Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 301
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тези дамски чорапогащници:
кога ги е имало? Вчера си го взех с 30% отстъпка, редовната му цена е била 9 лв. Много е хубав, със 79% памук.
Това е май чорапогащника за бременни. Имаше черни и сиви преди 2 седмици.

# 196
Мина ми през акъла, че такъв може да е, защото отпред има два ръба. Ама толкова рядко откривам памучни, че не го мислих много. Става и за небременни, пробвах го.

# 197
Здравейте, бихте ли ми казали дали някъде из софийските филиали ви е попадала тази етажерка? Някъде преди по малко от 2 месеца я бяха пускали Simple Smile

Да ти пратя нашата..само ми заема място Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Някой да е мяркал някъде из София от джегингзите от преди няколно седмици? Имаше цвят тъмно и светло синьо и черно, еластични и горе също.
Ще звънна в понеделник на националния, но дотогава, ако някой е срещал да свирне моля Simple Smile

# 199
  • София
Детски етажерки видях на Резбарска днес следобед.

# 200
Под "термо" разбирам това, което Тета обясни - да има мъхче отвътре, да не е чист текстил. Леле, какъв термо клин видях в чужбинско миналата Коледа - отвътре все едно мечка бяха одрали и зашили Astonished - още го мисля защо ли не си взех, на мен ми е студено от вятър, имам и студова алергия.
Такива клинове има в китайските магазини, предложих на дъщеря ми да й взема за зимата, но отказа.
Не им вярвам на китайските, да не вземе да ме алергизира, ще чакам лидлски.

# 201
lola_92 ,  вчера гледах една изостанала етажерка в Овча купел-не знам дали всичко си има, беше отворена.

# 202
Привет,

Не знам дали тук е мястото за този въпрос, но се чудя някоя от вас дали знае откъде мога да си купя кисело мляко без лактоза на Lactocom? Купувах го от Lidl, но се оказа, че е било временно част от асортимента. Някой да го е забелязвал да се продава другаде? Благодаря. Simple Smile
Видях на Бор Чвор такова в Кауфланд. Имаше доста продукти без лактоза пак техни.

Много благодаря, ще потърся Simple Smile Heart

# 203
  • На изток от Ада
За шоколадите 3 за 5, 43 лв въжат 3 вида толкова видях - с малина , карамел и бадем с портокал.

# 204
  • София
А дали акцията за повече бройки не е точно заради изтичащия/изтеклия срок?
е че те защо мислите се правят промоции... (И за разчистване на залежала стока, основно)

# 205
  • Пазарджик
Някой да е мяркал някъде из София от джегингзите от преди няколно седмици? Имаше цвят тъмно и светло синьо и черно, еластични и горе също.
Ще звънна в понеделник на националния, но дотогава, ако някой е срещал да свирне моля Simple Smile
В Пазарджик  в сряда имаше.Основно 36 и 38 номер

# 206
В Пазарджик  в сряда имаше.Основно 36 и 38 номер

Благодаря! 42 ми трябва на мен...

А ако имат някъде из магазините в страната и се обадя на бационалния, дали биха ми го придвижили до София?

# 207
  • shumen
Тия чоропогащи ми се виждат дебели.Аз зимата не нося почти,а ходя само с панталон.

# 208
Изцяло кожа са пускали- с цип отстрани, дебела кожа с мъхнато отвътре..идеални за зима и студено...
Такъв, но с цип отпред, ми падна в ръцете единична бройка и не мой размер от кош със съвсем други дрехи в магазина на Алабин в София вчера. Не беше намален. Доста се учудих, не съм разбрала кога са ги зареждали, щях да ги "уважа".

# 209
Този с ципа отпред аз го уважих. Но той е с мека кожа. Води се или поне прилича на клин по-скоро..поне според мен.

Онези другите са с по-дебела кожа тип свинска напа / изкуствена де/..панталон си е, не клин. После ще снимам като стане ММ..вчера тъкмо пререждах гардероба ☺

Общи условия

Активация на акаунт