Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 110 983
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 855
От коя дата са намалени белите шоколади с лешници?
Гледах някъде в брошурата,  ама не ги намирам.

# 856
PeacockLove в наш град има разпродажба. Нищо чак толкова интересно, но имаше доста от шушлековите детски якета, за по 20лв. И детско/дамски апрески. Цената им не помня, че бяха размер нюню.
В кой Лидл

# 857
  • в реалността
От коя дата са намалени белите шоколади с лешници?
Гледах някъде в брошурата,  ама не ги намирам.
Здравей от петък 25 октомври са намалени шоколадите и белия  с лешници и той в това число

# 858
PeacockLove в наш град има разпродажба. Нищо чак толкова интересно, но имаше доста от шушлековите детски якета, за по 20лв. И детско/дамски апрески. Цената им не помня, че бяха размер нюню.
В кой Лидл

Само до НАП не съм ходила. В другите два имаше, но като цяло нищо интересно. Аз купих долни чаршафи с ластик от био памук за 5лв за единично легло и дамски тениски от по дългите и раирани пак за по 5лв. Имаше табели и за стоки по 1лв,но такива не видях. Имаше доста инструменти първия ден, но бързо се изчерпаха хубавите. Видях тостер, гофретник, бинокъл, уред за ориз, все единични бройки. От Родина купих само протектор за легло пак на 5лв. Там съвсем нищо нямаше.

# 859
Този часовник със стрелките цяло денонощие го чакахме да се настрои автоматично, ама много далече този Франкфурт, чак на... Майн. Накрая си го настроихме ръчно и сега не ми се мисли всеки път като се наложи да сменяме батерията, пък той пак почне да се върти като вятърна мелница, пък забие на някакво нереално време, пък хайде търси пак книжката да четеш как се настройва ръчно, щото тая глава да не е за всякакви глупости да помни... Та въобще не знам това автоматично сверяване екстра ли се води, но аз лично го отчитам като неудобство. Няма да се занимавам обаче с връщане за някакви 15 лв.

# 860
Нощем се самосверява..поне в гуглето тъй пише. За да не бърка честотите на др.домакински уреди, ако има някакви такива модерни...

# 861
  • shumen
Взех си днеска страхотни ябълки от Лидл на 1,15.Ще се ходи утре май за още пак.

# 862
Нещо са объркали в тези клинове. Взех сивия с шарката, колана и долу на крачолите няма никаква еластичност. Чудя му се и май ще го връщам неприятно е при обуването.

# 863
Наистина имаше намаления в Лидл. Ама тъжна работа. Единственото хубаво, което си струваше , но не купих, защото имаме много са детските якета по 20 лв.

# 864
Някой писа, че термоклиновете при тях били изкупени още същия ден като ги заредиха. А при нас петък вечер преди затварянето на магазина - пълно, все едно преди малко са ги пуснали. Чак се учудих. И от дебелите, и от по-фините. Взех от по-фините аз, изглежда хубав. Като термочорапогащниците, същите като миналата година, моят е идеален и за тази зима.

# 865
И аз харесах по-фините термо клинове, много мекички. Може да си взема, ако са останали.
Айварът нормално ли е да киселее и така да се усещат люспи вътре? Мислех, че повече наподобява лютеница, за миш-маш може да е по-добре.

# 866
За киселеене не зная, но има люспи, по-едри са нещата вътре, точно за миш маш го ползвам зимата.

# 867
Веднъж съм вземала айвар...люспест си беше. За това сега хич не го отразих.

# 868
Има ли практика да върнат част от парите за стока, която се е оказала с дефект, но все пак искаш да си я задържиш, защото няма как да се замени с нова?

# 869
  • Beyond the stars
Някои чакаше спортни ластици, офф топик да вметна, че другата седмица ще има в Кауфланд Blush

Общи условия

Активация на акаунт