Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 225
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 525
  • на Мелмак
Добро утро!

Мари, здрав и много щастлив да е кандидат тийна! Birthday
Постарала си се Cake Candy много е хубаво така Heart

Стейси, много ми харесва маршрута ви Grinning

Моят малчо е добре, снощи го мазах с АБ, болеше го резката на гърлото. Стреснал се беше доста, както и всички възрастни около него!

Имам едни чудесни обувки, кожени, но стелката им текстил и започна да ми намирисва Anguished може ли да ми препоръчате хубави стелки, да ги сменя?

# 526
Добро утро!
Мари,живо и здраво да ти е момчето,да те радва и да се гордееш с него! 🥰🌺🎂
Ети,и аз изтръпнах като те четох,но добре,че е бил малкия дявол.
Сега пък в сутрешния блок гледах дете на 2,4 паднало от двуетажно легло в частна ясла. Ето от такива неща много ме е страх,да си ни ги пази Господ!
Закарах Синеочка. Киселееше вкъщи,там пак нацупи джуки,но не плака.
Сега ще пия кафето и ще почистя по-основно.
Хубав ден и усмивки! 🌺🤗

# 527
Маре, жив и здрав да ти е рожденика! Само поводи за рядост и гордост да ви носи!

# 528
  • Germany
Мари, честит да е рожденикът ти! Здрав, щастлив и късметлия!
Ети, малкият дявол е бил. Дано не се е уплашило много детето!
Набързо ви чета, че никакво време не ми остава с този курс. Извинете ме, ако съм пропуснала някой или нещо.

# 529
Мари, здраво и щастливо да бъде момчето ти, както и вие покрай него Hug
А работи ли хижата? Имаше периоди когато не се стопанисваше
Да, мисля, че е ремонтирана изцяло и работи. Мисля, че може и през букинг да се резервира.

# 530
  • sofia
Мари, да ти е живо и здраво момчето! Да е много щастлив и да има късмет в живота!
Ети, ужасно падане и наранявания! Дано бързо да преминат раните и натъртванията.
Мони, успех на курса. Заслужават си усилията подобни начинания.
Слънцето като се покаже е друга работа! Сутринта какво тъмно и студено беше, като карах децата.

# 531
  • София

Имам едни чудесни обувки, кожени, но стелката им текстил и започна да ми намирисва Anguished може ли да ми препоръчате хубави стелки, да ги сменя?
etty, аз купувам на сина ми стелки от DM, много приятно ароматизирани и срещу изпотяване. Има подобни и в Дайхман.
мари, здраво, умно и много щастливо да е порасналото ти момче!

# 532
Мари, здрав да е синът ти.
Ети , и твоят да се оправи бързо и да нвма негативни последици.

# 533
Честит рожденик, Мари. Здрав и щастлив да расте.

Ети, не се ли обадиха веднага от училище? Защо чак вечерта разбираш за случката? Дъщерята като пострада в училищния двор, сестрата веднага ми се обади, хем беше съвсем безобидно падането, повече се бе уплашила. Бързо да му минава на момчето!

Хубав ден на всички! Има много слънце!

# 534
  • София
Мари, честит ти рожденник! Много да те радва и бъде здрав и успешен!
Ети, малкият дявол, но така растат децата, неизбежно е. Аз така казвам на дъщеря ми като се притеснява за болести-всички деца преминават през това!
Аз днес пак се ядосах на администрацията. Взех си завереното копие на акта, което е добре, но ми задържаха оригинала на удостоверението за идентичност на лице с две имена. Не знам дали така е правилно, но го намирам за много неудобно за гражданите, защото сега ако ми потрябва трябва да си вадя ново удостоверение. Абе край нямат нервите, ама важното е, че мина.
Банда, желая ви усмихнат и слънчев четвъртък!

# 535
  • На брега на реката
Мари, да ти е живо и здраво красивото момченце. Много поводи за радост и гордост да ви носи!

# 536
Е, Мериан, много ясно, че ще ти го задържат.  Нали другия път като ти потрябва, пак трябва да платиш таксичката и тия були нещо трябва да работят, да си изкарат заплатите.
Полудявам аз на тази тема. Не може в наши дни, когато цялата информация е налична по електронен път да се развяваме да събираме бумаги! От една държавна инстируция да ги носим в друга... Да ми вземат някаква такса административно обслужване и да си я изтеглят, за бога!

# 537
Маре, честит да е наборът!
Здрав, щастлив, успешен!
Отдавна не сме сватосвали никой в темата, ама да ги запознаем с Монката;)
Тя има сантимент към града, ще се виждат:)
Ако ме види какви ги пиша, какъв поглед ще ми метне, не е истина:)
Ети, радвам се че се е разминало.
Освен смяна на стелки, препоръчвам и пудра за обувките след това, мъжът ми ползва някаква, много ефикасна излезе.
Хубав ден!

# 538
  • на Мелмак

etty, аз купувам на сина ми стелки от DM, много приятно ароматизирани и срещу изпотяване. Има подобни и в Дайхман.
Сутринта взех и аз ароматизирани Simple Smile
От .. нямам спомен откога не съм имала проблем с обувки и то такъв ароматен Simple Smile
Ще ги пробвам утре , че са ми ужасно удобни и за точно тоза сезон.
Благодаря!

# 539
Мари, да ти е жив и здрав рожденика. Много да ви радва и да се учи. А за отговарянето няма какво да се направи.
Буболина, възхищавам ти се. Не се спираш, постоянно се развиваш напред. Само така.
Инфото за стелките ми е много полезно, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт