Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 489
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 395
Има -  съвсем нагледен даже на предната страница, Тета е сложила снимка как изглежда отвътре. Музикална кутия,  с механизъм за навиване  отстрани, не отгоре.

# 1 396
здравейте , някой да има коментар за музикалните кутии с джинджифил - нещо интересно като играчка да се врътка ,  след като свършат сладките 

Днес цял ден се обсъждат музикалните кутии. Колко още коментари?

# 1 397
  • Бургас
Още може, още... както се казваше леко заваляно в един мръсен виц Grinning

От старите сладости задължително ще взема марципан с нуга. Ивченцето помни пристрастеността ми към него, хаха. Състава не го гледам лицемерничко и прегрешавам всяка година. По много Flushed Тази година гледам че има 3 разновидности и ще трябва да дегустирам ударно, за да знам от кой вид да се запасявам (ще споделя Wink). Много обичам и бонбонките с нуга. Минищоленчета ще си направя сама, както и сладки разни, ама ще поогледам все пак дали няма да ме изкуши и друго. Талерите с марципан и плодово желе ги заглеждам от миналата година, ама и аз като Ивчето се назландисвам заради тази цена. Помня че взимах едни сушени портокалови резенчета обвити в тъмен шоколад и бяха много приятни, ама дали точно коледни бяха, не помня.
Като отида да върна тоалетната седалка (отговориха ми на запитването по имейла, че мога да рекламирам въпросния артикул), ще върна част от парите в сладки отрови Blush

# 1 398
На мен така са ми писнали евтините коледни сладки в дискаунтерите, че изобщо не съм купувала от години никакви коледни сладки. Месеци преди коледа ги продават. Тъпо.

Според мен дори вече на всякъде са с еднакво качество и затова ако взема от някъде курабийки то е или от коледно пазарче или от пекарна.

Тази година се чудя дали да не си ги опечем сами.

# 1 399
Аз няколко неща погледнах от коледните лакомства и всичките бяха с палмова мазнина Sad
Има щолен с масло, не палмово. За други неща не знам, не ги гледах.

# 1 400
Пък аз ходих вчера за душ, ама той бил от четвъртък. Заплеска...

# 1 401

Сладко не съм яла от април, и съм супер щастлива от факта.
Браво. Вкуса се възпитава, както казват някои хора. Simple Smile

# 1 402
Няма да купя нищо от сладките коледни неща, защото става страшно,   Mr. Green ще ги заобикалям категорично
+1!!!
Само ще ви чета. Аз съм режимна, и такива неща не ям. Crossing Arms
Хелоу систърс Joy
Не ги барам коледните изобщо,даже щанда заобикалям,запасила съм се с новият 85% и това ще ми е в тоя живот,8кг свалих  за една година ,всеки ден тренирам,всички може да отиде по дяволите за едната Коледа Cold Sweat но мърсии

# 1 403
Нещо ги няма по маркетинга. Вместо да пуснат първо поставките за степ аеробика и терабанд ленти... те коледни сладки още от септември .

# 1 404
Много са добре - като оплюскаме коледните неща, ще ни потрябва всичко за спорт.

# 1 405
  • Варна
И синята кутия пее Тиха нощ, свята нощ, поне моята. Може мелодията да не зависи от цвета, а да е на случаен принцип.

# 1 406
Може. Зависи с каква част/механизъм се е паднало да монтират от вътре.

# 1 407
Марципанените медальончета същп нямат палмова мазнина.

# 1 408
С тоя марципан, накрая ще ме накарате да търча и аз да го търся (а хич не съм по сладкото).
Някой вземал ли е от коледните-топки украса, с бонбонки вътре, дали са хубави (пак за подарък ги глася)?

# 1 409
Да сменя сладката тема с ябълки. Става дума за четворката Чадел от Сандански. Само при нас ли са по 1.49?

Общи условия

Активация на акаунт