Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 107 416
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 470
Как пък разбирате коя песен звучи от кутията - 4-5 завъртяхме с детето, все еднаква мелодия (не успях да я разгадая). Взехме кутия де, да не си мислите, че ще минем без - малката грабна синята без много да му мисли. Ей досега я врътках с надеждата да разпозная мелодията, ама тц Grinning

# 1 471
Имаме музикален слух 🎧🎼🎹

# 1 472
Да не е немската песничката за елховото дръвче...нея по-рядко я пускат и е малко по непозната.

# 1 473
  • русе
Розовите ябълки, на външен вид са ми като червени. Човек трябва да внимава, че цената им е солена. Сигурно са хубави, не знам...ама на цената на свинското, пас съм.
Скоро с детето бяхме взели но не съм забелязала че са толкова скъпи.Убихме се да ги хвалим колко са вкусни,но като им видях вчера цената и вече ми нагарчат чак от сладост Joy

# 1 474
Здравейте, да попитам дали някъде в софийски Лидл сте виждали машинка за вакумиране?

# 1 475
Дайте мнение за комплекта тенджери, моля

# 1 476
За айцата какво казахте, хубави, да взимам?

# 1 477
имам такива от 5 години, страхотни са, но тогава бяха 100на лева. Бих си взела още един комплект, но са ми скъпи

# 1 478
  • София
Аз също имам тези тенджери. Моите са със стеклени капаци. Доволна съм.

# 1 479
  • shumen
Яйца и аз взех днес и са хубави.
За коледни неща ми е още рано,но и аз ще започна да вземам от другия месец,че имам торбички да приготвям доста.

# 1 480
  • Стара Загора
Голяма съм грешница! Изплюсках и останалия 2/3 от вчера Баумщаум. Брадаааа, да не си се появила!

# 1 481
  • Варна
Кой на коледни лакомства се е метнал, а аз нападнах тези бисквити и не мога да се зАпра. Ко да праЙш като вървят с чайче. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 482
  • На морето!
А аз Хелоуинските лакомства на децата. Духчетата и очичките са жестоки.

# 1 483
  • Бургас
Голяма съм грешница! Изплюсках и останалия 2/3 от вчера Баумщаум. Брадаааа, да не си се появила!
2/3? Аматьорка! На обяд отворих да дегустирам онзи със сметана и лешници. Не ми допадна особено, ама познай дали не го смотах целия!!!  Само че ти тренираш, а аз си се търкалям само Joy

Има едни нови пърленки от пекарната... чуд-ни!

# 1 484
  • Стара Загора
Изядох уж само половината от остатъка, но след 5 минути си казах "какво ще го мислиш" и замина в небитието. Добавих и останали 3 парченца от черен Тоблерон. Утре ще ми се подпали д-то. Relaxed
Днес поне изразходих калории, та не ми е толкова гузно. Simple Smile Значи черния със сметана добре че го пропуснах. А пълнежа какво точно представлява всъщност, нещо подобно на детската Милка или ?

Кисаааа, за трепане си! За мен само чай моля, без захар! Stuck Out Tongue
Ето защо не купувам вече сладки освен черен шоколад. Него го броя за зареждащ ден. Animal Pig2

Общи условия

Активация на акаунт