение и не разбрах какво точно да изпратя,освен КБ
  Искаха ми снимка на касовата за справка да им пратя и после получих втори имейл и там вече искаха данните.

# 1 394
Не мога да си ползвам ваучера за Фешън дейс,изписва ми,че вече е използван. Някой друг има ли подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт