Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 365
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Чужбина
Като цяло не се ровя в статии. Каквото пуснете тук, това чета.😀 Та, не помня статии от Дейлито с Андрю. Може и да има нещо вярно с потулването на случая. От известно време нищо не се е чуло.
Имаше няколко там за една, дето го обвинява, че бил спал с нея. Но тя е била на 17 години, т.е. това не е незаконно.

И това си беше. И това нещо не го публикуват под рубриката РФ, а в отделна рубрика.

# 1 876
Най-сетне се наканих, та ето един блайнд за това какво точно се случва в кралското семейство.
С щипка сол да се чете, добре е да се знае, че не всички блайндове са верни. Че има откровено невярно, че има поръчкови и т.н.
Този звучи доста правдоподобно. Но няма да се хареса на феновете на Кейт и Уилям за съжаление. Коментарите също са от помощ Simple Smile

https://www.crazydaysandnights.net/2019/09/todays-blind-items-ro … -bonanza.html?m=1

# 1 877
Кои са A, B, C...нищо не разбрах.😂😂😂

# 1 878
В коментарите е разрешена загадката Simple Smile
Аз го четох 2-3 пъти докато хвана всичко Joy

# 1 879
Да, видях. Благодаря.

Прочетох цялото нещо. Леле- мале...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 880
Ето ви прясно, ново и напоително за Андрю и Епщайн. В Дейли:
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-75 … -lawyer-says.html
Има и още много от преди. Само за октомври са поне три публикации.
Виконтът май се вихри здраво и не слуша РФ.

# 1 881
  • Чужбина
Душа, извинявай, ама нищо не разбрах от това. На китайски ли е написано?

# 1 882
Най-сетне се наканих, та ето един блайнд за това какво точно се случва в кралското семейство.
С щипка сол да се чете, добре е да се знае, че не всички блайндове са верни. Че има откровено невярно, че има поръчкови и т.н.
Този звучи доста правдоподобно. Но няма да се хареса на феновете на Кейт и Уилям за съжаление. Коментарите също са от помощ Simple Smile

https://www.crazydaysandnights.net/2019/09/todays-blind-items-ro … -bonanza.html?m=1
Интересно, но защо не пусна и за Меган? Като сме почнали с блайндовете...
Има... и то доста интересни.
От този нищо не разбрах. Разшифровай го, ако може.

# 1 883
Ами пускайте ги интересните, де. Аз хванах първия, който ми излезе при търсенето за Меган в сайта. Хайде давайте другите. Стига с тия криеници.

# 1 884
  • в сърцето на един мъж...
Морнинг, учудва ме, че си обличаш палтата така Simple Smile Честно, за пръв път виждам палто, на което копчетата да са отзад, ама като си казала, облича се жената, не се крие Grinning

Дрехите на Кейт много ми харесват, обожавам кадифе, а тези са страхотни на пръв поглед. И ботушите й са убийствени

# 1 885
Кралица Силвия в Бейрут.
https://www.instagram.com/p/B3raW3kH1we/?igshid=1jxcm75lw88o3
Вечерната рокля е Сааб.🤩

# 1 886
Жалко, че я няма права с вечерната рокля. И дневният костюм е много хубав и изглежда много добре с него.

# 1 887
Рания и Летисия ги чака това, ако не спрат с операциите.

# 1 888
Интересна загадка. Като цяло следва теорията (в която и аз донякъде вярвам), че Фирмата хвърля Мегън на кучетата (таблоидите) да я ръфат, за да не се говори за Андрювите скандали, изневерите на Уили и други нелицеприятни истории, които тлеят отдолу. Сара чака дедо Филип да се спомине, за да се върне при Андрю.
Кейт иска четвърто дете, за да разсее съмненията за кръшкащия Уили (поне пред обществото). В този дух.
Тези блайндове са забавни. Satisfied

# 1 889
  • Чужбина
Интересна загадка. Като цяло следва теорията (в която и аз донякъде вярвам), че Фирмата хвърля Мегън на кучетата (таблоидите) да я ръфат, за да не се говори за Андрювите скандали, изневерите на Уили и други нелицеприятни истории, които тлеят отдолу. Сара чака дедо Филип да се спомине, за да се върне при Андрю.
Кейт иска четвърто дете, за да разсее съмненията за кръшкащия Уили (поне пред обществото). В този дух.
Тези блайндове са забавни. Satisfied
А за Маркъл какво пише?

Вие вярвате ли на тея писаници?

Общи условия

Активация на акаунт