Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 417
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
На Хелоуин ябълките им пише сорт : Червена луна, търсих в нета ,но не намерих такъв сорт.

# 1 306
https://www.lidl.bg/bg/p/luksozna-selekciya-za-edin-po-specialen … ana-padano/p30769

Това сирене наподобява ли Пармезана?

Иначе от патицата ще правим довечера кюфтенца+ малко супа .

# 1 307
  • София
https://www.lidl.bg/bg/p/luksozna-selekciya-za-edin-po-specialen … ana-padano/p30769

Това сирене наподобява ли Пармезана?

Иначе от патицата ще правим довечера кюфтенца+ малко супа .
Не, това сирене е с доста мек и млечен вкус и аромат, изобщо не е като Пармезан- миризливо.
Аз лично Грана Падано го харесвам много.

# 1 308
  • Мадрид / София
Гран Падано ми стана и на мен любимо. Твърдо, но не миризливо. За макаронени е супер.

# 1 309
  • София
Ох, какви коледни благинки са наредили😋 подкарахме марципана.
Има музикална кутия със сладки за 13 лв.

# 1 310
  • София
Хареса ли ви нещо от сирената - аз взех 9 месечния англ. чедър от спортна злоба...

# 1 311
На мен- грюйера, но поначало го харесвам.

# 1 312
  • София
Нищо не казвате за намалената лютеница "Велика", на 4,99 лв. Наистина е страхотна! Взех още 1 буркан. Намалението е до днес.

# 1 313
  • Бургас
Не съм видяла, ама ОХ... мъка... Пак ще има да се зареждам с любимия марципан в нуга Flushed

А ябълките излизат при търсене на английски - RED MOON Wink Цената им явно е била объркана в някои филиали, но при нас все си бяха на официално обявената цена от 3,39лв.

# 1 314

Къде ги видяхте тези коледни благинки? И аз чакам за музикална кутия Simple Smile

# 1 315
  • София
И при нас са ги подредили,3 цвята мусля бяха музикалните кутии.Чинно изчетох състава на всички сладки,бисквитки и тн.Имше и топки н елха принас с бонки вътре.

# 1 316
  • София

Къде ги видяхте тези коледни благинки? И аз чакам за музикална кутия Simple Smile
Вчера ги нямаше, но днес е пренаредено и е пълно с коледни лакомства. Ама много рано, нищо няма да оцелее до празника. Поне ще си похапнем дотогава.

# 1 317
  • софия
Ходих и не минах при тези неща. В петък поръчах адвент с бонбони. Тюююю!

# 1 318
Хареса ли ви нещо от сирената - аз взех 9 месечния англ. чедър от спортна злоба...
Камембер, гауда и едам. Всичко беше ок.  Peace

# 1 319
  • Варна
при коледните неща ли е? Може ли снимка или описание, метална ли е, кръгла или...?

Общи условия

Активация на акаунт