Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 506
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 065
Не съм Лъки, но където и да съм видяла бутер тесто му гледам състава и на читаво не съм попадала. Скоро не съм гледала в Лидъл, но едва ли са започнали да предлагат и истинско. Ей това съм открила в интернет:
https://eoshoreca.com/produkt/bridor-%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B5%D1 … 2-2-%D0%BA%D0%B3/. Не съм го ползвала.

# 1 066
Върнали са Банския старец.
Имаше патици...годни са до 29.10.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 08:42 от teta75

# 1 067
В Лидл и охладеното и замразеното бутер  тесто са все с палмова мазнина. Както и в другите магазини де Simple Smile

# 1 068
Като казвате бутер тесто... Изкуших се от масленото тесто без мая (има палмово масло) тази седмица - много хубави бисквитки станаха.

Безшевното бельо на Лидл добро ли е?

Aко някой е обърнал внимание - помело има ли и на каква цена?

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 17:39 от soul81

# 1 069
  • Мадрид / София
Жива съм. Вкусни са ябълките, имат вкус на зелени, ама на цвят са кървави като на снимката горе.  Crazy
Значи, че за ролята на Снежанка ще трябва да се търси друг  вариант. 😄

# 1 070
Ровару, въпросът за бутер тестото не беше конкретно към Лъки, мерси Hug
Видях някакво Бела за почти 5 лева- ами, при 250 гр. масло в Кауфланд за под 3 лв, по-добре домашно бутер тесто да си направя! Sunglasses
Лъки, тц, само златна превъзходна на Родна стряха в тарелки по 4 броя имаше при нас. Confused

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 22:10 от dolce miele

# 1 071
Помело в Лидл има на 3.99 лв.
В К е на 2.50 но май е зелено или моето е такова.

# 1 072
Брада, при нас си личи, че в хелоуин пастата има фигурки които е трябвало да бъдат тъмни. Някакъв неопределен светлосив цвят са, почти като белите фигурки. Само един пакет взех по този повод. И маршмелоу бонбоните повечето бяха на топка, залепени и смачкани...И от тях засега само един пакет взех.

# 1 073
Соул, така виждаш ли това, което те интересува?

# 1 074
О, да, благодаря ти много, перфектно се вижда! Ей това кръгче в средата се отлепи. Стои малко като разтопено. Обаче дифузерът си работи перфектно и без него. Интересна работа. Ще погледна пак в книжката дали не пише нещо по въпроса за този елемент, но нямам спомен да имаше.

# 1 075
  • shumen
В Лидл бутер тесто не съм виждала.Знам обаче,че в К има и съм вземала от там аз.

# 1 076
Какво ще кажете за индукционния котлон  който е от тази седмица?

# 1 077
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл бутер тесто не съм виждала.Знам обаче,че в К има и съм вземала от там аз.
Имаше и охладено, и замразено. Взимала съм еднократно, че ние не си падаме по купешко бутер тесто. Беше доста отдавна, може и да са променили нещо.

# 1 078
О, да, благодаря ти много, перфектно се вижда! Ей това кръгче в средата се отлепи. Стои малко като разтопено. Обаче дифузерът си работи перфектно и без него. Интересна работа. Ще погледна пак в книжката дали не пише нещо по въпроса за този елемент, но нямам спомен да имаше.

Това като гледам е останал материал от леяка и не е изчистен.
Няма никакъв проблем да си работи и без него от това което си вижда, пък и самата казвате, че няма проблем.

# 1 079
В Лидл има разкошно охладено малко бутер тесто за около 2 лв,  стои близо до маслото и голямо  замразено, стои във фризерите при тестото за пица.

Общи условия

Активация на акаунт