Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 337
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Бургас
Марѝ, още онзи ден се запознахме с програмата на киното, но няма да стигнем до него. Написахме по математика, тепърва подхващаме по БЕЛ, а вече ме боли глава. Приспивам малкото и слизам в сауната да избие малко напрежението Simple Smile

Познаха значи пустите синоптици, много кофти временце. Не е толкова студено, но дъждът скапва настроението. Дано утре минем между капките, че се точа на мекиците на Рилския манастир.

Смяната на времето и мен много ме мори този път. Сутрин 5.30-6 съм се ококорила,  да лежа и стискам очи не мога, започва да ме боли глава. 3 кафета съм изпила вече.

Едни шоколадчета само бях купила за Хелоуин, в случай че има много деца из хотела и се заформи нещо, но Марто ги намерил онзи ден и си хапнал доволно.

Ооо, Деси, може ли такова безхаберие бе. Ще оставят детето да се влачи цял ден, толкова ли никой не я е видял. Дано се възстанови бързо и безпроблемно!

# 1 486
Като сме на тема сладко, по случай празника довечера Simple Smile

# 1 487
  • някъде ... тук ...
Уф, Деси Sad
Преживях го и аз подобно преди месец. Само дето на мен детето ми се обади веднага от училището, заварих го при сестрата, заедно с учителя по физическо. Пак глезен и пукната тънката кост. В Пирогов също казаха или гипс, или купувам шина, но всичко друго беше ОК. Нямам оплаквания от докторите. Седя 21 дни с шината. Сега раздвижва. От др. седмица започва по-нормални тренировки, че отборът го чака.

Ще се оправи детето, само да се пази.
Слагахме лед на мястото, със свалена шина и в легнало положение докато спадне оттока. Кракът да е на по-високо. Това беше препоръката на доктора.

# 1 488
Деси, кофти, но можеше  и по- зле да е. Да я поглезиш сега доволно! Шината ще пречи ли на обувките? Замислих се покрай дъждовете как се върви с нея.
Селесте, задължително мекици утре. Когато щерката беше там май месец и ѝ казах къде да ги дири се оказа, че по същото време още една майка е давала напътствия по телефона.
Послучай скапаното време си чакам у дома децата с кекс.

# 1 489
  • някъде ... тук ...
В обувка/маратонка с по-широка пета се побира шината. Гого успя само в летните маратонки, които имат отзад регулираща каишка, да я събере. Добре, че не валя тогава. Обаче се наложи баща му да го кара и прибира от училище, защото иначе сменя автобус и метро и няма как да седи прав толкова време.

# 1 490
Ени, да ти е много здраво и щастливо малкото синеоко слънчице, и да радва мама, татко и цялата родА.

Деси, бързо да се оправя детето. Останалото не ми се коментира. Отвратително е.

От утре го дават да се оправя времето. До средата на ноември прогнозират температури около 20 С и дори и да има някой и друг дъждовен ден няма да е нещо значително.

# 1 491
  • Бургас
Деси, бързо да се възстанови детето! Това е най-важното!

Лоши сте, еййй... Сега и мекици!
Преди няколко дни правих, изядоха ги, но решиха, че по-добре да съм правила пържени филийки.... Май повече ги харесвали!😂🤔

# 1 492
  • на Мелмак
Деси Hug

Сивотата във времето ме демотивира, дано само днес е така!

Направих мусаката, салатка, айран. Хапнахме вече. Студено ми е нещо, дано не се разболявам.
Сина ми, с негов приятел от класа се уговорили тази вечер да се видят. С родители, на заведение. Днес ни уведомиха, сега ще се разбираме с другото семейство. Да им уважим уговорката Joy

# 1 493
  • гр.София
Благодаря ви Hug
Не знам как ще се обуваме, днес беше по джапанки, ЕлиТ,  и при нас ще се наложи водене и прибиране, тъкмо започна с едно комшийче да ходят заедно на у-ще, на 2 спирки е от нас, може и пеша за 10-15мин.
Иначе Мари, вече я поглезих, тайно и издълбах тиквата, сложих свещичка, покрих с една паяжина, която напълних с разни изненади, беше много щастлива, но страда, че няма да може да обикаля Simple Smile
Казах на сина, че сестра му пострадала,той нали е на лагер та не знаеше, щял да бие съученикът и, викам му ще набиеш третокласник, че я е бутнал Joy голяма помощ от пубер Wink

# 1 494
Оф, бе, Деси, как няма да се обадят от училището... Бързо да му минава на детето! 🤗

Преди няколко дни правих, изядоха ги, но решиха, че по-добре да съм правила пържени филийки.... Май повече ги харесвали!😂🤔

Гиди сопа 😁 За св. Мекиций или добро или нищо 🤣

2в1, а дано. Тази прогноза ме колебае дали да се пренасям в града или да го отложа малко ..

Ети 🤣🤣🤣 Скици!

# 1 495
  • Бургас
Ети, 😂😂😂 разсмя ме!

Аз трябва да отивам да се трудя, а хич не щЪ! Иде ми да се завия под завивките, а не да шляпам навън в дъжда! Мрън!

Моите деца, с още няколко приятелчета били решили да обикалят довечера за,, пакост или лакомство,,! Не ми допада идеята, но... Кой ли ме пита! Да ги видя как ще се издокарат.
Хич не го харесвам този празник, но...
Покрай другите деца и те се навиха да отидат. До сега не са имали интерес.

# 1 496
Карз,същата работа и при нас. От снощи ме обработва да отидели със съученички да обикалят. Казах й да се оправя,защото не ме вълнуват такива празници и смятам за поредна,както всяка година да го пропусна, като си мислех,че днешният дъжд ще ги спре....да,ама не. Ей сега ми звъни да ми каже че след училище за малко щели да се дегизират,разбирам да се понахлепат...и да пообикаляли малко....Дадох й час за прибиране и ще видя дали ще го спази,че тогава аз ще яхна метлата...
Деси,бързо да се възстанови дъщеричката ти Hug

# 1 497
Честита да е синеочка, здрава и късметлийка.

Моето днес е облечено като Айнщайн ( всеки трябва да презентира ученият,който е избрал). Снощи до по нощите чете за Айнщайн, гледам записките му 2 листа са. Обясняваха с баща си теорията на относителността.
Довечера по пограма ще обикаляме, при нас обаче пакости и клепане на врати не се правят. Която къща не е осветена, просто я подминават.

Честит ви ден на Народните будители  bouquet Калинчо довечера ще ми направи един сърч за Ботев ( без това ми е любимият ми поет, имам една стихосбирка дето обикаля с мен света)

# 1 498
  • някъде ... тук ...
Тит, той е утре, бре Laughing
Запазваме си честитките Simple Smile

Моите не празнуват днешния празник и май не са и го празнували.
Днес сутринта баща им поръчва - който се прибере първи, да купи някакви бонбони за заблудени обикалящи дечурлига. Имаше и предложение да им дадем ябълки (имаме доста), но беше отхвърлено, защото децата щели да очакват бонбони.

# 1 499
Уфф, да, ъутре е. Подведе ме племенницата, че днес ще им е тържеството ( нали заради изборите утре не учат). Няма да се редактирам, че ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт