Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 477
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 560
Пише, че роклята на Меган е стара още от времето на годежа. Наистина се вижда, че ѝ теснее в ханша.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7575349/Meghan-Markle … am-Christmas.html

# 1 561
  • Чужбина
Мери, не можахме да намерим роднинска връзка на Кейт с еврейското коляно на Голдсмит.

Вероятно, при майката на Кейт Голдсмит си е британско (от gold + smith (ковач)).

Но на Джамина жилката е от Франкфуртските финансови магнати Голдшмидт.

# 1 562
  • Bristol
Да, точно това ярко зеленото, Елеонора Simple Smile
Очите ми останаха в шаловете, много красиво падат.

# 1 563
Аз пък мислех, че е нова роклята.😅😅😅

# 1 564
  • Чужбина

Момичета, кой е този мъж, с когото разговарят Кейт и Уилям.

Толкова ми е познат ... На езика ми е ...

# 1 565

Не е, защото ѝ е тясна. Ето тук ако отвориш линка и увеличиш снимката, ще видиш че е като прищипана наденица в тази рокля.

https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/10/15/17/19749484-7575349-imag … 1571155739621.jpg

# 1 566
Какви красиви коси има Кейт. Heart Eyes
Да, страхотна коса има Кейт, жива, гъста, плътна, разкош е.

Пише, че роклята на Меган е стара още от времето на годежа. Наистина се вижда, че ѝ теснее в ханша.

Леле, Мегз как е влязла в това рокле, ще го спука....Joy И това палто много грозно го е заметнала като да не казвам какво...
Наистина фешън иконите в Инста постоянно са наметнати така с някое палто, от тях гледа сигурно...

# 1 567
Изглежда, че Меган все още не е разбрала, че палтата не са аксесорар. Не са, за да се правиш на фешън икона, а за да не ти е студено.

Вече се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Joy Joy Joy
Сигурно ще да е така! При няма и пет минути ходене и това палто ще е на земята. Или постоянно ще се попипва да го оправя. Точно аксесоар и нищо повече.
За грозни колене май имаше рокли, които покриват коленете.

# 1 568
  • Down south

Кейт е прелестна! Зеленото и отива.
Предполагам, че ще има още снимки на по-добра светлина.
Принц Уилям е впечатляващ в тези одежди. В очите на домакините, вероятно дваж повече.

Сега видях, че и ММ е в подобно  зелено.
Този цвят не отива на всеки цвят кожа. Не и прави комплимент.

# 1 569
  • Bristol
Не е, защото ѝ е тясна. Ето тук ако отвориш линка и увеличиш снимката, ще видиш че е като прищипана наденица в тази рокля.
https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/10/15/17/19749484-7575349-imag … 1571155739621.jpg
Хаха, верно! Ама няма сега парите на данъкоплатеца да харчи за нови дрехи. Ще разшири тези от носене или ще отслабне Wink
И аз така като наденица седя в някои, но надеждата умира последна и не си ги давам 😂

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 20:03 от Merry

# 1 570
Да, очертава се корема. Но, не помня да съм я виждала точно в тази рокля.

От къде тръгна този тренд с наметнатото палто? Май от Холивуд. Винаги ми е бил малко смешен, тъй като ми изглежда непрактично.😅 В случая обаче ми харесва визията.

Още една:

# 1 571
Допада ми Мегън как изглежда. Сякаш се е вталила или роклята е с много добра кройка. По-скоро второто.
Така наметнатите палта не ги разбирам, но когато са на Мелания предизвикват небивал възторг обикновено Joy

# 1 572
Тя Мегън трябва в чаршаф да се забули.

# 1 573
Днес всички кралски пчелички са се спретнали подобаващо. ММ е много добре, обувките са чудни, роклята също е много хубава. Хари се е поспретнал, похвално.
Само роклята на Кейт ми е малко коледна, но това са си мои взаимовръзки.

# 1 574
  • Чужбина
Така наметнатите палта не ги разбирам, но когато са на Мелания предизвикват небивал възторг обикновено Joy
Прикриват задните части. Мелания и тя понадебеля след операцията.

Общи условия

Активация на акаунт