Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 224
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 540
Ети, вече е късно, но да отговоря и аз, че от днес в Лидл има стелки. Различни видове и номера.
Тути, що да не се сватосаме, ама ако разбере момчето какви му ги мисля, ще се разведе с мен!
Благодаря ви за пожеланията!
Лиляна, дано да не се здравословни несгодите ви.

# 541
  • Canada
Мари, честит да ти е Везничката Hug Много да ви радва и слуша! Един приятел е също на днешната дата, голяма е душичка!

Ети, да гушнеш Малчо от мен Hug 

Спи ми се, не ми се работи, един кадаиф ми се върти в главата... мъка отвсякъде Joy

Хубав ден на всички Hug

# 542
  • гр.София
Мари, да ти е жив и здрав порасналия мъж, много да те радва и слуша Kissing HeartBirthdayCocktail
Ети, радвам се че се е разминало Hug
Буболина, възхищавам ти се! Едно голямо браво Heart Eyes
Фонсе, а на мен кюнефе и баклава ми се въртят в главата, и то не от днес, та май ще се предам накрая Joy
Тая нощ ми беше ужасно студено, бях се усукала около ММ като лиан, ще слагам вече олекотените завивики май, още сме само на чаршафче, а уж затопляне го дават!
За администрация не ми се говори и на мен, ужасТ голям! На нас ни бяха объркали нотариалния акт, чак след 2 години разбрахме!
Какво да пиша друго, забравих... май освен колаген и гинко трябва да почна Joy
Хубав да е денят ви Hug

# 543
Мари, да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва!

И аз като Лиляна, пак да кажа, че имам много работа. Щях да пускам снимки от Лоара, но не ми остава време.

Чета ви оттук-оттам, но уикенда ще вляза в крак.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 14:46 от Фенси

# 544
Привет, банда.

Марѝ, честита да ти е везничката. От здраве и късмет да се не оттърве и много да ви радва.

Ети, бързо да се оправя малчо и да не ви стряска повече така.

Бубе, евала ти мацко. Една година ни е разликата, но не мога да си помисля да се захвана да уча сега. Никакво желание нямам за нещо подобно, но в замяна на това нямам нищо против да чета приказки на внучето и да се занимавам с него.

В това хубаво време по цял ден сме по парковете. Припомням си какво е било преди 30 години Joy. Добре, че Буболечето е кротичко и не ми създава никакви проблеми. Голяма бърборана става, всичко повтаря и имитира. Само да видим как ще става сутрин за градина, че обича да си поспива и да се излежава.

Опитах кюнефе, но не останах очарована. Май имах прекалено големи очавания. Имах настройка за нещо сладко-солено, а беше само сладко.

За администрация и на мен не ми се говори. Преди два дни ми вдигнаха кръвното и то без да имам пряк сблъсък с тях. Начислили ми данък за колата за миналата година, при положение, че той е платен, но те не вярват на банков документ и искат такъв от лизинговата компания. Добре, че там хората са разбрани, та ми го пратиха веднага. Във времето на интернет развяваме листчета. Откачена работа.

Дават времето да остане хубаво и през следващите дни. Порадвайте му се.

# 545
Деси,то затоплянето е през деня. Сутрин и вечер си е клинч! С чаршаф и лятото не съм се завивала. 🤣 Ама аз съм си змийче.
Сума работа свърших аз и време не минава. Освен да полегна за час-два или както казва наш приятел-по час на око. 😂

# 546
  • София
Да ми вземат някаква такса административно обслужване и да си я изтеглят, за бога!

Е там е проблемът, че ти взимат! Викат им се данъци Angry Обаче много маймунки на клона и за всички трябват заплати и затова се налага да плащаме втори път.

# 547
Хейй никакви ви няма!
Аз сложих една мусака и сега играем със Синеочка,че не е спала в детската и ако я оставя за минутка е отнесла плувката.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 22:23 от Anyyyone

# 548
  • Телиш/Плевен
Мари, да ти е здраво и щастливо порасналото момче! Cake Нека каквото си пожелае, да му се сбъдне! Tada

Бубе, успех с ученето и искрена възхита и от мен за амбицията! Hug

Руми, завърших, но все още не съм работила по специалността. Но да не звучи като оплакване - доволна съм, че поне имам някаква работа, защото иначе е много тегаво положението. Expressionless

Ети, важното е, че няма сериозни последици и бързо възстановяване пожелавам! Hug

Ени, прекрасна Синеочка!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes

За администрацията не ми се говори. Един път няма да съм отишла и да съм свършила всичко в един ден. Все е едно размотаване до безкрай. Rolling Eyes

Не писах няколко дни, че нещо май се натрових с храна и никак не бях добре два дни, но слава Богу оцелях. Grinning

# 549
Мари, да ти е живо и здраво момчето! Много да ви радва!

Синеочка е прекрасна!

Аз се прибрах. Сега вечерям, минавам през банята и се паркирам в леглото с лаптопа.

Хубава вечер, момичета!

# 550
Мари, живо и здраво да ти е порасналото момче. Весел празник на цялото семейство.  bouquet

Ени, с право е сърдита синеочка. Как можа да не я заведеш на площадката?

# 551
Ама там е мазало и нямам нерви да се разправям с 10 пощурели деца. 🤣 Заведох я на друга,малка безлюдна площадка и за това се цупи. Даже беше тръгнала без мен,та й се скрих зад едно дърво и като се обърна и видя,че ме няма нададе един рев. 🙈 Абе веселба е! После събирахме кестени и с тях си правихме къща,личице,слънце... Добре,че е хубаво времето. Така не ми се иска да се сменят сезоните. 😁

# 552
  • София
Мари, честит рожденик! Да е здрав и много да ви радва!🎉🎉🎉

# 553
  • На брега на реката
Прекрасна синеочка. Пу, пу. Ени, на кого прилича?

Благодаря момичета! Heart Eyes
Аз никога не се отказвам, дори и да е много трудно, а и още повече, давам пример на децата си, че никога не е късно за нови знания, ново начало и човек не бива да се отказва и да спира да мечтае и да се развива.

# 554
На баща си. 😃 Аз не съм толкоз ‘убава.🤣

Общи условия

Активация на акаунт