Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 597
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 095
Ех, тази баба, много е готина. Я, колко е изправена на нейната възраст.
Рания наистина е невероятна с червената рокля, а обувките Диор са Heart Eyes
Лилавата Мери е нежна и приятна за окото.
Татяна и дизайнерката малко са изплискали легена с техните одежди. Rolling Eyes

# 1 096
  • София
Да, много симпатичен - би станала не лоша рокля/пола и не за Баба Simple Smile

# 1 097
https://life.dir.bg/zvezdi/belgiyska-printsesa-e-sred-zadarzhani … titnitsi-v-london
Принцеса Есмералда Белгийска е била задържана при вчерашните прояви на гражданско неподчинение на природозащитници в Лондон. Това съобщи самата тя, като разпространи и бележката от полицията за своето освобождаване.

Кралицата ми харесва, изглежда много добре. Четох някъде, че лекарите я убеждавали да подменя става, но тя отказвала.

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 11:42 от shark

# 1 098
Елизабет си е с бабешки тоалет.
Никога не съм разбирала за прехласването по нея. Но нсеки с вкуса си!

# 1 099
Елизабет е на 93 г. Толкова за бабешкия тоалет.
Харесва ми, че има свой стил и си държи на него години наред. Ярките палта и шапки в тон са си запазена марка.

# 1 100
  • Bristol
Тоалетите са подходящи за възрастта й. Моделите са еднообразни, но пък се заиграва много с цветовете и това ги прави интересни Simple Smile
На Кейт стилът с палата също много ми харесва, въпреки че много тук я критикуват, че били еднообразни.
Мегън експериментира повече, съответно ни изненадва с някои по-непопулярни комбинации, които събират негативни ревюта Simple Smile
Рания, освен яркия червен цвят, моделът е супер стандартен. Ако е по-убит цвят, спокойно в офиса може да отидеш с тази рокля. Но на това събитие, сигурно няма и нужда да блести с нещо по-различно.

# 1 101
  • Чужбина
Аз лично, Баба я харесвам.

Мери от вчера е в прекрасен цвят, но не ми харесва, как й стоят тези панталони. Тц ...

# 1 102
  • Някъде там
Елизабет е на 93 г. Толкова за бабешкия тоалет.
Харесва ми, че има свой стил и си държи на него години наред. Ярките палта и шапки в тон са си запазена марка.
Нали знаете защо се облича в ярки цветове.
На мен ми харесеат повечето и тоалети.
Симпатична е.
Едва ли някой тук пак толкова се прехласва по някого.
На мен ми е приятно да ги гледам с какво са облечени,бижутата ,чантите и аксесоарите им. Понякога си крада по някоя идея но по скоро ги следя заради красивите неща които виждам.

# 1 103
И мен ме кефи Баба. Изглежда ми като човек с чувство за хумор. Дай боже всеки му такъв дух на 93. Моята баба е на 86 и вече се е предала. За тоалетите, ами бебешки са, но са съобразени с възрастта и положението и. Има някаква закачка и там.

# 1 104
Нали знаете защо се облича в ярки цветове.
„Тя носи ярки цветове, защото смята ,че всеки, който я е чакал с часове наред под дъжда и в студа, заслужава да я види. И ако цветът помогне да се различава в тълпата, нека. Още по-добре. Винаги избира дръзки цветове и е очевидно ,че ярките десени са с цел улесняване на нейните почитатели.”, казва Хюс. - това ли имаш предвид?

# 1 105
  • Някъде там
Константин,брата на Вилем-Александър със семейството си. Днес става на 50.
Даже не знаех че има брат.
Там Максито е интересна и от другите не съм се интересувала.

Шарк чела съм че се облича в ярки цветове защото е прекалено дребна и ниска и да могат да я забелязват всички и да знаят че тя е кралицата.

# 1 106
  • Чужбина
Пропуснах да кажа, че по-пепеливият цвят на косата на Кейт повече ми харесва от ето този:

# 1 107
  • Бургас

Константин,брата на Вилем-Александър със семейството си. Днес става на 50.
Даже не знаех че има брат.

Освен Константин имаше и още един брат Фрисо, но той почина

# 1 108
Елизабет си е с бабешки тоалет.
Никога не съм разбирала за прехласването по нея. Но нсеки с вкуса си!

Ако не вземам предвид, че ми е антипатична като личност, смятам, че изглежда много добре. Никога не съм я видяла облечена с нещо неподходящо, грозно, че дори са и интересни и в хубави цветове дрехите. Явно има перфектни стилисти.

# 1 109
  • София
Като излезе книгата на стилистката/дизайнерката на Баба, ще разберем за вътрешните тайни по облеклото ѝ.

Обсъждахме ли, че датските деца (на Мери и Фредерик) ще ходят в швейцарско училище-пансион.

Общи условия

Активация на акаунт