Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 108 069
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 410
Не. Намалението им мина.
Но въпреки това, вчера взех пак от тях, харесват се вкъщи и си заслужават и на редовна цена.

# 1 411
Да, и у нас много се харесаха

# 1 412
Аз пък всеки ден си минавам през всички сладки коледни вкусотийки да оглеждам и не си взимам нищо-ям с очи само хаха 😂

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 13:21 от mariyaa_xx

# 1 413
Да сменя сладката тема с ябълки. Става дума за четворката Чадел от Сандански. Само при нас ли са по 1.49?
Те бяха миналата седмица на промоция. Сега има четворка на Родна Стряха намалени на левче тарелката. Не са лоши.

# 1 414
Вече има скирела - нещо като моцарела от Скър.

# 1 415
е
Вече има скирела - нещо като моцарела от Скър.
Това пък какво ще да е, при другите моцарели или стои?

# 1 416
  • София
При другата моцарела стои. На мен ми е много гадна, но децата я ядат. Повече няма да купя.

# 1 417
  • In transit
И аз я видях онзи ден тази скирела, но не ми вдъхна доверие. Има само 2.4г мазнини. И на скир-а не съм фен. Не знам каква е тази мания по този скир ( не само в България).

# 1 418
Да сменя сладката тема с ябълки. Става дума за четворката Чадел от Сандански. Само при нас ли са по 1.49?
Те бяха миналата седмица на промоция. Сега има четворка на Родна Стряха намалени на левче тарелката. Не са лоши.

Не разбрах, защото днес прочетох, че пишете за ябълки от 99 стотинки, та затова Simple Smile

Каква е цената на скирелата?

# 1 419
  • In transit
2лв. за бройката, мисля, че колкото моцарелата е като грамаж.

# 1 420
Похвалвам белият боб на промо тази седмица (насипен, полски) -стана като масло , едър и вкусен
Скрит текст:

# 1 421
И аз я видях онзи ден тази скирела, но не ми вдъхна доверие. Има само 2.4г мазнини. И на скир-а не съм фен. Не знам каква е тази мания по този скир ( не само в България).

Който гледа да си набавя протеин от нискокалорични храни е много добър избор. Аз лично обожавам скир.

# 1 422
  • София-Младост

denyil
Бързо ли се свари? Веднъж съм взимала насипен от Лидл...е никак не беше вкусен. Този изглежда доста добре, а щом и маслен го дават, може да пробвам.
За протокола, не обичам марципан:) И тия сладориите на Фаворина не ме привличат особено...

# 1 423
  • In transit
Чудесно!
Само, че за мен всеки млечен продукт, който не е с естествения си % мазнини е претърпял някаква допълнителна обработка, много често химическа. Така, че бих предпочела да си набавя протеин от друг източник. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 18:28 от Mikkey

# 1 424
За всеки вкус има избор,но има разлика между 120 калории на 100 грама и 70 калории на 100 грама. Човек на ниски калории в даден период трудно може да си позволи протеин с висок процент мазнини,тъй като това може общо доста да увеличи калорийния прием. На 100 грама не е фатално,но има хора приемат доста повече от 100 грама.

Общи условия

Активация на акаунт