Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 422
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 290
При нас се появиха. Хич не са вкусни. Купи си от намалените.

# 1 291
  • София
Тези намалените от 1,29 не са хелуинските ябълки, просто са 4 ябълки в тарелка от Сандански.

# 1 292
Но са вкусни. Намалените, мисля да взема от тях още.

# 1 293
Тези намалените от 1,29 не са хелуинските ябълки, просто са 4 ябълки в тарелка от Сандански.
Точно така. Огледах ги подробно и аз в петък...

От патката стана чудна супичка.
Останаха ми кълките, крилата и малко от гърдите...предложения за манджа? ☺

# 1 294
Е, нали знам какво съм видяла. Някакъв жълто-оранжев хелоуински етикет, с парче ябълка и произход Испания ли, Италия ли, не български със сигурност. Не съм сигурна за държавата, че и други етикети гледах.
Как пък знаете какво съм видяла Grinning.

# 1 295
Патешко с зеле в глинен гювеч Simple Smile

# 1 296
Тета, добре че вчера писа и се сетих,че и аз имам патица к я сварих, че щеше да се развали. Сега и аз се чудя. Със зеле ще е супер, но децата не ядат. Ще в метна с картофи...

# 1 297
С прясно зелце ли...мда, обичам. И гювеч глинен имам...мерси много за идеята 😊😊

Хепи, аз я разфасовах като я взех и хвърлих във фризера. Горе в хладилната част нищо не оставям/ месо де/.. че нсе забравям и се повмирисва..а така си вадя като ми дойде музата...

# 1 298
  • София
Пуснали са пак компотче от кайсии,беше 1,99 сега е 2,29 лв.Но е екстра.

# 1 299
  • Мадрид / София
Халоуинските ябълки едвали са испански. Тук гледах за такива ама нямааа. Има само Rose Lady дето са червени отвън, но месото им е бяло.

# 1 300
Някакъв такъв сорт бяха. Не знам какви са, не съм си купила, на картинката е показано че са червени вътре.

# 1 301
Хелуинските чбълки бяха български, според етикета горе. Днес взех нормални на 0.99 лв, пак 4 броя но не червени.

# 1 302
  • Бургас
Зарежи го този етикет горе, някой път се недоглежда от пишещите ги и печатащите ги Wink

И на мен и на дребоса ни допаднаха, защото и двамата обичаме сочни и киселеещи ябълки Wink

# 1 303
Това бяха ябълките и бяха с цената, която написах. Грешка в етикета, може Simple Smile.

# 1 304
Зарежи го този етикет горе, някой път се недоглежда от пишещите ги и печатащите ги Wink

И на мен и на дребоса ни допаднаха, защото и двамата обичаме сочни и киселеещи ябълки Wink
И на мен много ми харесаха, но новата цена е 3,39 за тарелка.
Иначе супер, италиански ябълки, пакетирани в Германия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт