Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 477
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 530

Много ми са забавни двойките с по-висока жена. Особено като се качи на токчета. Тук Абдула как се пъчи  да изглежда по висок🤣🤣🤣

Уики дава ръст на Рания 1,67.Смятай каква кинта и двайсе е Абдула.
Ти да видиш как нежно прегръщам някои по-дребни господа през раменете като се кача на ток и стана над 1,90

Оле това Уилям ли е?Колко е мъжествен и секси!Изобщо не прилича на срамежлив кон,какъвто е в обичайното си облекло.А Кета е направо Шехерезада!Абе нещо на главата ли има,някаква шапчица?Що не изви един кок това момиче.

# 1 531
Направо на клоуни се направиха.
Ако дойдат в България дали ще са с народни български носии?
Разбирам го като един вид мазнене за пред местните.
Ако се разровиш, ще видиш, че всички го правят. Особено в Индия и Пакистан. Нищо изненадващо и неочаквано.
Странно е сравнението с България.
Първо, че има 1% вероятност да дойдат в България, а и ние да не би в ежедневието си да ходим с народни носии?
Щото в Пакистан така си ходят.

# 1 532
Готини са Уилям и Кейт.
Сигурно няма да са с народни носии, ако дойдат в България, но народни носии и ние не носим по официални поводи.

# 1 533
Ако дойде, Кейт може да ни уважи като се направи на мутреса Simple Smile

# 1 534
  • Чужбина
Оле това Уилям ли е?Колко е мъжествен и секси!Изобщо не прилича на срамежлив кон,какъвто е в обичайното си облекло.
И на мен ми е секси.

Но не само тука. Хич не е срамежлив Уилям, ще сложа негови снимки, където има супер мъжествено и секси излъчване. Едни погледни хвърля ... предполагам, че на много им се подкосяват краката. И едни такива маниери има ...

# 1 535
На мен пък малко прекалено ми идват тези тоалети а ла Индия. Особено за гостите мъже. За жените по става, все пак местните имат определени представи за прилично женско облекло и показано дупе или голи крака не са сред тях. Въпреки че мен никой не ме върна, когато бях там, заради нормалната тениска или сандалите на бос крак, но те не са просто туристи, посещението е на друго ниво и трябва да демонстрират повече уважение към традициите в съответната страна. Но сюртукът на Уилям ми е в повече.
А като му гледам зачервените бузки, и на него явно Simple Smile

# 1 536
Nature Zap Уауу,страхотни Кейт и Уилям, за Кейт поредната стилна и красива рокля
която и стои перфектно,но Уилям за първи път го виждам официален без костюм
и много му отива..истински кралски височества,
и тук също ми харесват..Hug

# 1 537
Само да припомня,че Чарли бой беше в България.
Но не го видях да носи потури.

# 1 538

Обувките
Обеците са специално създадени за Кейт и визитата.

# 1 539
Е, то и ние не носим потури.😀 В Пакистан ежедневно си ходят с тези дрехи, та роялите ги уважават. Ако дойдат тук,
най -  много Кейт да облече някоя ризка с шевица.

Обувките са невероятни.

# 1 540
  • Чужбина
Тъй е, ама и нашите политици не носят.

А го има и нещото там с ония поразии, дето са направили у Пакистан британците ... тъй че трябва малко сведена да е главата.

От друга страна, се чудя, защо на Чарли бой не са му дали някоя мъжка носия (има едни като с полички и пискюли). Той щеше да я надене. И без това някои от нашите приличат на техните.

# 1 541
  • Някъде там
И Меган в зелена рокля. Харесва ми.

# 1 542
И Меган в зелена рокля. Харесва ми.
Снимка? 😀

# 1 543
Най-накрая да видя Кейт с красиви обувки. Те пък не били по протокол.
И браво за червения лак. Искам и Мегън така, за да видя дали ще ѝ ръкопляскате и на нея или ще има "тая пък, все издънки прави..."
Кейт изглежда бузеста и с гуша, защото и усмивката ѝ не е протоколната.
Обаче Уилям обра точките. Имам чувството, че едва се сдържа да не се изхили с глас.
Определено ще им е забавно да си гледат снимките от тази визита Joy

# 1 544
  • Бургас

Ама беше на сватба в Столипиново

Общи условия

Активация на акаунт