Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 566
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 335
Мелничката е добра, имахме такава без проблеми си мелеше сол на кристали, но едно фатално падане на теракота ѝ разказа играта Smile

# 1 336
Две мелнички имам...ама с тия по 6 батерии поддръжката е...скъпа 😆😆

Имаме муз.кутийка синя. Не е с батерии а с ключе механизмът...което е добре, защото ще пее по-длъжко...

# 1 337
На моята електрическа мелничка не мога да ѝ смогна на батерии при положение, че доста рядко я ползвам.

# 1 338
  • софия
Отидох, видях, взех. По-късно мисля да пробвам сладките с лешници. Да проверя дали не са развалени нещо Nerd
Не взех музикална кутия. Като се изядат сладките да се чудя къде да я прибирам, че няма да ми даде сърце да я хвърля. Има неща, които не съм виждала предишни години.

# 1 339
  • Пловдив
В магазина ли има извадени коледни неща?Нещо не схванах.. Blush

# 1 340
Пълно е. Не знам защо не са ги обявили.

# 1 341
В Айко още по-миналата седмица бяха наизвадили коледните украси. 🙀

# 1 342
Favorina ги представят поетапно в брошурите от сега до Коледа. Повечето неща си ги знаем, но те пак ще си ни кажат. 🙂 Обаче се чувствам ужасно, изядох цял марципан 125 гр. на един дъх и хем не бях гладна. Всичко друго скрих в един дълбок и неудобен шкаф и ще търся достъп до него едва преди Коледа.

Благодаря за отзивите за мелничката, изобщо не помислих за батериите, много тъпо, на вид е много хубава. ☹

# 1 343
  • Пловдив
Рано е ми е още... Simple Smile не, че не ми се почива Innocent

# 1 344
  • Варна
Много е яка коледната кутия, и аз взех синя. Като свършат курабийките ще я ползвам за коледни сладки собствено производство, и без това винаги правим меденки с дребния. Касиерката се прехласна, даже я показваше на колежката си Grinning

# 1 345
Рано е ми е още... Simple Smile не, че не ми се почива Innocent
Очаквам вече и коледните песнички да ни залеят отвсякъде,и съвсем ще стане ааааа....🙀

# 1 346
В Айко още по-миналата седмица бяха наизвадили коледните украси. 🙀
А в Джъмбо от началото на октомври са заредили коледни боклуци.
Съсипаха го и този празник.

# 1 347
Благодаря, че показахте тази музикална кутийка, нямаше изобщо да ѝ обърна внимание, взех я за подарък на едно дете и мисля, че то ще се зарадва много (едвам удържах щерка ми, че и тя поиска една такава, а пък няма да иска дори да опита сладките).
Имаше при нас от термоклиновете - на 6.99 лв. бяха, намалили са им цената, но не беше с червен етикет.

# 1 348
Това сирене Мизия милк хубаво ли е?
Аз мисля да взема бонфиле и да заредя яйца. Броколите също ми харесва цената. Blush

# 1 349
  • Варна
С яйцата размер Л направих експеримент с грамажа им, хем да ползвам и везната от Лидл, хаха.
Не са излъгали, грамажът им доста варира. Но най ме смути фактът, че имах и яйца размер М, купувани от Била, с подобен грамаж около 63-64. Като ще са Л, да ги подбират да са минимум 67 грама, викам.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 14:22 от Киса

Общи условия

Активация на акаунт