Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 223
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 555
  • югозапад, под "Марков камък"
Мари, честит рожден ден на момчето ти, да е здрав и щастлив!
Бубе, браво и от мен.
Много красива синеочка!
При мен едно монотонно и скучно ежедневие, работа и битовизми.
Ако е хубаво времето почивните дни ще направим малка разходка някъде.

Надникнах в темата за седми клас и нещо се замислих, детето не ходи на никакви допълнителни курсове и уроци. Мисля, че се справя отлично и сама, но ме е страх да не пропуснем нещо съществено. До сега не бях и помисляла за уроци, особено по БЕЛ, върви й, а и винаги е на призови места на олимпиади миналите години. По математика госпожата в училището си ги готви в допълнителни часове по проект.
Тези, които вече минаха седмокласната одисея да споделят дали децата им са се готвили сами.

# 556
  • на Мелмак
Бубе, казах ли ти и аз, че много ти се радвам Hug
Аз желание за второ висше имах на 20 и няколко, но родителите ми нямаха повече възможности да ме издържат. Тогава не осъзнавах, че това което съм завършила изисква обучение цял живот.

Никитка, около мен няма седмокласници без школи /учители.
На Белинда и Джена децата ходиха. Моята, въпреки, че засега е отличничка също смятам да запиша.
На малкия му куца българския, ще трябват уроци. С баща му вече не успяваме да се правим на учители.

Ени, и аз щях да ти се сърдя. Joy

# 557
  • На брега на реката
Ааа Ени, такова красиво човече, няма как да не е рожба на красиви родители. Wink

# 558
Мари, честит ти рожденик, да е здрав и успешен!
Голяма сладурка е синеочка!

# 559
Добро утро!

Аз не съм толкоз ‘убава.🤣

Лъжечка!

Бубе, аз не знам дали писах, но също мнпго ти се кефя! И  наистина никога за нищо не е късно. Мамата на едната ми дружка започна висшето си с нас. После взе две години за една, изкара магиатратура, а това лято защити и докторантура.

Никитка, аз не съм капацитет по темата,  но бих се консултирала с учителите на детето,  за да ги попитам има ли реална нужда от доучване по нещо.

Днес бизи петък. Ще поимам работа, след това ще водя детето на танци, че кумицата гледа болно бебе. Вечерта ще се събираме у дома.

Много е яко времето тия дни,  във възторг съм 🌞

Спорен ден,  банда!

# 560
  • На брега на реката
Добро утро,

Станах в 5 и досега разглеждах сайтове с дрехи и разбира се, поръча 2 панталона. Ще си забраня да гледам такива неща. Сърдита съм на себе си. Crossing Arms А ще чакам и настроението на ММ да се подобри и ще го информирам.  Embarassed

Али, браво на жената. Аз, чак такива амбиции нямам, но това което съм захванала, ще го докарам до край.

При нас също е хубаво времето, чудно е за разходки. Дано по-дълго задържи,да ни компенсира за късо започналото лято.

Хубав ден, момичета!

# 561
  • Germany
Момичета, татко почина. Не е бил добре от 3 дни, но не ми казал... Докато се организирам да пратя някой снощи вече не ми дигаше. Полицията го намери починал. Сърцето ми е разбито...след час тръгвам за летището, въпреки че вече няма защо да бързам...ужасно ми е мъчно

# 562
  • гр.София
Добро утро 🍀
Буболина и аз до сега разглеждах ама добавки 😁 и си поръчах магнезий, имам крампи и ми писна, много против съм и до сега не съм пила нищо, ама болките друго думат, та колаген и магнезий!
Али, весело да ви е на вас 🥂
Аз, слизам във фитнеса 🏋️
Хубав петък!

Мони, съболезнования 😢

# 563
Ох Мони, много съжалявам. Прегръщам те.

# 564
  • София
Мони,мила ,съболезмования и сили да се справиш с всичко.Heart

# 565
  • на Мелмак
Мони, съболезнования!

# 566
  • София
О, Мони, толкова съжалявам!

# 567
Съболезнования, Мони!

# 568
О,Мони,съжалявам Cry,съболезнования и кураж! Hug

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 09:25 от Анонимен

# 569
  • София
Добро утро!
Попрочетох Ви и започвам подред.
Мари да е жив и здрав синът ти и успешен!Хубави хора са Везните. Flowers Hibiscus
Ети малкият дявол е бил при сина ти,дано всичко е наред вече!
Бобулина честита нова магистратура!
Никитка не знам от кой град си,но в София е почти немислимо детето да бъде оставено без допълнителна подготовка по БЕЛ и математика в 7 клас.
Казвам го от позицията на родител два пъти преминал през седмокласната кампания.Втория път през миналата учебна учебна година.
Мериан радвам се,че сте оправили нотариалния акт,че си е проблем!

Мони съболезнования!Да почива в мир баща ти! Cry
Много сили и кураж ти желая!

Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт