Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 71

• 37 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Супер Id17 следя си те и се чудих кога ще се включиш пак. Радвам се да те видя мотивирана Hug пожелавам ти това да е твоя опит Heart

# 691
Здравейтее, и аз съм с издадена заповед, нямам търпение да стартираме.
Сега ми влезе една муха в главата и исках да попитам тези от вас , минали през поне един опит - качихте ли кг от стимулацията?
Може да ви се струва незначително, на фона на всичките неща , които преживяваме, но аз си имам склонност към пълнеене и затова искам да знам, ако трябва да взема мерки, с хранене , движение и т.н.

# 692
Момичета, какво ви е мнението за трансфер на естествен цикъл? При мен това искат да се прави.

# 693
Джулка, за ЗЕТ ли говориш? Нали имаш замразени?!
Кийпче, аз даже отслабнах по време на стимулацията. Накрая ми беше трудно да си щипвам кожата на корема, за да бия инжекциите. Говорих и с акушерката от клиниката, която ми каза, че няма причина да качваме кг от стимулацията, ако не променим нищо друго в начина си на живот.
Единствено след пункцията ми се поду корема, но кг не бяха мръднали.

# 694
Момичета, какво ви е мнението за трансфер на естествен цикъл? При мен това искат да се прави.
Моя е успешен,само на кринон бях с един размразен борбен ембрион.То е честа практика.

# 695
Кийп, аз качих 6 килограма и още не мога да ги сваля, след трансферите и прогестерона обикновено съм също +2 кг. Не съм си позволявала нищо от към хранене, даже съм по-стриктна към себе си, но пак качвам....
Джули, моите лекари предпочитат на естествен цикъл, ако няма проблеми с лигавица или хормони това е най-близко до естественото забременяване. Откъм статистика ми казаха, че резултатите са леко в полза на естествения цикъл, в сравнение с другия вариант, но е по-неудобно да се планира.

# 696
Да зет съм, Марианка. Това ми казаха. Намало нужда от терапия, щом имам редовна ову и ок лигавица. Сега трябва да преборя ниския феритин и 2.75 тсх. И тоя пуст косопад. Май ще почакам доволно, но поне да знам, че съм сравнително ок за трансфер.

# 697
Да зет съм, Марианка. Това ми казаха. Намало нужда от терапия, щом имам редовна ову и ок лигавица. Сега трябва да преборя ниския феритин и 2.75 тсх. И тоя пуст косопад. Май ще почакам доволно, но поне да знам, че съм сравнително ок за трансфер.
Феритина е важен и при бременност,ако от сега е нисък ,вкарай го в норма.Аз от 12 г.с. пия феретаб за него,тъй че подготви нещата.
И моя лекар обича естествените неща,имах един фоликул,един единствен преглед,каза ми кога да почвам кринона и кога ще е трансфера и това беше.

# 698
То като се замисля сега, каквото и да ям май все ми става тежко. От днес съм си взела протеиновия шейк ( който си купих специално за след пункцията Rolling Eyes ) та ще видим с него как ще е. На мене фраксито ми е супер неприятно, но  аз лично не си разтривам убоденото след инжекцията. Аз ще питам и доктора, но слагате ли утрогестан в деня преди трансфера. Аз като го слагам сутрин и имам чувството, че след 2 мин изтича, а сутрин ми е абсурдно да лежа с него. Трябва да ставам един час по-рано
Алекс фраксито никога не се разтрива ,а и З Ада не ти стават синки не стискай мястото докато вкарваш лекарството ,само си захващ месцето за да вкараш иглата и пускаш . Това е лекарство за разреждане на кръвта и когато стискаш стават синки и е по болезнено ! За гела след като го сложиш не се лежи и напротив трябва веднага да станеш и да се разходиш поне моя беше така и така ми казаха няколко човека и док като питах кога и как се слага . 🤗

# 699
Сега ми влезе една муха в главата и исках да попитам тези от вас , минали през поне един опит - качихте ли кг от стимулацията?
Може да ви се струва незначително, на фона на всичките неща , които преживяваме, но аз си имам склонност към пълнеене и затова искам да знам, ако трябва да взема мерки, с хранене , движение и т.н.
Бях много подута след трансфер и хиперстимулация и въпреки това свалих 3кг,но може би защото не можех да се храня 4 дни и бях на системи и протеин, след това постепенно започнах да си хапвам както обикновено и си върнах 3те кг. 😅, успех.

# 700
При първата стимулация не качих нито един килограм. Сега ще видим как ще е.

# 701
И аз не качих нищо, само след пункцията бях като балон докато спаднат яйчниците. След като възвърнаха нормалните си размери, даже бях с 2кг надолу, защото ми беше супер тежко и почти не ядях нищо, само протеин по 3 пъти на ден и нещо колкото да имам в корема

# 702
Аз качих 4-5 кг и още  си ги нося. Основно са в коремната област, ама какво да се прави. Имам приятелка, която качи 10 кг. Явно си е до организъм. На мен лично това не ми е толкова важно. Резултатът е най-важен.
В събота отивам на първи преглед за да видим дали ще стартираме ЗЕТ. Надявам се и аз да сме на естествен цикъл, защото хич не искам да пия лекарства.
Какви хормони ще ми пуснат? И какво се гледа и е важно за да направим ЗЕТ този месец? Не че бързам, даже си мисля, че може би ако изчакам още един цикъл ще е по- добре, но все пак ми се иска да знам какво ще гледат като хормони.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 11:58 от Lica

# 703
pipi Мерси
Кийп аз си качвам кг попринцип, но сега като почнах стимулация бях 59 сега съм 55 и то защото ми е подуто и пия много вода, свалила съм, но мисля че ще е моменто. Иначе перфектните ми кг са около 52 за справка. Очаквах да кача доста и се бях поготвила психически Simple Smile
най-често изследват Прогестеро, Пролактин, Естродил, TSH FSH

редактирам се
Сега си погледнах ПКК
Казаха ми да го пуснем, защото нещо не им харесвало по време на упойката от пункцията. Сега си видях резултата всичко е нагоре/надолу, не е с много отклоненията ама все пак. Дано не ми кажат за ЗЕТ.... Утре трябва да правим трансфер попринцип

# 704

Не качих никакви кг. Единствено се чувствах много тежка и все едно имам топки за тенис в яйчниците и не ми беше комфортно да се навеждам, но като ги извадиха всичко се оправи на секундата. Успех с процедурата!

Общи условия

Активация на акаунт