Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна закупени от Lidl артикули, както хранителни, така и нехранителни?
Как мога да върна продукти, закупени от Lidl, след изтичане на едномесечния период?
Как мога да върна гарантиран артикул, без да искам възстановяване на сумата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна закупени от Lidl артикули, както хранителни, така и нехранителни?
Хранителните продукти, закупени от Lidl, могат да бъдат върнати във всеки магазин в страната по всяко време срещу представяне на касов бон. Можете да върнете закупени от Lidl нехранителни стоки в рамките на 90 дни след покупката, като представите касова бележка. След изтичане на 90-дневния период можете да се свържете с безплатния телефон за въпроси относно гаранцията.
-
Как мога да върна продукти, закупени от Lidl, след изтичане на едномесечния период?
-
Как мога да върна гарантиран артикул, без да искам възстановяване на сумата?
Ако имате проблем с артикул под гаранция и не искате възстановяване на сумата, можете да се възползвате от услугата за гаранционно обслужване. След ремонт артикулът ще бъде върнат при вас чрез куриер за тяхна сметка или може да бъде взет от място. Ако повредата не може да бъде поправена, ще получите нов артикул. Услугата е валидна за период от 3 години.
-
Коя сметана е по-добра, тази с 22% или тази с 35% съдържание на мазнини?
-
Как мога да отворя тенджерата със сметана?

, преиначавах си някогашните рецепти с много мазнина, брашно и захар- та сложих разредено с вода прясно мляко, кокосово брашно и стърготини, яйца, бакпулвер, ванилия. След това нямах мляко и се оказа, че и с вода стават.
Като количества, ориентировъчни: 3 яйца, около 50 гр кокосово брашно, доста кокосови стърготини (с един пакет от лидълските който е 200 гр правя 2-3 пъти), малко мазнина (разтопено масло, кокосово масло или др., 1-2 с. л. да речем), бакпулвер около чаена лъжица, ванилия на вкус (може канела или др. подправки), водата/млякото добавям на око след яйцата и кокосовите стърготини. Според водата/млякото нагласям количествата на кокосовото брашно и на стърготините. Случвало се е от едно от двете "кокосови неща" да имам по-малка наличност и компенсирам като увелича малко другото. Те също така попиват доста вода, така че ако сместа се окаже твърде гъста може спокойно да се добави още малко вода/мляко. Разбивам с тел, но става и с обикновена лъжица, само кокосовото брашно трябва добре да се разбърка. Сместа трябва да изглежда като на снимката- пухкава (не течна) смес която да има склонност след няколко минутки почти да отделя по (съвсем) малко течно на дъното, което при разбъркване изчезва. Не бива да е течна обаче. Затова съм дала снимка на сместа. От тези количества стават 8 гофрети с показания размер, ако са точно с размера на плочите вероятно 6-7 броя ще станат. Въпреки бакпулвера тези гофрети не ми се подуват особено- получава се горе-долу каквото сложиш в гофретника, но с релефа на плочите. Пека на степен 4 или 5, на намазнени с четка плочи- доста пара излиза по време на печенето, но самите гофрети се изпичат добре без сурово отвътре. Може би за около 6 минутки стават на двойния гофретник. 
Но щура работа- квадратната пита ми допада, но слушалката към нея нещо не е по мой вкус...
