Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 428
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 455
Чудя се, като ги пуснаха толкова рано коледните неща, дали да не започна да се запасявам. Дали има риск да свършат? Минали години коледният календар за 2лв изчезваше много бързо.

# 1 456
  • русе
Здравейте някой може ли да ми обесни каква е тази "розова ябълка" и защо кг и струва 6,69лв.Друг е въпроса че аз етикет с такава цена никъде не видях,а продавачката беше безкрайно възмутена че искам да ги върна.И доста още несъответствия забелязах снощи което мн ме разочарова от една от любимите ми вериги.

# 1 457
Добро утро!
Коледен календар мисля и аз да взема по-навреме. Миналата година точно за началото на Декември бяха свършили по всички вериги. Едвам изнамерих един - дори не беше с  Коледен мотив. Дори на Милка коледните календари бяха изчерпани и се появиха около седмица след това.

# 1 458
Някои неща свършват, други ги намаляват. Ако човек много държи на нещо, по-добре да си го вземе сега.

# 1 459
  • София
Чудя се, като ги пуснаха толкова рано коледните неща, дали да не започна да се запасявам. Дали има риск да свършат? Минали години коледният календар за 2лв изчезваше много бързо.
Запасявай се, в края на ноември ще останат само скъпите и изчанчени лакомства.

# 1 460
Забравих да похваля яйцата Лидъл-два пъти взимам от размер М,е ми жълтъка е адски жълт,като домашните яйца са.Супичката ми става супер жълта!

# 1 461
Зз розовата ябълка - сега не съм ги гледала, но преди време съм вземала (май-беше мааалко по-ниска цена, но пак скъпи за ябълки) , онези бяха от .... Нова Зеландия, направо се ошашках откъде чак са дошли. Хубави бяха, но заради разстоянието, или какво - доста скъпи.

# 1 462
Розовите ябълки, на външен вид са ми като червени. Човек трябва да внимава, че цената им е солена. Сигурно са хубави, не знам...ама на цената на свинското, пас съм.

# 1 463
Не се тревожи . Тези може би  са миналогодишните. Ще има нови.

# 1 464
  • Пловдив
Как от сега за Коледа ще купувате, бе хора Open Mouth Като свършат нещо друго ще приготвите.

# 1 465
Купувайте купувайте, после пускат спортните принадлежности, ще взимате гирички. 😸
Малко майтап.😎

# 1 466
Не бързайте, ще има делукс сладки изкушения. Няма да се свършат коледните сладости, спокойно.

# 1 467
  • Точно където трябва
Какъв майтап, винаги след Коледа пускат уредите!

# 1 468
Майтапа не е затова кога ги пускат спортните стоки, а, че ще им се наложи след голямото ядене на сладко и др. 😉

# 1 469
Аз сладко не ям:), но имам да подготвям доста торбички с лакомства и някои от нещата в Лидл са приемливи като съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт