Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 494
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 380
Цял ден слушам жингълс белс-а. В момента също. Главата ми е кат камбана 👀👀👀👀🎄🎄🎄🎄🎶🎵🎶🎶🎶🎵🎵🎵🎵🎵
Жингъл бееелс, жингълсссс....

# 1 381
Няма да купя нищо от сладките коледни неща, защото става страшно,   Mr. Green ще ги заобикалям категорично
+1!!!
Само ще ви чета. Аз съм режимна, и такива неща не ям. Crossing Arms

# 1 382
Аз пък съм пристрастена към испанския фует. Не оставам без него. Всяка седмица изяждам 2 броя докато си чета нещо Simple Smile А марципан от детството си не съм яла, ще взема да пробвам.

# 1 383
Аз пък съм пристрастена към испанския фует. Не оставам без него. Всяка седмица изяждам 2 броя докато си чета нещо Simple Smile А марципан от детството си не съм яла, ще взема да пробвам.

Онова навремето не беше марципан, идея нямам защо така го бяха кръстили.

# 1 384
  • Стара Загора
Като ви чета, ми се прииска да отида да разгледам коледните лакомства. Но последните 2 месеца поотказах сладкото и не ми се яде особено, а марципана е доста захарен и знам че ще го подмятам с месеци. А в шкафа има 15 черни шоколада, само тях тача. Любими ми бяха преди години онези продълговатите, които са с нуга крем и марципан, но вече няма от онези Баумщауми и пропускам. Не знам дали тези на Фаворина сега ще са хубави, но предната Коледа не ме изкефиха нещо. Шоколада сякаш е друг.
Брада, ако четеш и я опиташ, сигнализирай. Simple Smile

https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/marcipan/p31305

Бих взела от бадемите с глазура и мини щолненче. Друго не ме изкушава, но асортимента е богат определено. Има и едни френски бонбони, но 10 лв кутията.
Миналата година впечатление ми направиха медальоните с пълнеж, но ми се досвидяха 6-7 лв. 😁

# 1 385
Ходих да гледам шоколадовите пари и стоплих какъв е проблемът. Онова дървеното от миналата година бяха талери и не шоколадови. Сега въобще ги няма, а аз тях харесвам за декорация. Евра не ме кефят.

# 1 386
За мен е малко неразбираема тази сладка лудост, но ви чета де, макар и по диагонал. 😎

# 1 387
Ааа, покрай сладкото изядох рибата и зеленчуците, за успокоение на съвестта. 😃

Качили са цената на яйцата от свободни кокошки от 35 ст. на 40 ст. и въпреки това нямаше нито една кутия наличност.

# 1 388
Прахосмукачката е супер. Много удобна за почистване на автомобил. За акумулаторна е доста добра. Справя се и с почистване на компютър. Ползваме такава от пролетта.

# 1 389
За мен е малко неразбираема тази сладка лудост, но ви чета де, макар и по диагонал. 😎
Аз ги разбирам. Миналата година си хапвах цял малък щолен сама.  hahaha Е, вярно че кърмех, но си е ужасно. Grinning
Сладко не съм яла от април, и съм супер щастлива от факта. Тази година ще пропусна всички палмови мазнинки в лъскав цилофан.  Mr. Green

# 1 390
Аз по принцип изобщо не си падам по сладкото. Но сега кърмя и съм като ламя за сладко и хляб. Ужас.

# 1 391
Аз няколко неща погледнах от коледните лакомства и всичките бяха с палмова мазнина Sad

# 1 392
Аз минах и загледах музикалните кутийки, ама нещо ми се досвидяха и не взех. Може би трябваше.. Всичките  с еднакви сладки ли са?
Докладвам, че хапнах първа партида патешко (магре) за сезона и е много хубаво. Крехко и ароматно. Половин буркан мас пуснаха, но мисля да си я ползвам  Grinning
А тези захаросани кестени хубави ли са?

# 1 393
  • shumen
Аз днеска ходих и взех от Хелоинските бонбони като зъби.Детето тази вечер като лапна един и показваше на баба си колко бил страшен.

# 1 394
  • Русе / Банско
здравейте , някой да има коментар за музикалните кутии с джинджифил - нещо интересно като играчка да се врътка ,  след като свършат сладките 

Общи условия

Активация на акаунт