Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 510
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 365
  • до най-прекрасния мъж
Кой марципан хвалите?Гледам няколко са...
Аз този в прозрачните опаковки - уникален. Ама и другият не е никак лош, де.
Който е на диета - да не гледа.

Както съм гладна, потекоха ми лигите. Добре, че в момента най-близкият ми Лидл е на 40 км. Иначе, снощи купих 2 марципанчета и 2 пакета с бонбонки, ей така по мъничко, за десертче  ( не си вярвам, ама...)

# 1 366
  • Мадрид / София
Който е на диета - да не гледа.

Колко много има при вас! Тук са една трета от всички дадени в брошурата.
Мини щоленчетата са супер. Миналата година взех няколко кутийки и сега не останах без тях. Тази година мисля да не взимам много сладки/шоколади, че после трудно се свалят излишните килца.

# 1 367
Ако някой купи от коледните шоколадови парички и ги опита, моля да каже дали са гадни дървено-гумени като миналата година или са истински шоколадови. Не мога да се жертвам втора година заради едната им визия.

Не знам как може да ви харесва музикалната кутия със сладки. Всеки път като я отворя да си взема сладка, това нещо да ме издава, че пак ям. 🤨

Тя не е на принципа на мезикалната картичка. С ключе е и се навива - тогава пее. Иначе не.

Парички детето взе днес...ама няма как да ги опитам. Не обичам. Какво значи гумен вкус...всяка година са еднакви. Защо мислиш че тази година ще са други на вкус...

# 1 368
Миналата година не бяха шоколадови, а нещо като дъвчащ карамел, крем или каквото там беше - доста безвкусно и неприятно като текстура.
Видяхте ли новата игра? Който е прегрешил със сладките, може поне да пусне по едно участие  за успокоение на душата Grinning

# 1 369
Явно за други парички говорим.

# 1 370
За тези: Шоколадови парички
https://www.lidl.bg/p/p31332?productId=31332&countryCode=BG
Миналата година пак ги имаше, но не бяха шоколадови. А и не пишеше, че са, не бяха излъгали, но всеки очаква да са шоколадови.

# 1 371
  • Асеновград
Миналата година и аз се бях минала с паричките, няква гадост бях но не и шоколад. За момента нищо не ме привлича, огледах се за hsttp://www.lidl-hellas.gr/el/p/glikes-lichoudies/favorina-spita … lepkouchen/p34458 но при нас няма. А преди няколко дена някой коментира че  миналата година я е имало, аз досега тук не съм засичала а уж чета и гледам подробно.

# 1 372
Еййй, вярно, че сега пише млечен шоколад за паричките, отивам и тях да купя значи. 🤗

За музикалната кутия не бях обърнала внимание, че е с ключе. Имам музикална кутия за бижута и така си я представих, издайническа. 😌

# 1 373
  • Варна
Здравейте, има ли някой изпробвал тази прахосмукачка?
Онзи ден бях в Лидл и видях, че имаше две бройки намалени на 150лв
Скрит текст:

# 1 374
  • софия
Охххх, ужасни сте! Ще ходя утре за музикална кутия. Някой може ли да разкаже вътре как изглежда?
Мини щолените наистина са супер.
С марципан няма да се подлъгвам. Първата година изядох много и от тогава не ме привлича.
Сладките с лешници - https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/sladki-s-leshnici/p31298, не са нищо особено, няма да ги повторя.

# 1 375
За тези: Шоколадови парички
https://www.lidl.bg/p/p31332?productId=31332&countryCode=BG
Миналата година пак ги имаше, но не бяха шоколадови. А и не пишеше, че са, не бяха излъгали, но всеки очаква да са шоколадови.

Ние други взехме...в евро. Има и "банкноти"....детето каза че били шоколадови.

# 1 376
Ми той май вече им е видял сметката, значи са добри. 🤪

А кутията коя песничка "изпълнява"? (Може ли демо? 😊)

# 1 377
Ми няма вече. Евро 😆

Синята е с Жингъл белс...
Имаше с таненбаум и третата я забравих.

# 1 378
Тази с Дядо Коледа е с “Тиха нощ, свята нощ”, в доста забързано темпо.

# 1 379
  • София
Няма да купя нищо от сладките коледни неща, защото става страшно,   Mr. Green ще ги заобикалям категорично , но ще гледам за коледни подправки и такива ми ти работи.

Общи условия

Активация на акаунт