Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 532
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 680
Днес си получих последната награда от Симпли Тестли след около четири месеца чакане, направо  уникален рекорд!

# 1 681
Днес си получих последната награда от Симпли Тестли след около четири месеца чакане, направо  уникален рекорд!
Ха-ха, а аз се оплаквам с някаква си седмица забава...

# 1 682
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Тик так кога теглеха печеливши?

# 1 683
Днес теглиха тик так

# 1 684
Не беше ли в четвъртък?

# 1 685
Някой с емайл от lion ?
Тик так се обаждаха по телефона в четвъртък.

# 1 686
Пак изпуснах срока на ТИК ТАК Simple Smile
И аз съм със значка, при попълване на данните най-отдолу можеш да си избереш надпис на значката. Поне така си мисля, избрах си каквато на мен ми хареса Simple Smile
Спечелих полароид от Милка и Кауфланд, питах и ми казаха, че те плащат данъка, дори не е необходимо да им се предоставя ЕГН.

# 1 687
Предната седмица Лайън публикуваха списъка в четвъртък, около обяд, а разпратиха имейлите в петък.

# 1 688
С ръкавичка съм от Кенар.Чакам утре Лайън дано да имам късмет.

# 1 689
здравейте, пробвах да си регистрирам кода но ми дава невалиден код, как во ли не правих и не иска

Аз вчера регистрирах код, после изписа да се регистрирам, и пак го въведох. Изписа, че играта била до не знам си кога и ако спечеля ще ме уведомят на имейла.
Две различни игри са. Едната е : https://celebrate.pringles.com/bg_BG/Home, а другата: https://summer.pringles.com/bg_BG/Home
 На първата дава награди на момента, а на втората са седмични и печелившите ще научат в края на играта на 16.12.2019

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 15:29 от elizabethu

# 1 690
И аз съм със значка, при попълване на данните най-отдолу можеш да си избереш надпис на значката. Поне така си мисля, избрах си каквато на мен ми хареса Simple Smile
Спечелих полароид от Милка и Кауфланд, питах и ми казаха, че те плащат данъка, дори не е необходимо да им се предоставя ЕГН.
Polaroid на Милка от Кауфланда не теглят ли утре?

# 1 691
Аз от Симплито съвсем ги забравих. За солничка и пиперничка. Карай, здраве да е.

# 1 692
Кенар много са бързи с изпращането на наградите.

Обаче куриера се обади чак когато беше пристигнал на адреса, ако се беше забавил 15 минути, нямаше да мога да взема пратката.
А искат ли регистрирания код?

# 1 693
здравейте, пробвах да си регистрирам кода но ми дава невалиден код, как во ли не правих и не иска

Аз вчера регистрирах код, после изписа да се регистрирам, и пак го въведох. Изписа, че играта била до не знам си кога и ако спечеля ще ме уведомят на имейла.
Две различни игри са. Едната е : https://celebrate.pringles.com/bg_BG/Home, а другата: https://summer.pringles.com/bg_BG/Home
 На първата дава награди на момента, а на втората са седмични и печелившите ще научат в края на играта на 16.12.2019

Аз им бях писала, тъй като при мен приема кода, но ми върти при логването и не ми изписва какво печеля. Дадоха ми друг код, на който ми изписа, че е невалиден още след въвеждането. Grinning

Какво ли не пробвах - трих си кеша, пробвах с всички браузъри, през телефона, не става и не става... Само върти. Егати късмета!

Моят съвет е да им пишете (трябва да е на английски, от основната им страница), качете снимка с кода си от опаковката и ще Ви дадат друг.

# 1 694
Polaroid на Милка от Кауфланда не теглят ли утре?

Утре са, явно е спечелила от предно теглене. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт