Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 456
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 425
Ала-Бала ,
Скрит текст:
за съжаление го варих на два пъти , поради непредвидено излизане, но бих казала за 40 мин. в тенджерата под налягане.Аз го кръстих маслен, по етикет си е обикновен, полски.И друг път съм взимала, но сега ми хареса повече-до партида си е и затова го похвалвам.

# 1 426
Марципановите блокчета хубави ли са, като марципана ли са? За друг са Simple Smile.

# 1 427
За тези, които са към 2 лв ли?  И аз се присъединявам към питането за тях. Както и да напомня, че питах за коледните топки с бонбони - за подарък ме интересува, искам да взема нещо, което е хубаво.

# 1 428
Боба изглежда апетитно.  bouquet  Вече ми стана коледно и на мен.  Laughing
От боба, не от скира.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 18:10 от So Lucky*

# 1 429
За тези питах аз:
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/marcipanovi-blokcheta/p31284, ама то си пишело какви са, само марципан, а на мен ми харесва марципана от 1,89 лв заради пълнежа в центъра, та, ще ги пропусна.

# 1 430
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/koleden-shokolad/p31402 Някой дали е пробвал вече тези шоколадчета? Искам да взема за децата за Коледа, но нямам време да отида тези дни до Лидл. Дали са с палмова мазнина?

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 20:09 от BettyBoop

# 1 431
  • София
Кой е щоленът с масло?

# 1 432
Взех от шоколадите, не са с палмова мазнина.

# 1 433
  • Стара Загора
Не можах да устоя и ходих тази вечер за Баумщаумите. Grinning Взех с лешника и с марципана. Черния ми се щеше, но тази сметана засега ме отказа. Купих си и един мини щолен с масло. Не видях медальоните, но имаше много стока и просто не ми се задържаше повече.
Още щом излезнах от магазина, налапах лешниковия шоколад и е страхотен! Точно като онзи в червената опаковка, който приятелка ми изпраща от Германия. Само обвивката му е идея по-твърда, но към вкуса съм пристрастена.
Скрит текст:

Грабнах да опитам и Скирелата, едни пълнозърнести фарфарели с доматения сос с босилек. Simple Smile
Скрит текст:

Бадеми засега не купих, че имам още от великденските от немско с вкус на тирамису.

Скрит текст:

Ето ги пак музикалните кутии за неразбралите.

Скрит текст:

И Скирелата за трениращите. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 08:41 от AnMary

# 1 434
Аа да похваля и тези сладки Цък , много са хубави и без палмова Simple Smile

# 1 435
  • Стара Загора
И аз ги загледах снощи, но за тези пари предпочитам да си направя сама. Simple Smile

# 1 436
Без захар има ли ... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 437
  • Стара Загора
Има, в Кауфланд със стевия. Ако обичаш черен, на мен много ми хареса. Simple Smile

# 1 438
Ето ги отвътре Simple Smile

# 1 439
  • Стара Загора
Като гледам има от домино сладките или поне на тях приличат, а тези с ядките са като Дукесата на Топ бискит, които продават на килограм.

http://topbiskit.com/products5.html

Общи условия

Активация на акаунт