Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 518
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 350
Това сирене Мизия милк хубаво ли е?
Аз мисля да взема бонфиле и да заредя яйца. Броколите също ми харесва цената. Blush
Сиренето го взех на миналата промоция преди месец - два, беше ужасно.

# 1 351
Относно яйцата - гледам, че не са с много дълъг срок, затова не взех.
Реших да полюбопитствам и взех най-накрая и хелоуински ябълки - много кисели, твърди, може да не са и доузрели моите, добре че не ми допадат особено, щом са лимитиран асортимент. Докато другите - по 4 бр., които бяха за лев, сорт Чадел, от Сандански много ми харесват.
Относно сиренето- последно взех да пробвам това на Родна стряха, краве, произведено от Ненко Трифонов, мисля, че става.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 14:36 от fenyx

# 1 352
Предлагам коментарите за всички сладки коледни вкусотии да се слагат в скрит текст. Бях си добре, до миналата година, преди bradata да похвали марципана, а някой друг каза, че този в К бил по-хубав. Е, няколко пъти ги сравнявах,
Скрит текст:
страхотни са, ако не сте ги опитвали, не го правете.
ужасни са Grinning.

# 1 353
Сладките
Скрит текст:
в музикалната кутия са много вкусни. Взех синята, ще взема и другите две.

# 1 354
Моля ви, вчера директно заобиколих коледните неща. Мога да изям килограми марципан, сигурно до припадък и болест. Просто не купувам, има ли е някаква лудост, моментно липса на разсъдък, докато го погълна. Ужасно е вкусен. И сега докато пиша, се разтреперах, много е гадно
Ябълките от Сандански, които са си по лев, много се одобриха

# 1 355
Значи ще си взема пак от гръцкото сирене...
Не ви ли става тежко от марципана? Хем бадеми, хем много захар. Аз трудно изяждам повече от 3-4  парчета. Но пък миналата година като беше щолена с марципан... А сега има бисквитки с марципан и плодов крем... Animal See No Evil

# 1 356
Който е на диета - да не гледа.

# 1 357
Универсалната подправка на стр1 от брошурата от днес каква е ?
Няма как да прочета състава,понеже аз поръчвам каквото и мъжът ми пазарува . Ако е тип Маги с изкуствени овкусители да не я взема хич .

Заглавието на темата май вече отива към Коледно-захаросана Wink .

# 1 358
  • Пловдив
Кой марципан хвалите?Гледам няколко са...

# 1 359
Ако някой купи от коледните шоколадови парички и ги опита, моля да каже дали са гадни дървено-гумени като миналата година или са истински шоколадови. Не мога да се жертвам втора година заради едната им визия.

Не знам как може да ви харесва музикалната кутия със сладки. Всеки път като я отворя да си взема сладка, това нещо да ме издава, че пак ям. 🤨

# 1 360
  • София
Аз взех от продълговатия марципан с ананас, много ми хареса, но не усетих ананаса, не го считам за минус това, тъкмо ми беше лек.

# 1 361
Е, точно този ометох днес. Да си бях купила просто ананас... Чувствам се като патица, може да съм прихванала от толкова много патица, която изядох тези дни. Rolling Eyes

А иначе хваля всичкия марципан, взех от всичко. Grin

# 1 362
  • София
Аз за подарък ще взема,за нас не.

Детските ччорапогащници плътни ли са много?

Малинки взех,чудни бяха.

# 1 363
. Ако е тип Маги с изкуствени овкусители да не я взема хич .

Такава ще да е.

# 1 364
  • Варна
Не знам как може да ви харесва музикалната кутия със сладки. Всеки път като я отворя да си взема сладка, това нещо да ме издава, че пак ям.
Така ли прави Joy Много яко, хахах. Не знаех, не свири ли само ако се навие ключето? Аз не мисля да я отварям още.

Общи условия

Активация на акаунт