Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 314
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета, знаете ли кога приблизително в Лидъл пускат едни комплекти с различни видове отверки?

# 226
  • София
Отвертки пускаха в края на пролетта, началото на лятото.
Някой питаше за цветните етажерки, снощи мернах в нашия магазин 7-8 броя. Това е София, бул. Сливница, спирка Оряхово.

# 227
  • Стара Загора
Блузите с поло яка, които са от четвъртък, тънки ли са? И преди са пускали такива и май бяха тънички.

# 228
Имали сме електронен термометър от аптеката, все показваше температура макс 35°, замина в кофата.

# 229
  • In transit
А всъщност, сещам се, че в Лидъл имаше и много хубав кус кус (тип арабски, който се заливаше с топла вода без да ври) който също изчезна....
В Била има такъв, в жълта опаковка с марка Била. В Метро също има няколко вида.

# 230
  • София
И на ул.Цар Симеон в арабските магазини също.От супер фин като прах до едър.1кг.е7лв.

# 231
  • Beyond the stars
Аз съм доволна от безконтактния от Лидл. По-различен е от този като модел. Не си представям иначе как се мери темп на спящо бебе. Blush

# 232
Липсват ни много кус куса и буквичките с яйца които предлагаха преди в Лидъл, не мога да им намеря заместител от друг магазин.
И на мен ми липсваха, докато не открих аналог в К. Е, вярно е на по-висока цена, но нямам други забележки. Имат няколко вида паста с яйца, като с най-високо съдържание на яйца е точно кус-кус.

За термометъра отново да споделя, само с него меря и нямам проблеми. Не знам дали е абсолютно същия като модел, но пак е Медисана.

# 233
Аз съм доволна от безконтактния от Лидл. По-различен е от този като модел. Не си представям иначе как се мери темп на спящо бебе. Blush
Ако измериш три поредни пъти, ще получиш три различни резултата обаче

# 234
  • София
Някой ходил днес в Лидъл да е виждал етажерките за баня? При нас липсваха. Няма ги и в електронната брошура, само в хартиената.

# 235
Е голям смях с тези тиганчЕта, то колкото за 1 яйце. Стават за украса или за някоя кукленска къща 😸

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 12:30 от Lemy

# 236
Трябва винаги да го занулявате преди измерване, да показва L-0. Тия неща съм ги чела много отдаван в упътването на термометъра, ако го намеря ще снимам.

# 237
Тези тиганчета са ги пускали и преди и тогава пак ги коментирахме. Виждала съм го и в магазина - симпатично е.

# 238
На мен пък ми харесва това малко тиганче, бих си взела за запържване за някои дребни неща (когато в нещо добавям примерно малко лук или малко моркови/чушки и не ми трябва да е в същия съд), ама така и не го купих и сега, още му се чудя.
Много ми харесаха котлетите с ребърца от малко прасенце, добре изглеждаше месцето и ми се струва, че малко опаковки са изкарали, сигурно до довечера ще изчезне.

# 239
  • София
Е голям смях с тези тиганчЕта, то колкото за 1 яйце. Стават за украса или за някоя кукленска къща 😸

Аз имам от миналата година, супер е, правя в него амер. палачинки. Става и за 1 яйце. Здрав е за сега, малко отвън се захаби, но щото готвя на газ.
Трябва винаги да го занулявате преди измерване, да показва L-0. Тия неща съм ги чела много отдаван в упътването на термометъра, ако го намеря ще снимам.
Говорим за безконтактен, той не показва L, моят от Лидл, директно ми дава температурата в стаята, и изобщо няма значение колко време го държиш в ръката си. Това се отнася за електронните , които са като живачни на вид.
https://www.lidl.bg/bg/p/grizha-za-men/multifunkcionalen-termometr/p30115

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 13:08 от Миленски

Общи условия

Активация на акаунт