Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 403
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Метална,квадратна,синя и жълта с ккючето отстрани беше при нас.

# 1 321
  • София
Метална,квадратна,синя и жълта с ккючето отстрани беше при нас.
Същата, утре ще ходя и ще снимам.

# 1 322
  • велико търново
Ходих и не минах при тези неща. В петък поръчах адвент с бонбони. Тюююю!
Звание от кой Адвент коледен календар поръчахте? Ние вече сме почти на 12 и търсим детски Адвенчър календар със гримове.

# 1 323
  • софия
Ходих и не минах при тези неща. В петък поръчах адвент с бонбони. Тюююю!
Звание от кой Адвент коледен календар поръчахте? Ние вече сме почти на 12 и търсим детски Адвенчър календар със гримове.
От Амазон. Пълно е с такива с гримови. Моето е на 13 и не се интересува, поръчах с f.r.i.e.n.d.s Гледала е всички сезони поне по 2 пъти.

# 1 324
На Хелоуин ябълките им пише сорт : Червена луна, търсих в нета ,но не намерих такъв сорт.

На български не излизат, но на английски изкачат тук

# 1 325
  • shumen
Има коледни неща и при нас,но ми се вижда твърде рано още за тях.

# 1 326
Е, в Кауфланд днес също се появиха коледни украси Joy
Относно хелоуинските ябълки, италианци ме убеждаваха, че не са италиански Stuck Out Tongue Winking Eye Щъкат много италианци из нашия филиал напоследък... Grinning А при нас на етикета и ябълките Родна стряха, и хелоуинските бяха написани като сорт Чадел..  Grinning

# 1 327
  • София
Музикалната кутия, 200 гр. сладки

Скрит текст:

# 1 328
Привет на всички! Нахълтва в темата с един въпрос. Видях в стари теми, че има доволни от конвекторите Silvercrest. Трябва ни за стая, която не се използва постоянно, гостна е, но трябва да се осигури отопление някакво. Тези, които са изкарали поне една зима с тях, може ли да споделят доволни ли са както от затоплянето, така и от разхода на ел. енергия?

# 1 329
И аз ще се радвам да ми кажете за конвекторите

# 1 330
Ми, разхода на ток зависи от много неща, етаж, изолация, съседите отопляват ли се, дограма, външни/вътрешни стени на помещението, изложение и тн. Конвекторите по принцип не са от най икономичните, сравнявам с климатик.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 10:54 от Lemy

# 1 331
  • Димитровград
Аз купих такъв конвектор миналата година и го върнах. Не ми стопли помещението, за което го купих.
Използвайте и вие тази опция, като не ви хареса- връщате.

# 1 332
Благодаря за отговорите!

# 1 333
  • софия
Отивам да видя коледните неща. Нищо не ми харесва от брошурата.

# 1 334
Аз се набълбуках с коледни неща сериозно. Не искам да ги поглеждам повече до Коледа. Взех и електрическа мелничка. Дали са добри, ако са познат продукт или ще се наложи да я връщам? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт