Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 314
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 210
Инхалатора който ще пускат, ок ли е?
Имам спомен, че не можеше да се ползва с лекарства, ама той ли беше..
Четох по- нататък, че с Вентолин са го ползвали. И аз много се чудя дали да го вземам..!!! Още някой, мнения?

# 211
  • Пловдив
Мнение за термометъра?

# 212
  • Plovdiv, Bulgaria
Инхалатора който ще пускат, ок ли е?
Имам спомен, че не можеше да се ползва с лекарства, ама той ли беше..
Четох по- нататък, че с Вентолин са го ползвали. И аз много се чудя дали да го вземам..!!! Още някой, мнения?

Във фейсбук тези дни чета само хубави отзиви за него. Утре ще ходя да го взимам направо.

# 213
На всяко пускане се пита, и аз винаги отговарям, че безконтактните не струват.

# 214
Имам инхалатор на Санитас от Лидл, който в момента абсолютно същия се продава в Кауфланд. Предполагам само дизайнът сега на този в Лидл е различен.
Не мога да живея без него. Хрема, кашлица, всичко и всичли вкъщи лекувам с него. Започвам с физиологичен разтвор, ако се получат усложнения, правя и с пулмикорт и вентолин, но само по предписание на лекар. Миналата седмица синът ми имаше ларингитна кашлица, само с инхалации с пулмилорт му мина.
Дъщеря ми кашля от 4 дни, по 5 инхалации на ден с физиологичен разтвор и това е.
Силно препоръчвам.

Термометърът ако е този моментният, имам го и него от 4-5 години. Не мога без него. Мери точно, няколко пъти съм го сравнявала с живачен, но електронният мери за секунда. Много е важно да не го държите в ръце, защото се затопля и да не мерите много последователни пъти.

# 215
  • София
..............

Термометърът ако е този моментният, имам го и него от 4-5 години. Не мога без него. Мери точно, няколко пъти съм го сравнявала с живачен, но електронният мери за секунда. Много е важно да не го държите в ръце, защото се затопля и да не мерите много последователни пъти.
Извинявай, че не мога да стопля, ама как да го държа, ако не е в ръката ми, и колко пъти да измервам и средната ли да отчитам....почти съм го захвърлила, не от Лидл, напротив много силна марка е и .....май отива в боклука. Днес се купи нов, но от аптеката, да видим..

# 216
Имаме безконтактен на Омрон и ми е достатъчно точен. Нощем ми е достатъчен ориентир за температурата на децата, дали е 38.9 или 39.2, не ми е много важно, все е много. През деня ако искам да е по-точно меря и с друг термометър и разликата е обикновено 0.1-0.2.

# 217
Вземаш, мериш и оставяш. Не го държиш дълго време преди да мериш в ръката си, не мериш 20 пъти.

# 218
  • shumen
Аз меря с електронен,но и той не е верен.Имах и живачен,но го счупих и сега ми е трудно меренето на Т с точност.

# 219
Разочарована съм Cry
В Кауфланд купих 2 мъжки потника за 11. Лв, в Лидл 1 брой е 7 или 8 лв.
Също и детските потничета и блузки. В Кауфланд са доста по-евтини. Има и мъжки панталони голям номер.
А понеже питате за инхалаторите, и аз ги харесвам, много са ми полезни за децата

# 220
От как ползвам Галиев термометър, нямам грижи. Струва левчета, прилича на живачен, но е безопасен при счупване. И е точен. Имала съм поне 3бр до момента, че с тия деца нищо здраво не остава в нас.

# 221
Взимах термометър от Лидл и го върнах, защото ме влудяваше. Първо, скалата е различна, нормална температура беше до към 38 градуса някъде (за чело, за ухо - друга скала). Но това не е кой знае колко страшно, имаше указания и светлинна индикация кое е нормално и кое не. На мен ми трябваше за измерване Т на течности и там нещата бяха много зле, смешки някакви ми отчиташе.

И какво е това указание да не се мери Т 20 пъти. С живачен и 50 пъти да я измериш, все еднаква ще е, освен ако наистина не си я променил междувременно. За галиевите термометри и аз чувам хубави неща от различни места.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 00:14 от soul81

# 222
Някой да е видял дали са заредили повече видове трицветна паста? Интересуват ме фарфале, буквички, спагети, пенне от трицветните....В брошурата само един вид май видях... На детето буквичките много и харесват, а и бързо стават.
Липсват ни много кус куса и буквичките с яйца които предлагаха преди в Лидъл, не мога да им намеря заместител от друг магазин. Призлява ми само като видя в повечето пакети какви кус кусчета от нишесте и вода има, едни такива бели...Има няколко марки които биват като ги няма лидълските, но са без яйца (но поне от твърда пшеница). Обаче с буквичките драмата е по-голяма, напоследък никъде не виждам. Има разни детски фигурки, но те не са ни интересни в момента.... Grinning
А всъщност, сещам се, че в Лидъл имаше и много хубав кус кус (тип арабски, който се заливаше с топла вода без да ври) който също изчезна....

# 223
Арабския кус кус го има и в Метро. Аз не намирам разлика между двата. Буквичките и на мен ми липсват. Последно мисля в Едея намерих буквички. От Метро бях купила макарони като Миньони, но ужасно твърди се оказаха. Голямо варене пада, а децата не искаха да си дояждат купичките.

# 224
Аз от К. Съм купувала с животни от фермата- кокошки, крави, зайци

Общи условия

Активация на акаунт