Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 398
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 710
Носа е пипан. Нищили сме го много пъти.😀😀😀

Красотата е субективна. На мен Мери ми е хубава, но съм чела мнения, че е с твърде остра брадичка. Сега кой е прав?😅

Те са сладки, ама и малко смешни. Шапките, сега видах, че са с паунови пера. 😁
Още ли са там или? Не трябва ли да видим снимки отвътре? Не са ли в някаква военновъздушна база?

# 1 711
До кога ще сравнявате кон с кокошка?!
Бъдеща кралица с дукеса?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Да абсолютно си права, но ако бяха такива по произход, а не чрез брак...
Чета редовно темата, но не съм писала по въпроса. Тук основно се слави Кейт и се хейти Мегън с причина и без причина. Харесвам и двете. Само на вас се чудя... Аз се радвам на това момиче, от къде е тръгнала и до къде е стигнала!

# 1 712
  • Чужбина
Мери има прекалено голяма брадичка, да. Но на Вики й е по-голяма.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:01 от Eleonora_27

# 1 713
  • София
Esme, ние че сме го нищили, сме, но това не го прави факт.
Дори да е пипан носа е толкова незабележимо, че наистина няма смисъл.
Същото е с пипания нос на Дженифър Лопес - и нейният изглежда непроменен, ама ей на твърди се, че е пипан.

А на Мери наистина и е малко остра брадичката, но това не променя фактът че е хубава (и за мен). На мен ми е и в графа най-добре облечена.

# 1 714
Ани, носа е пипан личи много. Има достатъчно снимки в нета от онези години. Така че....който иска може да погледне. Зъбите са много по - различни, тя е била с редки и раздалечени зъби, то направо сега е друга в устата. Но няма лошо в това, когато човек не си харесва нещо да го промени, по-добре е така,  отколкото да бъде комплексиран.
Що се отнася до въпроса кой колко е нежен, красив съгласи се, че сме различни и всеки има своя вкус. Това са субективни усещания. Нито ти ще ми промениш мнението, нито аз целя да променя твоето. Аз затова винаги добавям по едно "според мен", защото изразявам своето мнение и виждане.

Есме, на мен Мери пък не ми харесва. Много безлична ми е в лицето. Но пък Летисия я намирам за красива, дори и преди операциите. Сега с тази тъмна коса нещо не ми допада обаче, дано я изсветли малко.

А Мегън е skew-eyed. К'ви правилни черти?
И са и силно приближени очите на Меган. Аз затова все още се чудя на кого ми прилича Арчи повече, защото според мен с Хари имат смущаващо сходни черти.Joy

# 1 715
  • Чужбина

А Мегън е skew-eyed. К'ви правилни черти?
И са и силно приближени са ѝ очите на Меган. Аз затова все още се чудя на кого ми прилича Арчи повече, защото според мен с Хари имат смущаващо сходни черти.Joy
На нея. Същите приближени към носа очи.

# 1 716
Викито и мъжа и са с големи брадички. Чисто визуално не мога да ги харесам, но са симпатяги.

Под нищили, имах предвид, че сме пускали снимки и се вижда. Да, разликата е малка, но си я има.

Мерито е с остра брадичка, но за мен не е твърде остра, че да я загрозява. За друг може да е обратното. Това имах предвид. През различните очи, различно се вижда.😀

# 1 717
  • Чужбина
Мерито е с остра брадичка, но за мен не е твърде остра, че да я загрозява. За друг може да е обратното. Това имах предвид. През различните очи, различно се вижда.😀
Не, при нея е малка диспропорцията. Само на някои снимки, на които много се усмихва, прави впечатление.

На Вики й са нарушени пропорциите на лицето.

Ох, тоя Карл Филип, на кой се е ментАл такъв красавец.

# 1 718
Взел е най - хубавото от двамата си родители.😁😁😁

# 1 719
За мен най-красивата принцеса е Маделейн. Харесвам и Кейт и Мегън по своему. Всяка си има своя чар, но красавици не са.

Кейт е много различна на младини и сега. Чак се чудя един и същи човек ли са. Четях някъде, че и тя има деликатни пластични операции. Иначе не знам как да си обясня коренната промяна. Едва ли е само едното отслабване.

На младини е с едни големи бузи, малки очички и като цяло едно грубовато и недодялано излъчване. На сватбата си вече беше друга. Сега има финес и изисканост. Каква е тайната можем само да гадаем. Но се съмнявам да е само разлика в килограмите.

Допълвам се. Тази снимка бях видяла, според която показва Кейт преди и след пластичните корекции.  Според мен носа е пипан.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 11:50 от Morning Star ✩

# 1 720
  • Чужбина
Снощи писАх, но пак ще пиша. Вижте, колко много прилича Уилям на майка си:

А Харко е одрал кожата на пра-баба си:

На младини е с едни големи бузи, малки очички и като цяло едно грубовато и недодялано излъчване. На сватбата си вече беше друга. Сега има финес и изисканост. Каква е тайната можем само да гадаем. Но се съмнявам да е само разлика в килограмите.

Същата бузла бях и аз докъм 27-28. После ми се очертаха скулите и ми се източи лицето, без промяна на килограмите. Пластични операции нямам.

# 1 721
https://images.app.goo.gl/oj1HcTFJ8VoR7KYe7
Ето ѝ го великият ,,пипан,, нос на Меган. Колкото и да гледам разлика не виждам. А другото различно нещо са веждите и косата - и като дете си е все същата. А за Кейт - не съм казала, че е грозна, а просто  не толкова хубава като Меган, не че е нещо лошо. Просто стиснатите тънки устни и изпито лице не е моето нещо Hands V Мноого далеч ми е от понятието женственост. Иначе и при двете липсата на какъвто и да е бюст и не много оформена талия си е недостатък, но не говорим за това сега.
ПП: Морнинг, за Мади съм съгласна - тя и Кити са ми най-хубавите роялки Simple Smile

# 1 722
  • Чужбина
Мноого далеч ми е от понятието женственост.
Е значи жените от цялата кавказка раса ти са далеч от женственост.

Гръцките пропорции за нищо ги нямате.

# 1 723
  • София
Като в кадър от филм са тук Simple Smile

# 1 724
О, да, Маделийн е най-красивата и според мен. Но и тя е много различна сега от снимките ѝ от младежките години. На някои чак се чудих това тя ли е. При Кейт е същото, с годините младежката пухкавост си заминава дори и да си на едни и същи килограми през цялото време, пък ако си и отслабвал съвсем се променя, скулите изпъкват, брадичката също. Затова не мисля, че е правила нещо по лицето си, естествени промени са това.

Общи условия

Активация на акаунт