Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 314
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 240
  • Beyond the stars
Аз съм доволна от безконтактния от Лидл. По-различен е от този като модел. Не си представям иначе как се мери темп на спящо бебе. Blush
Ако измериш три поредни пъти, ще получиш три различни резултата обаче

Рядко ми се случва и разликата е минимална. Пък и ми трябва като ориентир вдига ли, качва ли и колко горе- долу е висока. Дали е 39.1 или 39.2 не ми е толкоз важно.

# 241
Има ли останали в някой магазин в пловдив,  от тези спални комплекти Лондон?

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 16:45 от The Invisible

# 242
Тези тиганчета са ги пускали и преди и тогава пак ги коментирахме. Виждала съм го и в магазина - симпатично е.
Ами, стоките се въртят едни и същи, нормално е и коментарите да се повтарят.
Сигурно си ги купуват хората, щом ги пускат отново, на мен са ми като играчки, малки и розови Bowtie

# 243
На мен са ми симпатични тиганчетата, но биха ми били удобни само да правя за детето яйце/палачинка. За количество повече от 1-2 бр бих използвала големия тиган. Но то това им е идеята на тези тиганчета, според мен. Blush
Кус кус с яйца не съм намерила такъв, че да замести лидълския. В нашия Кауфланд няма, другите магазини не са ми наблизо. Арабски кус кус взимам от Кауфланд, но в Лидъл пазарувам по-често.
Някой всъщност забеляза ли дали има трицветни буквички? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 23:07 от dolce miele

# 244
  • In transit
Някой всъщност забеляза ли дали има трицветни буквички? Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямаше. Само едни заврантулки имаше цветни ( дето са в брошурата).

# 245
Искам да си изкажа разочарованието от този кантар. Днес го взех с такава радост и с цел да си следя индексите и да си подобря тялото,като имам ясен поглед над промяната. Обаче не е доизмислен. За да използваш допълнителните опции като визирам вода,мускулна маса и.. трябва да е задължително чрез приложението.Приложението видно не е доизработено. Трудно успях да се измеря но успях. Опитах и мъжа си да измеря но не се получи. Приложението забива,трудно дава да се смени друг потребител.След смяна на височина,пол и години така и не позволи измерване на новия потребител.Като цяло вместо да се запазват и да сверяваш данните си на приложението,опциите за да ги използваш ти е нужно приложението. А то явно не работи.

# 246
  • shumen
Буквички,аз не видях да има при нас също.

# 247
Взех аератор за вода, моя ли е дефектен или всички са така, сълзи от подвижната част горе, а не на резбата. Някой купи ли да сподели как е при него. Чудя се да вземам ли друг или направо да ми върнат парите.

# 248
При нас в 19 ч. имаше останал един единствен и разопакован термометър. За сметка на това инхалаторите с лопата да ги ринеш. Очаквах да е обратното. И аз се интересувам от аераторите, не взех, но го умувах.

# 249
Аз пък да питам за замразената сьомга.
Че ще взема, ще взема. Само ако не ме възпрете аргументирано . Blush

# 250
Дивата ли? Взех, но е в камерата. Всичко бяха изяли и ми изкараха от склада...явно е добра, надявам се.

# 251
Чета ви от доста време, но не се включвам, защото не пазаря често в лидл, но сега за аератора да споделя понеже питаше една дама.
Ние взехме тази вечер и мъж ми вече го сложи, наред си е нашия - не капе.
Аз бих го сменила за друг, ако имаше проблем.

# 252
Аз да питам каква е ползата от аератора всъщност? Реално пести вода или увеличава налягането? Тъй като доста неща изчетох като отзиви.

# 253
  • На изток от Ада
Някой имаш ли ел. Метлата от Лидл мнение?

# 254
Аз да питам каква е ползата от аератора всъщност? Реално пести вода или увеличава налягането? Тъй като доста неща изчетох като отзиви.

Аз го вземам с цел да свали нивото на батерията ми, г-образна е и ми се струва, че много отгоре се излива водата и всичко се опръсква.

Общи условия

Активация на акаунт