Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 453
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 440
Има, в Кауфланд със стевия. Ако обичаш черен, на мен много ми хареса. Simple Smile

На каква цена е?

# 1 441
  • Стара Загора
Около 3 лв и стотинки беше сякаш. Видях го и в CBA скоро.

# 1 442
  • София
Скрит текст:
В Ремедиум също го има: https://remedium.bg/brand/3542/trapa.html

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 21:35 от passion

# 1 443
Вие нямате сърце, хора! Simple Smile

# 1 444
Ивченцето 91, този Лидл в кой град е?

# 1 445
  • София
Ивчето е виновна 😂 надничам понякога в темата за пазаруване в Одрин, какви снимкови репортажи пуска оттам, направо гледаш и ревеш.😆

# 1 446
  • Стара Загора
Това е от Лидл в Стара Загора. Simple Smile

В Одрин е по-страшно, мдаааа. След него трябват 3 седмици детокс. Laughing

Като гледам цените на Trapa в Ремедиум, може и около 3 лв да е бил в Кауфланд. Купувах го преди 2 месеца и не си спомням с точност.

# 1 447
Много са добре - като оплюскаме коледните неща, ще ни потрябва всичко за спорт.
Само ако не направят както след американската седмица. Винаги след нея пускат дрехи XXL. Grinning

# 1 448
Ххл ме дразни напоследък
Нося около л или 44, еми напоследък ни от редовната колекция има 44, ни от ххл. Или не пускат, или не успявам да се добера

# 1 449
момичета, електрическите одеяла в предната брошура ли бяха? дали има още и някой с мнение дали биват?

# 1 450
Здравейте,
Онзи ден закупих бебешка зимна шапка,изрязох етикетите и както обикновено правя,пускам новите неща да се изперат.Шапката ми излезна разплетена...Да ходя ли да се пробвам да я връщам при това положение,пазя касовата бележка?

# 1 451
Да. Върви.

Купих зеле за остатъка от патката.

# 1 452
  • София
Много са добре - като оплюскаме коледните неща, ще ни потрябва всичко за спорт.
Само ако не направят както след американската седмица. Винаги след нея пускат дрехи XXL. Grinning
Joy
Покрай вас и аз си купих музикална кутия. Моята е синя, а мелодията е "We wish you a Merry Christmas and Happy New Year"... малко фалшиво звучи мелодията, ама все пак кутията е готина.  hahaha Изкушавам се да взема още една с дядо Коледа.

# 1 453
  • софия
Покрай вас и аз си купих музикална кутия. Моята е синя, а мелодията е "We wish you a Merry Christmas and Happy New Year"... малко фалшиво звучи мелодията, ама все пак кутията е готина.  hahaha Изкушавам се да взема още една с дядо Коледа.
И аз. Моята пее Жингъл белс. Аз самата пея доста фалшиво и ми се струва, че кутията свири правилно Simple Smile

# 1 454
  • In transit
Тази сутрин в Лидл Мир Варна имаше много от така коментираните хелоуински ябълки на 2.99лв.

Общи условия

Активация на акаунт